انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
آشنایی با مفهوم فرکانس و بررسی اثرات آن
سلام استاد فرکانس تغیرات ولتاژ نسبت به زمان در یک ثانیه هست درسته ؟ وقتی فرکانس زیاد میشه تعداد به صفر رسیدن و منفی شدن و مثبت شدن در یک ثانیه افزایش پیدا…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۲۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی الزامات تعمیر منبع تغذیه ی فکس با دوتا ولتاژ خروجی
سلام من با منبع تغذیه ای تو فکس مواجه شدم که دوتا ولت به مدار فکس میداد حالا من میتونم با دوتا منبع تغذیه متفاوت همون دو تا ولتو واسه تست به مدار فکس بدم بعد…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۶پاسخ۲۳۴بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی مفهوم عبارت Direct Application در استاندارد IPS-E-IN-110
سلام در عبارت Diaphragm sealed gages shall not be specified for services above 200 centigrade for direct application. منظور از direct applicationچیست؟ اگر مثلا…
عرفان مسلمی زاده۴پاسخ۲۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان تعمیر Capillary Tube داخل سایت
با سلام در آموزش اشاره میکنید که دیافراگم سیل و کپی لاری و ترانسمیتر حتما باید به صورت یکپارچه خریداری بشه؟ اگر بعد از مدتی مثلا کپی لاری سوراخ شد آیا میتواند…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۶۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
مشکل در فهم منطق یک نمونه برنامه نویسی RGB LED
سلام جناب اقای مهندس معین من یک برنامه نویسی rgb led رو در کتابی دیدم یه قسمت از برنامه را نمیفهمم میشه لطفا توضیح بدین ممنون 16431009223351920×2560 134 KB
مهارتجومرضیه اسکندری۱پاسخ۱۷۱بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی مفهوم Inlet Pressure در محاسبات Control Valve در نرم افزار FSM
با سلام جناب مهندس در زمان وارد کردن اطلاعات در نرم افزار FSM برای محاسبات کنترل ولو، منظور از Inlet Pressure در داده های ورودی نرم افزار کدام حالت آن است؟…
مهارتجوهژیر طلوعی۲پاسخ۱۹۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی علت بالا بودن مقاومت دیود در بایاس مستقیم
سلام مهندس وقت بخیر . اگر دیود در بایاس مستقیم مانند یک کلید بسته می باشد ، چرا با تست اهمی مولتی متر در بایاس مستقیم مقدار اهی زیادی ( در رنج مگا اهم ) نشان…
مهارتجوهادی خرمی۲پاسخ۱۸۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱۰پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی جهت تست پیزو و ترانزیستور bu406 برای تعمیر دستگاه بخور
سلام یه دستگاه بخور هست کار نمیکنه پاورش روشن میشه ولی بخور درست نمیشه میخواستم بدونم پیزو رو چگونه میشه تست کرد وچند ولته و چه جوری ولت بهش میرسه و اینکه…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱۰پاسخ۲٬۸۰۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره بازرسی پیچ و مهره
تعیین هندسه ی مناسب برای ریشه و قله ی رزوه ها
درود بر شما استاد، استاد شما در ابتدا فرمودید ریشه و قله رزوه ها باید بصورت تخت باشد اما کمی جلوتر فرمودید نباید تخت باشد و باید دارای یک انحنا باشد که باعث…
مهارتجوسید مهرداد علوی۲پاسخ۲۷۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
نحوه ی محاسبه ی پارامتر Critical Pressure برای یک Control Valve
با سلام جناب مهندس نحوه محاسبه Critical Pressure یا Choked Drop در یک ولو کنترلی چگونه است؟ Choked Point529×353 15.8 KB
مهارتجوهژیر طلوعی۱پاسخ۴۲۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
آموزش شیوه ی رسوب زدایی از اتو مخزن دار
سلام. اتو مخزن دار رو به چه صورت رسوب زدایی کنم آیا پودر رسوب زدایی رو بریزم داخل مخزن اب اتو یا داخل بویلر اتو 20220123_1029481920×1440 107 KB
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۲۰۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت عدم نمایش صحیح گرافيك ليست در حالت Run Time
سلام و عرض ادب استاد برنده فر ``` من در IO grapgic wincc proمشكلي دارم كه در خالت ران تايم پشت تمام گرافيكها سياه هستش در صورتي كه در حالت عادي كاملا ترانسپرنت…
مهارتجوشهرزاد محقق زاده۱پاسخ۱۶۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات انجام محاسبات سایزینگ Control Valve
با سلام خدمت آقای مهندس لطفی جناب مهندس ما میخواییم توی خط از یک عدد کنترل ولو استفاده کنیم ولی توی خط فقط دو حالت برای Flow وجود دارد. در فیلم های آموزشی و در…
مهارتجوهژیر طلوعی۲پاسخ۲۴۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت کار نکردن PID Compact هنگام سیمولیشن S7-1200 و نحوه ی رفع مشکل
با عرض سلام خدمت استاد عزیز ببخشید من برای s7–1200 از طریق سیمولیشن pid رو اجزا کردم hlh بلوک pid compact کار نمیکنه و طبق کارهایی که استاد شما انجام دادید توی…
مهارتجوحسام توفیقی۲پاسخ۱۴۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی الزامات و چگونگی ایجاد ولتاژ مورد نیاز در مدارات الکترونیکی
سلام جناب مهندس در یک فصل نحوه ساختن و بدست اوردن ولتاژ رو با روش سری کردن منابع و تعویض قطب ها اموزش دادید هدف از این کار ساختن ولتاژ مناسب جهت را اندازی…
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۷۴بازدید۰رأی مثبت