انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی پایه های خروجی اپتوکوپلر (سمت ترانزیستور) در منبع تغذیه ی سوئیچینگ
سلام مهندس خروجی اپتوکوپلر (سمت ترانزیستور) در منبع تغذیه سویچینگ ، پایه منفی ان جزو زمین گرم مدار هست درسته ؟
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۲۳۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی امکان تعویض بویلر اتو پرس به علت سوراخ شدن مخزن آن
بویلر 20220207_1809141920×2560 346 KB اتو پرس سوراخ شده داخل بازار موجود نیست ایا امکان این وجود داره بویلر اتو بخار جایگزین کنم
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۱۳۹بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با عملکرد یک قطعه قبل از پمپ آب اتو پرس
یک قطعه قبل از پمپ اب اتو پرس قرار داره داخل دانه های خیلی ریز هست و بویی شبیه به مواد نفتی میده 20220207_1754481920×2560 189 KB 20220207_1754363000×4000 592 KB
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۶۸۸بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت اتصالی و ذوب شدن موتور و کوبل سر موتور سنکرون کف مایکروفر و نحوه ی تعمیر آن
سلام. مایکروفر دوو ریل گردان کف مایکروفر و کوبل سر موتور سنکرون کف مایکروفر ذوب شده در ضمن خود موتور سنکرون کف مایکروفر هم اتصالی کرده و مورد بعد یک قسمت از…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۱۷۸بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت از بین رفتن و پوسته شدن رنگ کف کابین مایکروفر و نحوه ی تعمیر آن
مایکروفر دوو رنگ قسمتی از داخل کابین پوسته شده به صورتی که وقتی انگشت میزنی زیر رنگ از خود بدنه فاصله پیدا کرده راه کار چیست ایا تاثیری در عملکرد دستگاه دارد…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۷۵۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
سنسورهای اثر هال انالوگ
با سلام مجدد جناب مهندس سنسورهای اثر هال انالوگ هستند و تعداد آنها 144 عدد است و از آنجایی که ورودی های آنالوگ اردینو محدود است از 18 مالتی پلکسر(8 به 1)…
مهارتجوابوالفضل مسن آبادی۱پاسخ۲۰۱بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره حفاظت موتور الکتریکی
معرفی تجهیزات حفاظتی مورد نیاز جهت راه اندازی موتور DC برای پمپ
با سلام و احترام جناب مهندس میخواهم یک پمپ دی سی، با مشخصات 12 ولت و 40 آمپر را راه اندازی کنم، چه تجهیزات حفاظتی از قبیل کلیدها، فیوزها و رله ها و … مورد نیاز…
مهارتجوابوالفضل مسن آبادی۰پاسخ۲۵۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
چگونگی برقراری ارتباط میان PLC و درایور موتور جهت کنترل دور موتور توسط PLC
در مورد این موضوع خیلی تحقیق کردم و متوجه شدم که از یک S7-1200 PLC CB 1241 RS 485 communication board 6ES7241-1CH30-1XB0 استفاده میکنن اما چگونگی نوشتن برنامه…
مهارتجومسعود عباسی۲پاسخ۳۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات استفاده از Straightner برای کم کردن طول UP Stream بر اساس استانداردهای مربوطه
سلام برای جایی که مجبوریم upstream مربوط به اوریفیس را کم کنیم طبق درخواست واحد پایپینگ،straightner چه میزان از upstream کم خواهد کرد,چطور متوجه…
مهارتجومرتضی مطیعی۱پاسخ۲۵۰بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی محاسبه ی عدد رینولدز خروجی برای استفاده در سایزینگ اوریفیس
سلام در سایزینگ اوریفیس فرمودین اگر تلاطم یا عدد رینولدز در خروجی زیاد بود ، دهانه اوریفیس را ۳۰ تا ۴۵ درجه در نظر میگیریم،سوال من این است که در مرحله طراحی از…
مهارتجومرتضی مطیعی۱پاسخ۲۴۵بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت کار نکردن موتور سشوار با وجود داغ شدن المنت آن
سشوار موتور کوچیک dc دکمه روشن رو میزنن المنت تو مدار میاد قرمز میشه و بدنه سشوار داغ میشه موتور صدا میده اما کار نمیکنه
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۳۵۹بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
راهنمایی جهت رفع مشکل عدم امکان برقراری ارتباط میان PLC و Scada
سلامجناب مهندس برنده فر من در ایجاد ترند در scada من اصلا نمیتونم با plc ارتباط بگیرم دقیقا مثل شما هم انجام دادم ولی نتونستم شکل خصوط ترند را از اون بگیرم تو…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۶پاسخ۴۰۱بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت تعیین سایز گلویی در Venturi ها
سلام: سایز گلویی در ونچوری چگونه تعیین میشود؟ در فلومیترها حتما باید کاهش سایز داشته باشیم یا این کاهش سایز فقط برای نوع vortexاست؟ این کاهش سایز چگونه تعیین…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۹۵بازدید۰رأی مثبت
بررسی الزامات و محدودیت های ارسال سیگنال از ترموکوپل به اتاق کنترل به صورت مستقیم
سلام شما فرمودید میتونیم مستقیما از ترموکوپل به اتاق کنترل سیگنال رو بفرستیم،در این صورت محدودیت فاصله وجود داره و نوع سیگنالی که ارسال میشه ولتاژی هست؟
مهارتجومرتضی مطیعی۱پاسخ۱۹۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی لزوم محاسبه ی میزان افت مقاومت سیم ارسالی به سیستم کنترل برای سنسور RTD سه سیمه
سلام وقت بخیر در ترنسمیتر دمای RTD 3 WIRE هم نیاز به محاسبه افت مقاومت سیم ارسالی به سیستم کنترل هست یا فقط در 2 wire نیاز هست؟ در ۴ سیمه چطور؟ ضمنا چرا از روش…
مهارتجومرتضی مطیعی۱پاسخ۱۱۸بازدید۰رأی مثبت