انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۵ سوال
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی جهت عیب یابی و تعمیر برد چیلر هیتاچی
سلام خسته نباشی مهندس برد چیلر هیتاچی هست بعده استارت ۳۰ ثانیه بعد خاموش میشه و ال ای دی قرمز چشمک زن میشه که نشان از خطاست همه ورودیهارو جمپر کردم حفاظتهارو…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۴پاسخ۲۰۵بازدید۰رأی مثبت
- ۹پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آموزش ست کردن PIC18F14k50 به عنوان USB Device
سلام من میخوام PIC18F14k50 رو به عنوان usb device ست کنم و اطلاعات usb host رو لاگ کنم. ترجیحا اگه مثالی موجوده در MPLABX ممنون میشم برام بفرستین
رضا توکل۹پاسخ۹۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت انجام کد صفحه کلید موبایل های قدیمی با استفاده از Keypad
با سلام و خسته نباشید ، استاد من برای نوشتن این کد چند بار تلاش کردم و به مشکلات مختلفی میخوردم ودر آخر کدی که نوشتم رو اینجا میزارم ونسبت به این کد ،سوالاتم…
مهارتجومحمد رجبلو۱پاسخ۱۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت وجود صدا و لرزش زیاد در دستگاه Gordak 952A
سلام مهندس من برای کار الکترونیکبرای تمرینات دوره آموزشیتون بصورت انلاین دستگاه استیشن Gordak 952A سفارش دادم با اینکه بصورت پلمپ اومده اما خیلی صدا میده و…
مهارتجوپژمان قاسمی۱پاسخ۹۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
نحوه ی دریافت جدیدترین نسخه های استانداردهای سری IEC
عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما استاد. میخواستم بپرسم چگونه و از کدام مرجع باید جدید ترین استاندارد های IEC رو کسب کنیم? برای مثال من خودم دنبال استاندارد…
مهارتجوولی اربابی۱پاسخ۱۵۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پمپ سانتریفیوژ
بررسی لزوم در نظر گرفتن پمپ در صورت بزرگتر بودن هد مثبت در دهانه ی ورودی پمپ نسبت به هد مورد نیاز
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندس اسکندرلو عزیز در مسئله مطالعاتی اول، NPSH در دسترس پمپ برابر 16.84 متر سیال است. از طرفی هد مورد نیاز 15.55 متر سیال است.…
مهارتجومسعود کهنوجی۱پاسخ۱۴۸بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت انتخاب Seal Flushing مناسب برای پلن مکانیکال سیل دوبل
با سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای مهندس اسکندرلو عزیز در مورد سیستم های مکانیکال سیل دوبل مثلا پلان 52 ، برای مکانیکال سیل اولیه چه نوع سیل فلاشینگی مناسب…
مهارتجومسعود کهنوجی۱پاسخ۶۰۸بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی انجام محاسبات و حل مسئله ی مورد مطالعاتی اول در بسته ی پمپ های سانتریفیوژی
با سلام و خسته نباشید خدمت جناب آقای مهندس اسکندرلو عزیز در حل مسئله مورد مطالعاتی اول در گام ششم (انتخاب پلان فلاشینگ)، فشار مطلق خط فلر 2.327 بار است و با در…
مهارتجومسعود کهنوجی۱پاسخ۲۲۱بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره پمپ سانتریفیوژ
مقایسه ی رابطه ی ارائه شده برای تعیین قطر پروانه ی پمپ توسط آقای اسکندرلو و لابانوف
با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس اسکندرلو عزیز جناب آقای مهندس در کتاب جنابعالی جهت محاسبه قطر پروانه هد ساز رابطه زیر ارائه شده است: همچنین در کتاب آقایان راس…
مهارتجومسعود کهنوجی۵پاسخ۶۴۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره الکترونیک
بررسی علت عدم امکان اجرای فایل های تصویری بسته ی الکترونیک
سلام، بنده امروز بسته رو تهیه کردم، متاسفانه نتونستم فایلها رو اجرا کنم، فرمت nmt هست
مهارتجوعلی ذوالفقاری۱پاسخ۲۲۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان پیاده سازی Smoke Detector های نوع Conventional به صورت Loop سری
سلام. وقتتون بخیر. در خصوص SD ها فرمودین که مدل addressable رو میشه به صورت loop سری پیاده سازی کرد ولی conventional رو خیر. من خاطرم هست که تو پروژه ای SD های…
مهارتجوعلیرضا زادفرج۲پاسخ۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
آشنایی با ترموستات و نحوه ی کار آن
آقای مهندس سلام وقت شما بخیر مهندس میشه یه توضیح مختصر در خصوص ترموستات و کاربرد آن هم بدین ممنون
مهارتجوبهروز صادقیان۲پاسخ۱۲۶بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی پیامدهای نصب شیر بشقابی (Globe Valve) به صورت برعکس در خط
سلام مجدد در مورد جهت شیر بشقابی ایا اگر جهت شیر به اشتباه عکس نصب شود میزان دبی خیلی کم میشود و کلا چقدر تغییر میکند؟
مهارتجوعلی خلفانی۴پاسخ۱۱۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره برق صنعتی
راهنمایی جهت افزایش مهارت نقشه خوانی تابلو های LV-MV-PLC-MCC
سلام مهندس توی نقشه خوانی(تابلو های LV-MV-PLC-MCC) خیلی مشکل دارم بنظرتون چکار کنم که در نقشه خوای مشکلم رفع بشه
مهارتجومعراج دهقانی۲پاسخ۵۹۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
معرفی استاندارد مرتبط با الزامات انجام تست نشتی برای فلنج های تحت فشار یک برج تقطیر
سلام و درود خدمت دکتر مانی زاده وقتتون بخیر در مورد تست نشتی اتصالات یک تجهیز سوال داشتم مثلا فرض بفرمایید یک برج تقطیر رو میخوان اصطلاحا ساب تست کنن و ببین…
مهارتجوعلی خلفانی۲پاسخ۲۵۴بازدید۰رأی مثبت