انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات تعیین طول Capillary Tube مورد نیاز برای استفاده در ترانسمیترهای فشار
سلام. ببخشید برای تعیین طول کپیلری تیوب در ترنسمترهای فشار باید چطور عمل کرد؟ ممنون @09610000743
مهارتجومرضیه آقایی۱پاسخ۱۱۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
مشکل در تامین قطعات و لوازم اتو بخار خانگی درشهرستان
با سلام خدمت استاد جداری استاد من کلی برام اتو میارن ولی هیچکدوم رو نمیتونم تعمیر کنم چون همشون پمپ دستی بخارشون خرابه من قم هستم هرکجا هم سر میزنم میگن نداریم…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۱پاسخ۱۴۰بازدید۰رأی مثبت
بررسی مفاهیم مربوط به Spring Range و Test Bench در Valveها
لطف میکنید در مورد Spring range و bench set در ولو ها توضیح دهید؟
مهارتجوداود محسنی مهر۱پاسخ۱۸۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
درخواست به اشتراک گذاری نقشه های Wiring مربوط به بردهای سشوار براون ۱۶۰۰
با سلام خدمت استاد معین وسایر دوستان ممنون میشم استاد ویا دیگر عزیزان چنانچه نقشه دو برد مربوط به سشوار براون ۱۶۰۰ را جهت استفاده حقیر ودیگر عزیزان ارائه…
مهارتجوحبیب شرف الزیاد۳پاسخ۳۳۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
تصمیم گیری در خصوص ترمیم یا تعویض بدنه ی ماشین لباسشویی قدیمی
با سلام. بدنه ماشین لباسشویی مربوط به ۱۶ سال پیش که دچار زنگ زدگی و پوسیدگی شده و باعث عدم تعادل و خرابی بلبرینگ شده رو چکار باید کرد ؟
مهارتجومحمدامین تهذیبی۱پاسخ۲۶۹بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره طراحی فرآیند
راهنمایی جهت انتخاب روش کندانس و کندانسور مناسب در فرآیند
سلام چه زمانی ما میتوانیم از روش مستقیم برای کنداس(Quenching )کردن استفاده (برخورد مستقیم سیال فرایندی سیستم مورد نظر من در خلا کار میکند فشار 0.25kpas). و چه…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۰پاسخ۲۵۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی زبری سطح فلنج و Table1 استاندارد MSS SP1
سلام عرض ادب و وقت بخیر - در مورد اندازه دندانه شیار ها روی سطح فلنج مقدار 150-250 میکرو اینچ راکول رو ذکر کردید در صورتی که برای سطح تماس steel این مقدار…
مهارتجوعلی چگینی۲پاسخ۲۹۷بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
راهنمایی جهت تقسیم بندی و انتخاب پیچ مناسب برای بستن فلنج ها بر اساس الزامات استاندارد Asme B16.5
سلام عرض ادب و وقت بخیر 1.زمانی به جداول Drilling مراجعه می کنیم می بینیم که دو مدل پیچ برای بستن فلنج ها داریم که این دو مدل پیچ طبق این جداول برای فیس…
مهارتجوعلی چگینی۱پاسخ۱۶۸بازدید۱رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره درایو
نحوه ی تنظیم پارامتر مقاومت ترمز برای درایو LS یک جرثقیل سقفی
با سلام وقت بخیر . در مورد یک درایو 55 کیلووات درایو LS - is5 برای تنظیم پارامتر مقاومت ترمز به همراه یونیت ترمز پارامتر FU2-75 باید روی چه عددی ست بشه ؟ عدد…
مهارتجوحسین جان بیابانی۳پاسخ۵۸۸بازدید۰رأی مثبت
درخواست ارائه ی راهکاری مناسب برای باز کردن پیچ های زنگ زده ی ترموستات اتو بخار
سلام مهندس جداری. ترموستات اتو بخار خراب شده اما متاسفانه پیچ های ترموستات دچار زنگ زدگی شده باز نمیشه . اسپری w.d_40 هم استفاده کردم جواب نداد…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۳۳۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شیرآلات صنعتی
راهنمایی جهت انتخاب سیال مناسب برای انجام تست کم فشار Valve
سلام آیا تست فشار ولو برای زیر ۷ بار ،حتما باید با هوا انجام شود یا میتوان با آب هم انجام داد؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۵۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی شرایط لازم برای Double Weld کردن فلنج های Slip-On بر اساس الزامات استاندارد Asme B31.3
سلام عرض ادب و وقت بخیر دکتر جان 1.یکی از شرایط Double welded کردن فلنج S.O رو به این شرح ذکر فرمودید که اگر دمای طراحی کمتر از 104- درجه سانتیگراد باشه بایستی…
مهارتجوعلی چگینی۱پاسخ۱۶۲بازدید۱رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره کارشناس رسمی برق
معرفی سرفصل های لازم برای مطالعه از دوره ی کارشناس رسمی برق برای آزمون کارشناسی دادگستری ماشین آلات
با سلام و احترام. می خواستم بدونم از سرفصل های این دوره کدام سر فصل ها برای کارشناسی ماشین آلات و تاسیسات کارخانجات هستند؟؟ سوال دوم اینه که آیا در هر دو رشته…
مهارتجوسید محمد فاضل سید محمدفاضل روح الامینی۰پاسخ۱۷۴بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی تشخیص چرخ دنده ی فابریک از غیر فابریک چرخ گوشت Naniwa
با سلام استاد جداری چرخ دنده نانیوا آوردن و گفتن تعمیر کار قبلی گفته من فابریک ندارم اگه فابریک پیدا نکنی گریبکس خراب میشه سوالم اینه که استاد از کجا باید…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۱پاسخ۱۲۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت استفاده از هوای ابزار دقیق با کیفیت های مختلف در یک پروژه
سلام جناب مهندس : دلیل استفاده هوا مرطوب برای شیرهای on/off یا hand سویچ و استفاده از هوا خشک برای شیر های کنترلی و سایر شیرها چیست. از سمت چپ اولی هوا مرطوب…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۱پاسخ۱۰۸بازدید۰رأی مثبت