انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اعلام حریق
بررسی علت عدم استفاده از ماژول کنترل یونیت هنگام وصل کردن LHD به اینترفیس در دوره ی اعلام حریق
سلام در تصویر سمت چپ چرا هنگام وصل کردن LHD به اینترفیس از ماژول کنترل یونیت استفاده نکردید(برخلاف شکل سمت راست)؟ 8001461×942 67.3 KB
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات انجام محاسبات مربوط به اثرات دما بر ارتفاع سیال در Tank Gauging System
سلام 1-در تصویر پیوست شده قسمتی که دوره آن خط کشیده شده صرفا یک المنت دما است یا TT? 2- به صورت کلی در Tank gauging system دما و ارتفاع به صورت مجزا به اتاق…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۰۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره میکروکنترلر آرم
معرفی وب سایت یا فروشگاه معتبر برای تهیه ی ماژول LPC1768 CORTEX M3 Header Board
سلام استاد من کل سایت های فروش قطعات الکترونیک رو دنبال ماژول LPC1768 CORTEX M3 Header Board گشتم ولی هیچ کجا ندارن این ماژول رو یه ماژول دیگه میشه معرفی کنی…
مهارتجوعلیرضا احمدی۱پاسخ۱۴۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت انجام پروژه ی الکترونیک تعریف شده در دوره
سلام مهندس من تکلیفی که گفتید انجام بدید که به صورت اتوماتیک خودش سوال بپرسد که کدام کلید بزند و زمانی که کلید را زدید تایید کند ولی یه مشکل دارم که نمیتونم…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۱۲پاسخ۱۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت روشن بودن کلید ولومی مخلوط کن به صورت دائمی و نحوه ی برطرف کردن این مشکل
با سلام کلید ولومی این مخلوط کن دائما روشن است و قطع کردن ندارد چکار باید کرد ۲۰۲۳۰۹۱۱_۱۷۱۱۲۷4000×1800 991 KB
مهارتجوعرفان ابوالهادی۱پاسخ۱۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت خاموش شدن چای ساز قبل از به جوش رسیدن آب
با سلام چای سازی آوردن که قبل از اینکه جوش بیاد در ۴۰ درجه خاموش میشود علت چيست ترموستات زیر پارچ هم تست کردم سالمه کلید ترموستات دسته هم ندارد و فقط برد هست…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۱پاسخ۲۹۱بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره شناسایی و انتخاب مواد مهندسی
بررسی علت در نظر گرفتن تاریخ انقضا برای ورق های St-12 توسط استاندارد EN 10130
با سلام خدمت استاد ارجمند جناب آقای مهندس سلطان محمدی در بحث فولادهای ساده کربنی ساختمانی، به ویژگی فولادهایی مثل St37 و St52 اشاره فرمودید. در استاندارد BS EN…
مهارتجوصابر فرمانی۳پاسخ۱۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره طراحی فرآیند
درخواست به اشتراک گذاری مدرک Process Design Basis مربوط به بندر خارک
سلام اقای مهندس عسگری ممکنه این مدرکprocess design basis بندر خارک را بدهید. چون خیلی کامل هست با تشکر
مهارتجوعلی فرخی۱پاسخ۱۹۰بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
بررسی تفاوت های موجود میان دو مدرک Design Basis و BEDD
سلام آقای مهندس شما فرمودید که design Basis با BEDD فرقی ندارند ولی در تمامی شرکت ها برخلاف صحبت حضرت عالی عمل می کنند و این دو را با هم تمیز می کنند. دلایل…
مهارتجوعلی فرخی۱پاسخ۵۱۸بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی فرآیند
معرفی اقدامات لازم برای اختلاط دو جریان غیر هم فشار
با عرض سلام برای اختلاط دو جریان غیر هم فشار و یا تزریق یک سیال به خط اصلی در مواقعی که فشار جریان اصلی بیشتر از سیال تزریق شونده است چه اقداماتی می توان انجام…
مهارتجومحمد داودوندی۲پاسخ۱۶۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تهویه مطبوع مرکزی
بررسی علت دفرمه شدن فیلتر روغن کمپرسور Screw در چیلر تبرید تراکمی
با سلام و احترام در صورت امکان بفرمائید دلایل دفرمگی فیلتر روغن کمپرسور اسکرو چیلر تبرید تراکمی چه چیزهایی می تواند باشد؟ لازم به ذکر است فیلتر روغن در سیستم…
مهارتجومهدی منصوربخت۳پاسخ۱۱۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مخازن تحت فشار
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام طراحی دودکش با نرم افزار PV-Elite
سلام وقت بخیر در خصوص طراحی دودکش با نرم افزار در قسمت کانکشن افقی به قسمت عمودی رو در صورتی که با نازل مدل می شود و طبق شرایط پروسسی هم سایز خود قسمت عمودی…
مهارتجومهیار شارع فام۲پاسخ۲۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره میکروکنترلر آرم
آموزش Program کردن میکروکنترلر از طریق پروتکل J-Tag
درود برشما من قصد دارم این پروگرامر روخریداری کنم و برنامه میکرو یک tcu مربوط به گیربکس خودروی لیفان ایکس 50 رو بخونم میخواستم بپرسم چطور میشه از طریق دیتا…
مهارتجومحسن مهدی زاده مقدم۱پاسخ۱۹۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره تعمیرات پکیج
نحوه ی تنظیم شعله ی کوتاه و بلند در پکیج
سلام تو بسته پکیج از تنظیم شعله صحبت نکردید که تو حالت تابستانه یا زمستانه تنظیم ارتفاع شعله چگونه باشد چگونه تنظیم کنیم اگه ممکن هست یه آموزش تکمیلی از این…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۲پاسخ۱۷۶بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت سفت شدن و نچرخیدن روتور پنکه پس از وصل کردن به برق
با سلام بوش میله روتور پنکه را سرویس و روغن کاری کردم میله هم خط نداره و وقتی میبندم موتور با اینکه روان هست و با دست راحت میچرخه ولی موقعی که به برق میزنم سفت…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۵پاسخ۷۸۸بازدید۰رأی مثبت