انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی چگونگی عملکرد کلید های یک کتری برقی
سلام. یک عدد کتری برقی دارای دو عدد المنت هم جوش و هم حالت گرم نگه داشتن آب چیزی که برای من عجیب بود کلید داخل دسته به المنت کوچکتر که کارش گرم نگه داشتن آب…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۲۲۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی درست یا غلط بودن جواب تمرین بخش دهم قسمت یازدهم برنامه نویسی آردوینو
سلام جناب مهندس معین. وقتتون بخیر من تمرین رو نوشتم لطفا میشه چک کنید و اشتباهات رو بهم بگید. ممنون میشم IMG_۲۰۲۲۰۶۰۸_۱۰۰۷۴۹976×1431 178 KB…
مهارتجومرضیه اسکندری۱پاسخ۱۸۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
درخواست به اشتراک گذاری منابع آموزشی مناسب برای انجام تنظیمات HMI KTP900 زیمنس
با عرض سلام و درود میخواستم بدونم تنظیمات کلید های موجود در HMI های نوع KTP چجوری هست،؟ اگه آموزشی هم دارید یا میشناسید ممنون میشم بهم معرفی کنید
مهارتجوسید محمد فاضل سید محمدفاضل روح الامینی۱پاسخ۸۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره الکترونیک
درخواست به اشتراک گذاری فایلهای آردوینو در دوره ی جامع الکترونیک
سلام . من دوره الکترونیک ، مبحث اردوینو رو دارم میبینم. فایلهای برنامه اردوینو که در ضمیمه گذاشته شدهاند همه داخلشون یک کد هست. مثلا فایل اردوینو مربوط به چراغ…
مهارتجوسمانه سمیعی۱پاسخ۱۵۸بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی علت برعکس شدن تصویر LCD پس از تعویض فلت
سلام استاد. در حال تعمیر یک تجهیز پزشکی بودم که یک فلت 50 پین قطعی داشت برای ال سی دی تصویر. فلت رو که عوض کردم تصویر برعکس شد؟ فلت به صورت مستقیم است. امکانش…
مهارتجومصطفی جعفری۴پاسخ۲۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات موبایل
بررسی مجاز بودن جایگزینی باتری موبایل با نمونه ی مشابه
سلام جناب مهندس ما اگه باتری موبایلی رو بخوایم با یک نوع دیگه با همون ولتاژ و جریان مجاز هستیم ؟ اگه نیستیم چرا؟
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۴۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی امکان استفاده از روش Limit جریان منبع برای تست دیود نورانی
سلام با توجه به عملکرد دیود نورانی مثل ال ایی دی که بعد از وصل کل جریان رو عبور میده ایا جهت کاهش جریان امکان داره به جای مقاومت با منبع تغذیه و لیمیت جریان…
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۴۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات موبایل
بررسی امکان جایگزینی باتری موبایل با باتری مشابه
با سلام با رعایت ولتاژ و امپر باتری موبایل هر باتری دیگه میشه جایگزین کرد؟ در صورت خیر بودن جواب چرا؟
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۵۴بازدید۱رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
درخواست به اشتراک گذاری چند مقاله در خصوص نحوه ی خالص سازی نیتروژن
سلام چند تا مقاله در مورد خالص سازی نیتروژن در رآکتور اکسیداسیون با خوراک نیتروژن و هوا اگر امکانش بود لینک مقالات را بزارید ببخشید مزاحم اوقات شریف شدیم…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۳پاسخ۲۰۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی الزامات کار با Heater برای برداشتن قطعات SMD بدون ایجاد آسیب دیدگی
سلام خسته نباشید برای کار با هیتر برای برداشتن قطعات اس ام دی باید دمای هیتر رو چند درجه باشه که آسیب به قطعات نرسه و همچنین دور فن چه طوری باشه ممنون
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۱۵۵بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آموزش طراحی مدار الکترونیکی دور کننده ی حشرات
جناب آقای معین سلام و خسته نباشید وقتتون بخیر یه سوال داشتم من میخوام یک دستگاه دور کننده حشرات بسازم. میشه لطفا کمکم کنید تا آن دستگاه را بسازم. مدار زیر به…
مهارتجومرضیه اسکندری۲پاسخ۷۶۱بازدید۰رأی مثبت
درخواست طرح چند مثال از مدار تست OP - Amp برای قابلیت های مقایسه، تفاضل و جمع
جهت درک بهتر عملکرد اپ-امپ نیاز به چند مثال مدار تست برای قابلیت های مقایسه، تفاضل و جمع دارم گه از آنچه تاکنون ارائه شده گویاتر باشد( همانگونه که در مثالهای…
مهارتجوحمید ادیبی۱پاسخ۲۰۹بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با عملکرد Op - Amp در مدار و درخواست به اشتراک گذاری چند مدار برای تحلیل عملکرد آنها
جناب معین لطفا در ارتباط با اپ-امپ چند مدار برای حالت مقایسه، جمع و تفریق ارائه فرمایید تا با تست عملی آنها بر روی برد بورد بهتر بتوان با مفاهیم مربوطه آشنا شد.
مهارتجوحمید ادیبی۱پاسخ۲۱۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات تست Butterfly Valve و Ball Valve بر اساس استانداردهای مربوطه
سلام جناب مهندس ممنون ميشم شيوه تست اين ولوها بدون bench set رو توضيح بدين. ما هنوز بنچ ست نخريديم ولي قراره يه سري ولو رو كاليبره كنيم. ممنون:pray:t2:
مهارتجوعلی شیخ زاده تکابی۱پاسخ۱۸۸بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
نحوه ی تهیه ی مدرک Control Philosophy
سلام جناب مهندس من اگر بخوام مدرک کنترل فیلاسوفی را از مدیریت بگیرم باید تو پتروشیمی باید چی بهشون بگم و تو کدام مدارک باید دنبالش باشم تو اتاق کنترل پتروشیمی…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۳پاسخ۵۰۳بازدید۰رأی مثبت