انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی اولویت برقراری ارتباط در حالت Multi Master
با سلام. در بخش شبکه های صنعتی شما پروژه مولتی مستر را اجرا کردید. مستر 1 با اسلیو خوش که 1 است ارتباط دارد و مستر 2 با اسلیو خودش که 2 است ارتباط دارد. همچنین…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۰۸بازدید۰رأی مثبت
تعیین محل ذخیره سازی اطلاعات سخت افزاری و نرم افزاری برنامه ی PLC پس از دانلود
با سلام. ما برنامه را که شامل hardware و OB است که دانلود می کنیم وارد فضای رم می شود؟ در بحث دیداندنسی شما ابتدا سخت افزار را به PLC دانلود کردید و سپس OB را…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۴۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره میکروکنترلر آرم
بررسی علت خروجی نادرست از برنامه ی نوشته شده برای شتاب سنج با استفاده از مد Scan Continuous
سلام وقتتون بخیر.بخش adc توی مثال شتاب سنج که مد scan continuous با dma بررسی شد نمیتونم خروجی صحیح بگیرم. کد و تنظیمات cube عینا شبیه ویدیو هست.ماژول شتاب سنج…
مهارتجووحید کولیوند۲پاسخ۲۲۴بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره درایو
بررسی رابطه ی موجود میان دو پارامتر فرکانس و ولتاژ در درایو
با سلام در بسته اشاره شده که ما مجاز به افزایش ولتاژ و کاهش فرکانس موتور نیستم. و اشاره میشه زمانی از درایو استفاده میکنم درایو نسب ولتاژ به فرکانس را ثابت نگه…
عرفان مسلمی زاده۴پاسخ۱٬۷۵۲بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آموزش تحریک بیس ترانزیستور با 5 ولت و عبور 12 ولت از امیتر به کلکتور
با عرض سلام و خسته نباشید من نیاز به قطعه ای دارم که بتونم مثل ترانزیستور ، بیس را با 5 ولت تحریک کنم ، و به جای عبور گراند ، 12 ولت را عبور دهم . همچنین بلعکس…
مهارتجومحمد رجبلو۲پاسخ۵۵۱بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت فعال نبودن گزینه ی دانلود در نرم افزار WINCC Pro
سلام مهندس . بنده این مشکل را دارم. گزینه دانلود فعال نمی شه. تو HMI مشکل نبود ولی تو wincc proوقتی می خوام دانلود کنم و فایل تو کامپیوتر بسازم اصلا دانلود…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مخازن تحت فشار
درخواست به اشتراک گذاری فایل پاورپوینت تدریس شده در دورهی طراحی مخازن تحت فشار نماتک
با سلام خدمت استاد گرامی امکانش هست فایلی پاور پوینتی که تدریس میکنین بفرستین؟
مهارتجومحسن جلالی۳پاسخ۳۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره درایو
طریقه ی اتصال موتور تکفاز به درایو تک فاز جهت کنترل آن
سلام جناب مهندس انشاا… حال شما خوب و سلامت باشه یه سوالی داشتم که در موتور های تکفاز الف) بدون خازن با سیم پیچ استارت ب) با خازن موقت و سیم پیچ استارت پ)با…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۴پاسخ۵۷۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره رله و حفاظت
آموزش رله و حفاظت در صنعت برق
با سلام اموزش رله و حفاظت دارید؟ و احیانا اگه موجود هست استفاده از رله و حفاظت در صنعت برق رو پوشش میده بسته؟
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۲۳بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان برقراری ارتباط میان دو PLC از نوع 315 2DP با استفاده از دوکارت شبکه ی Profinet
با سلام و احترام، دو تا PLC 315 2DP داریم میشه با اضافه کردن دو کارت شبکه پروفینت دو PLC رو به هم متصل کرد و با کمک تابع PUT یا GET دیتا بین آنها رد و بدل…
مهارتجوسید محمد فاضل سید محمدفاضل روح الامینی۱پاسخ۱۰۷بازدید۰رأی مثبت
آموزش کالیبره کردن تابع Scale
با سلام خدمت مهندس عزیز. با توجه به اینکه تابع اسکیل در آنالوگ مقدار دیجیتال را به عدد مورد نظر مپ می کند این زمانی درست است که مطمئن باشیم سنسور داره درست کار…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۵۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
سیم پیچی موتورهای کولری
ادامه دادن بحث از موتور های کولری: دوست گرامی در مورد حساب موتورهای کولری در مرحله اول اينکه هيچ قولي برای اینکار داده نشده و شرکت نماتک و بنده تعهدي در این…
استادعلیرضا مرادی۱پاسخ۳۱۸بازدید۱رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اعلام حریق
پرداختن به چگونگی برقراری ارتباط میان انواع تجهیزات و PLC در دوره ی اعلام حریق نماتک
سلام آیا در دوره ارتباط بین تجهیزات(Gas detector,Flame detectorو…)باPLC بحث شده است؟ تمرکز این دوره بیشتر راجع به smoke detector است یا به flame detector و…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
آموزش کالیبره کردن Level Transmitter التراسونیک
سلام اقای مهندس.خواهشمندم در مورد کالیبره لول ترانسمیتر التراسونیک کلیپ یا نوشته به بنده بدهید .در بسته ابزار دقیق در مورد کالیبره این ترانسمیترها مطلبی نبود .…
مهارتجوسید مصطفی صمیمی اردستانی سید مصطفی صمیمی اردستانی۱پاسخ۱۹۷بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره پایپینگ
درخواست به اشتراک گذاری فایل PDF استاندارد API 594
استاندارد API 594 مربوط به CHECK VALVE رو خواستم اگه امکان داره فایلش رو برام بفرستید
مهارتجومحمد نظری۰پاسخ۳۶۶بازدید۰رأی مثبت