انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
آشنایی با مفاهیم مربوط به Level های مختلف ESD
سلام مطابق باشکل پیوست شده منظور از ESD Level 0و ESD level 1چیست؟ چند تا Levelتعریف میشه؟ چرا این دو (ESD Level 0وESD Level1)بهم اتصال دارند؟…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۲۰۶بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی امکان استفاده از دیود نورانی به عنوان دیود هرزگرد در آداپتور
سلام احتمال داره دیود نورانی بعنوان هرزگرد جایی استفاده شود؟ یا اینکه القایی ترانس سویچینگ هست؟ در مداری بعد از قطع حدودا چن ثانیه روشن هست مدار منبع تغذیه 12…
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۱۵۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان اضافه کردن Section به Reflex Level Gauge
با سلام 1-آیا بعد نصب سکشن ها در Reflex level gauge امکان اضافه کردن سکشن دیگری وجود دارد؟ 2- تفاوت ضرایب Kvو Cvچیست؟آیا هر دو برای سایزینگ باید استفاده شوند…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۰۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی الزامات اضافه کردن سوئیچ روی نوار مغناطیسی Level Gauge
سلام در بسته اشاره شده که روی برخی مگنتهای level gauge میتوان سوییچ گذاشت تا هر زمان سطح سیال به آن میزان رسید سیگنالی به اتاق کنترل ارسال شود. 1- این سوییچ…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۰۶بازدید۱رأی مثبت
نحوه ی اندازه گیری ارتفاع سیال درون مخزن سر باز به کمک PT
سلام در بسته اشاره فرمودید وقتی با PT ارتفاع سیال درون مخزن سر باز را اندازه میگیریم،چون فشار اتمسفر روی آن است پس باید زمان کالیبره به میزان یک بار از PTکم…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۲۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی در خصوص کارآفرینی و ثبت شرکت درحیطه ی مهندسی الکترونیک
سلام و خسته نباشید خدمت جناب مهندس معین من کارشناسی رباتیک خوندم و ارشد الکترونیک خوندم و دکتری دارم الکترونیک میخونم. من در استان فا رس و شهرستان مرودشت زندگی…
مهارتجومرضیه اسکندری۲پاسخ۱۵۰بازدید۳رأی مثبت
نحوه ی استفاده از دستورات X_get و X_put
با سلام و احترام. ممنون بایت وقتی که برای پاسخگویی می گذارید. تندرست باشید. سوال اول: بنده تو help دستور x_get رفتم نگاه کردم اول خطش نوشته که این دستور برای…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۰۴بازدید۰رأی مثبت
بررسی تفاوت های موجود میان عملکرد کارت ۸ بیت با ۱۶ بیت در PLC S300
با سلام و احترام در plc s300 تفاوت کارت ۸ بیت با ۱۶ بیت در چیست، به بیان بهتر ، اگر کارت ما۸ بیت باشد رنج اسکیل بین ۰~27648 هست با کارت ۱۶ بیت که همان رنج…
مهارتجوپوریا شعبانی۱پاسخ۲۲۹بازدید۰رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت بروز پیغام خطای Low Lever Error هنگام شبکه کردن ET200m و نحوه ی برطرف کردن آن
با سلام. من در شبکه کردن PLC با ET200 شبیه سازی انجام دادم جواب گرفتم البته فقط I/0 های دیجیتال ار کردم. ولی در شبکه کردن ET200m با PLC که کارت آنالوگ هم…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۶۶بازدید۰رأی مثبت
بررسی مفهوم Laddr در فانکشن خواندن و نوشتن در ارتباط Profibus
با سلام. در مورد ارتباط پروفیباس بین درایو ABB و زمینس در فانکشن خواندن و نوشتن مفهوم LADDR را متوجه نشدم. در این فانکشن ما کنترل ورد و رفرنس را مشخص می کنیم.…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۵۱بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام Compile کردن فایل GSD در نرم افزار Tia Portal
با سلام. بنده در مثال ارتباط درایو با PLC که از فایل gsd استفاده کردید مشکل پیدا کردم. تمامی مراحل را مطابق توضیحات شما رفتم و خطا به من می ده. 11920×1080 432…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۲۴بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با نحوه ی عملکرد توابع Put و Get هنگام برقرای ارتباط میان دو PLC با استفاده ازپروتکل Profibus
با سلام و احترام. در یک مثال شما دو تا PLC را با هم کانکت کردید یکی مستر و دیگری اسلیو با پروتکل Pfofibus سوال اول: با فرض اینکه هر دو PLC دارای برنامه های…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۶۵بازدید۰رأی مثبت
معرفی نرم افزار مناسب برای ترسیم و تهیه ی Drawing اتصالات Hookup ابزار دقیق
با سلام 1- برای تهیه نقشه های Drawing وHookupاز چه نرم افزار هایی استفاده میشود؟EPLANچه طور؟ 2- یک طراح ابزار دقیق که میخواهد در زمینه بویلر کار کندبر چه…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۸۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت IP نگرفتن PLC هنگام برقراری ارتباط میان PLC و ET200 با استفاده از پروتکل Profinet
با سلام. شما در یک مثال که ارتباط بین PLC نسخه 300 و ET200 بود از پروفینت استفاده کردید. IP plc: 192.168.1.15 IP et200: 192.168.1.15 IP computer: 192.168.1.10…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۲۲بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی برقراری ارتباط Multi Master با استفاده از پروتکل Profibus
با سلام و اترام، ضمن تشکر بابت تدریس خوبتان. بنده به خاطر اینکه PLC ندارم این سوالات برایم پیش آمد. در زمینه ارتباط مولتی مستر سوال داشتم. سوال اول: اینکه وقتی…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۲۵بازدید۰رأی مثبت