انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شدهدوره پایپینگ
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام وارد شدن به ماژول Structure نرم افزار PDMS
عرض سلام وادب …موقع وارد شدن در ماژول استراکچر برنامه خطا میده ومیگه Failed loading Beams & Columns application (RSELE can only be used on SPEC s or SELE s.).…
مهارتجوزهرا مجد حیدری۱پاسخ۲۴۰بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی رفتار سیستم در قسمت منبع تغذیه ی سوئیچینگ در حالت معیوب بودن کلمپ سمت اولیه
سلام جناب مهندس در معیوب بودن کلمپ سمت اولیه(خازن و مقاومت موازی) در منبع تغذیه سویچینگ رفتار سیستم چگونه خواهد بود؟ امکان تغییرات یا کاهش ولتاژ در ثانویه هم…
مهارتجوموسی ابولی۴پاسخ۱۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
نحوه ی محاسبه ی ضخامت Backing Ring
سلام جناب دکتر…یک سری (collar(adaptor از جنس hdpe داریم که قراره پشت این collar ها backing ring بشینه …ضخامت این backing ring ها را چگونه باید حساب کنیم؟…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۳۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی تابلو برق
درخواست به اشتراک گذاری جدول اشنایدر استفاده شده در دوره برای انجام محاسبات اتصال کوتاه
با سلام و احترام در انتهای مبحث اتصال کوتاه مهندس ساسانفر صحبت از محاسبه از روش جداول اشنایدر و Etap میکنن اما فایلی در فلش ارسالی در این مورد نیست لطفا پیگیری…
مهارتجواحمد ارجمند۱پاسخ۳۰۴بازدید۰رأی مثبت
- ۷پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی جهت عیب یابی برد اتوماتیک پمپ آب و رفع مشکل اتومات نکردن آن
سلام استاد یه برده اتوماتیک پمپ هستش که پمپ یه سره روشنه واتومات نمیکنه .دوتا رید رله داره بررسی کردم سالم بودن با آهنربا قطع ووصل میشن خوده رله هم که برقه پمپ…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۷پاسخ۷۸۹بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی مدل کردن Miter Elbow در نرم افزار PDMS
سلام جناب دکتر…در هنگام مدل کردن MITER ELBOW در PDMS ایا میتوانیم هر شعاع انحنا و هر زاویه ای که دوست داشتیم مدل کنیم یا نه؟(مثلا یک MITER ELBOW با شعاع انحنای…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۳۱۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره آزمون های غیرمخرب
بررسی الزامات و فرآیند انجام تست اولتراسونیک تجهیزات حین سرویس
با سلام زمانی که خط در سرویس میباشد و از طرف کارفرما انجام تست های زمانی جهت تعیین میزان خوردگی و… درخواست میشود خطی داریم که ۲۰۰درجه دما دارد و در مقاطع مشخص…
مهارتجومیلاد خیری۱پاسخ۲۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی جهت عیب یابی و تعمیر برد و صفحه نمایش کولرهای گازی
سلام استاد من با برد کولر گازی های زیادی روبرو میشم که یا صفحه نمایشگرش اصلا روشن نمیشه یا بعضی از علائم رو برد روشن خاموش نمیشه با زدن کنترل ولی بعضیش عمل…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۴پاسخ۱۹۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
معرفی تجهیز مناسب برای انجام تعمیرات و آشکار سازی موج PWM
سلام مهندس. بهترین وسیله جهت تعمیرات و اشکاری سازی موج pwm چیه؟ کارت اسیلوسکوپ؟ مولتی متری که این قابلیت رو داره؟ اگه زیاد نخوایم هزینه کنیم و کاربردی تر باشه
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۲۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره آزمون های غیرمخرب
نحوه ی تشخیص قطعات PWHT شده از قطعات PWHT نشده
سلام و خسته نباشید خدمت استاد گنجی استاد من توی پروژه مشغول فعالیت هستم و پیمانکار ادعا میکنه که یه منهول مخزن ذخیره نفت رو زمانی که من رست بودم pwht کرده و…
مهارتجومیلاد خیری۳پاسخ۲۷۳بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی جهت تعیین محدوده ی ولتاژهای خروجی در برد پاور و پیامد های خارج شدن از بازه ی مجاز
سلام. ولتاژهای خروجی برد پاور درحد 2 الی 3 ولت بالاتر باشه ایا باعث عدم کارکرد صحیح مدار میشه؟ مثلا 16 ولت روی 18 یا 19 باشه
مهارتجوموسی ابولی۳پاسخ۱۸۳بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی تعریف سایز اختیاری در ماژول Paragon نرم افزار PDMS
سلام جناب دکتر…ماژول پاراگون فقط سایز لوله های فلزی را اورده حال سوال بنده این است که چگونه میتوانم یک سری سایز اختیاری تعریف کنم؟مثلا فرض کنید که بخواهم یک سه…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۱۵۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره طراحی خطوط لوله
بررسی مرحله ی ورود مهندسین نقشه بردار، مکانیک و شیمی به فاز طراحی در یک پروژه
با سلام و تشکر از بسته خوب طراحی خطوط لوله چند پیشنهاد داشتم 1- در بسته اموزشی مطالب خوب ولی پراکنده هستند و جای یک مثال طراحی یک خط لوله از صفر تا صد و مرحله…
مهارتجومنوچهر شوشتری۱پاسخ۲۶۸بازدید۰رأی مثبت
بررسی قابل قبول بودن یک نمونه WPS موجود در یک سایت
سلام و عرض ادب خدمت استاد گنجی گرامی استاد به نظر شما این wps میتونه برای سایت مورد قبول واقع بشه؟ [upl-file uuid=97e9700b-f145-4bc3-a09f-4040d3a6b3d3…
مهارتجومیلاد خیری۳پاسخ۲۶۲بازدید۰رأی مثبت
درخواست تولید ویدیوی آموزشی در خصوص نحوه ی انجام عملیات PWHT و تفسیر گراف آن
سلام و عرض ادب خدمت استاد گنجی و تمام دوستانی که این بحث رو دنبال میکنن اولا باید یه تشکر ویژه بکنم از استاد گنجی که واقعا با حوصله و دقیق به مسائل این حوزه در…
مهارتجومیلاد خیری۳پاسخ۲۲۳بازدید۰رأی مثبت