انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱۰پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی علت وجود لرزش و صداهای غیر عادی در لباسشویی حایر اتوماتیک
سلام والا برای شروع پس ازدوره ،لباسشویی خودمون که حایر هست با موتور یونیور سال موقع خشک کن صدا میاد که مشخص بود از بلبرینگه با بدبختی باز کردم که بلبرینگ کاملا…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱۰پاسخ۱۸۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره بازرسی مخازن تحت فشار
درخواست به اشتراک گذاری فایل های تدریس شده با قلم نوری در دوره ی بازرسی مخازن تحت فشار
سلام وقت بخیر استاد جزوه دست نویس که با قلم نوری درس میدادین تمام فصل هاش تو بسته نیست اگر ممکن همه را در اختیارمون قرار بدید.
مهارتجومحمدرضا اکبرزاده۱پاسخ۱۳۴بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره آباکوس
بررسی علت عدم تغییر نمودار سفتی با تغییر مش ، در شبیه سازی تست فشار تک محوره در نرم افزار آباکوس
سلام و وقت بخیر. در شبیه سازی تست فشار تک محوره یک قطعه ساده با رفتار هایپر الاستیک بین دو ورق صلب نمودار نیروی فشاری بر حسب جابجایی عمودی(فشرده شدن قطعه) که…
مهارتجوسید علی موسوی اناری۳پاسخ۱۴۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی در مورد تعیین میزان صحیح ولتاژ خروجی از پل دیود
استاد معین سلام وسپاس .برابر آموزش داده شده در مبحث دیود وکار عملی دیدیم ولتاژخروجی از پل دیود حدودا ۳۱۰ ولت میباشد.دستگاه گوشت کوبی را باز کردم که موتور آن…
مهارتجوحبیب شرف الزیاد۳پاسخ۲٬۷۴۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی علت وجود IC Driver بر روی برد یخچال ژاپنی با برق 110 ولت
سلام استاد معین . بسته آموزشی رو تهیه کردم و خیلی راضی هستم . این عکس مربوط به برد یخچال ناسیونال ژاپنی برق ۱۱۰ ولت هست سوالی که برای من پیش اومد این هست با…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۲۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام برنامه نویسی آردوینو به زبان C و نحوه ی برطرف کردن آن
سلام خدمت مهندس معین ببخشید بسته آموزش الکترونیک رو برا پسرم خریداری کردم خطای خط اول برا چیه ? بارگذاری: ۲۰۲۳۱۱۰۸_۱۱۱۲۵۰_copy_1889x1417.jpg……
مهارتجومهدی بخشی۱پاسخ۱۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی خطوط لوله
بررسی علت عدم تدریس نحوه ی محاسبه ی ضخامت خط انتقال گاز در دوره ی طراحی خطوط انتقال
با عرض سلام خدمت استاد بزرگوار دکترمانی زاده یه سوالی داشتم ببخشیداستاد شما در تدریس هیدرولیک خط لوله نفت رو تدریس کردید و فرمودید که در کلیپ بعد هیدرولیک خط…
مهارتجوعلی اصغر ابوچناری۱پاسخ۱۵۷بازدید۲رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات ایسیو
راهنمایی جهت انجام تست بازر خازن سایز 805 برای ایسیو Sagem S2000
خازن سایز ۸۰۵ که در زیر دیود برق ورودی قرار دارد در تست بازر بوق میزند. خازنی که به مقاومت ۴k7 وصل است و از ۴k7 به پایه ۱۶ ای سی انژکتور وصل است بازر بوق…
مهارتجومهدی کاوسی۱پاسخ۱۹۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت عدم نمایش صحیح اطلاعات در HMI زیمنس وصل شده به PLC 200
سلام و وقت بخیر یک عدد PLC 200 زیمنسه که با HMI زیمنس وصل است و صفحه HMI این شکلی شده که تصویرش رو بارگذاری کردم نمیدونم ایراد از HMI است یا PLC یا اینکه…
مهارتجوعبدالحمید جعفری۱پاسخ۹۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره آباکوس
راهنمایی جهت تعیین نوع تنش و کرنش محاسبه شده در نرم افزار آباکوس
سلام. مقادیر تنشی که اباکوس نشان میدهد تنش حقیقی است یا مهندسی؟
مهارتجوسید علی موسوی اناری۱پاسخ۱۲۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
مشکل در تحویل چای ساز تعمیر شده
با سلام خدمت استاد جداری استاد اگه یادتون باشه یه چای ساز سماوری برایم آورده بودند که بردش مشگل داشت استاد برد را دادم تعمیر کردن و بستم سر جاش در مغازه حدود ۴…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۱پاسخ۱۱۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی لزوم نصب تجهیز اندازه گیری Differential Pressure بر روی Orifice Plate
سلام استاد لطفی وقت بخیر باتوجه به اینکه مبنای محاسبه فلو توسط اورفیس پلیت ایجاد اخلاف فشار هست، آیا باید رو اورفیس پلیت یک differential pressure نصب بشه؟…
مهارتجوناهید موحدی۱پاسخ۸۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات ایسیو
راهنمایی جهت انجام عیب یابی ایسیو JCI S2000 انژکتوری پراید
jci s2000 سیستم جدید انژکتوری پراید. به تستر وصل شد. میزان جریان کششی ۰،۳۴ بود ۱-چراغهای gnd ,5 v, gnd دمای اب، رله اول روشن. ۲- سنسور اکسیژن بالا و پایین ،…
مهارتجومهدی کاوسی۲پاسخ۱۸۰بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
بررسی علت بروز پیغام خطای GFE در درایو LS IG5 و نحوه ی برطرف کردن آن
با سلام مهندس درایو مربوطه 7.5کیلوات است وقتی با موتور 1.5بدون با کار میکنه مشکل نداره ولی با موتور7.5 که یک کوتور برش هست به محض استرات شدن GFEمیدهد IGBTسالم…
مهارتجوعلیرضا برات۶پاسخ۱۶۹بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره آباکوس
بررسی علت بروز پیغام خطا و نحوه ی برطرف کردن آن در نرم افزار آباکوس
سلام و وقت بخیر. خطای اول به چه معناست؟ و چرا این خطا را میدهد؟چه عواملی میتواند این خطا را بدهد؟ 20231114_1413344000×1844 2.35 MB
مهارتجوسید علی موسوی اناری۳پاسخ۱۲۸بازدید۰رأی مثبت