انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
آشنایی با سربرگ Alarm و کاربردهای آن در زبان برنامه نویسی Graph
سلام مهندس اگر امکان داره درباره سربرگ آلارم در زبان گراف توضیح بدبد چون توضیحی در باره اون ندادید. تشکر
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۳پاسخ۱۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۸پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
آشنایی با Permanents های After و Before در زبان برنامه نویسی Graph
سلام جناب مهندس . انشاا… حالتون خوب باشه . میخواستم بگم اگر لطف میکنید در باره پرمننت های قبل و بعد بیشتر توضیح بدبد من متوجه نشدم تفاوت اون ها تو چیه. تشکر
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۸پاسخ۱۶۱بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره پمپ سانتریفیوژ
بررسی امکان استفاده از پمپ سانتریفیوژی به جای پمپ دوزینگ برای انتقال سیال با دبی مشخص
با سلام در حالتی که می خواهیم یک سیال با دبی مشخص را منتقل کنیم معمولا از دوزینگ پمپ ها یا به صورت عمومی پمپ های جابجایی مثبت استفاده می شود. آیا می توان با…
مهارتجومسعود کهنوجی۵پاسخ۲۹۲بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت انتخاب Calibration Range مناسب برای Hydrostatic Level Transmitter
با سلام آقای مهندس برای HYDROSTATIC LEVEL TRANSMITTER نحوه انتخاب CALIBRATION RANGE چگونه است؟ مثلاً اگر LL=850mm و HH=5600mm باشد. با تشکر
مهارتجوهژیر طلوعی۱پاسخ۱۵۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
راهنمایی جهت تعیین مقدار خطای مجاز برای Expansion Gap در Socket Weld
سلام و عرض ادب خدمت استاد مانی زاد مقدار خطای مجاز برای expansion gap در جوش ساکتی چه مقدار می باشد متشکرم
مهارتجومیلاد خیری۲پاسخ۳۳۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره آزمون های غیرمخرب
بررسی الزامات پخ زدن لوله با توجه به سایز آن
سلام و عرض ادب خدمت استاد گنجی در چه سایزی لوله از یک پخ و در چه سایزی از دو پخ استفاده میشود؟ و چرا این اتفاق رخ می دهد؟
مهارتجومیلاد خیری۱پاسخ۳۷۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی علت استفاده از دو پخ برای سایزهای بالاتر از ۲۲ میلی متر در قسمت جوش
سلام و عرض ادب خدمت دکتر مانی زاد چرا از دو پخ برای سایزهای بالاتر از ۲۲ میلی متر استفاده میشود؟
مهارتجومیلاد خیری۱پاسخ۱۴۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
نحوه ی تهیه ی تجهیزات PLC به صورت استوک
مهندس سلام وقت شما بخیر.می خواستم بدونم از کجا می تونم تجهیزاتی که شما توی آموزش تون استفاده می کنید استوک شو با قیمت پایین خریداری کنم.(صرفا فقط برای اینکه در…
مهارتجوحمید هادی۲پاسخ۱۹۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت بروز پیغام خطای Resoulation و عدم نمایش Graphic List در حالت Runtime نرم افزار Wincc Adv
سلام استاد من در حال انجام يه پروژه با wincc adv هستم كه شكلي رو كشيدم و از گرافيك ليست استفاده كردم ولي در حالت runtime هيچكدوم از گرافيك ليست ها نشون داده…
مهارتجوشهرزاد محقق زاده۲پاسخ۹۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره الکترونیک
درخواست برقراری ارتباط مستقیم با مدرس دوره ی الکترونیک
سلام جناب مهندس من چطور میتونم با شما صحبت کنم یه سوال داشتم ازتون در واقع یه راهنمایی اگه میشه تلفن یا ایمیل بفرمایید؟ خیلی مهمه برام ممنون. این شماره بنده ست…
مهارتجوعلی ذوالفقاری۱پاسخ۱۵۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
معرفی تجهیز مناسب برای برقرای ارتباط میان سنسورهای ابزار دقیق و برد آردینو
با سلام و احترام استاد بنده روی پروژه ای میخوام کار کنم که بتونم سنسورهای ابزار دقیق از جمله Level transmitter ، level switch , tempreture transmitter را به…
مهارتجوابوالفضل مسن آبادی۱پاسخ۱۴۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
راهنمایی جهت انجام کاتالوگ نویسی در محیط Paragon نرم افزار PDMS
با سلام و خسته نباشید، در ماژول پاراگون، منوی Creat ، تنها گزینه فعالش copy هستش، ممنون میشم پاسخ بفرمایید که مشکل از کجاست
مهارتجوسعید شمس۲پاسخ۲۵۵بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت عملکرد نادرست تابع RS در S7 1200
سلام جناب مهندس برنده فر ، یه مشکلی برام پیش اومده من تو قسمت function parametricبودم مربوط به FCها شما برنامه فلشر شما کاملا درست کار کرد و هربار که استارت رو…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۶پاسخ۱۲۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت بروز پیغام خطای Unable To Connected To The Server هنگام بروز رسانی نرم افزار Tia - Portal
سلام جناب مهندس برنده فر و تشکر بابت آموزش های عالی و حرفه ای تون ،متاسفانه برای من یک مشکل پیش اومده که در هنگام متصل شدن به یک plc s7 1200در یک پروژه بعد از…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۲۴پاسخ۸۸۳بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آشنایی با پروتکل Lorawan و بررسی کاربردها و مزایای استفاده از آن
باسلام، پروتکل lorawan چیست ؟ برای چی ساخته شده؟و مزایای استفاده از آن چیست؟ و چگونه میشود ازش استفاده کرد؟ مثلا برای ارسال و دریافت اطلاعات از ماژول لورا…
مهارتجومحمد رجبلو۵پاسخ۹۶۴بازدید۰رأی مثبت