انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۵ سوال
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
طرح چند سوال در رابطه با فانکشن Print
با سلام و خسته نباشید، مهندس، در فصل دوم اشاره ای کردین به فانکشن print ،که pointer هستش ، 2 تا سوال در این مورد دارم: سوال اول: آیا من درست متوجه شدم که ما به…
مهارتجومحمد رجبلو۲پاسخ۱۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره الکترونیک
درخواست به اشتراک گذاری فایل کتابخانه ی مربوط به IR
با سلام و خسته نباشید کتابخانه مربوط به IR جلسه 17 فصل دوم رو کسی از دوستان پیدا کرده؟؟؟ گویا همراه بسته نبود
مهارتجوصالح روستازاده۲پاسخ۱۳۴بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی مجاز بودن لبه سازی لوله با استفاده از جوشکاری
درود بر شما جناب مهندس بزرگوار سوالی دارم : آیا مجاز هستیم در اجرای پایپینک مجتمع های پتروشیمی ، لبه لوله ها را به دلیل نقص در برشکاری و یا به هر علت دیگر با…
مهارتجوبهرام حقیقی۳پاسخ۴۰۸بازدید۲رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی اضافه کردن Newline بدون استفاده از ترمینال آردوینو
سلام مهندس. 2021-03-02/1614669751-113490-image.png1920×1080 144 KB من کد بالارو که تا زمانی که کاراکتر ارسالی newline نشده رو بخونه نوشتم.منتها اگه بخواهم بدون…
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۶۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
تعداد پراب های لازم برای تشخیص دو سطح متفاوت سیال با استفاده از سطح سنج خازنی
سلام بر استاد بزرگوار. در سطح سنج خازنی برای تشخیص تو سطح متفاوت سیال مثلا اب و نفت باید از دو پراپ استفاده کنیم یا با تک پراپ میتوان سطح جفتشون رو اندازه گیری…
مهارتجواحسان قاسمی۱پاسخ۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مبدل حرارتی
بررسی الزامات اتصال قسمت های مختلف Shell های مبدل کندانسور یک برج تقطیر الکل
با عرض سلام آیا در این مبدل، قسمت shell ها در هر دوطرف باید به هم متصل باشند؟ سیال داخل پوسته در فاز بخار قرار دارد و در واقع این مبدل کندانسور یک برج تقطیر…
مهارتجومحمد داودوندی۲پاسخ۲۴۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت Deactive شدن استارت سیمولیشن چند ثانیه پس از Active کردن آن در نرم افزار Tia-Portal
سلام هر وقت استارت سیمولیشن رو اکتیو کنم بعد چند ثانیه دی اکتیو میشه، میشه لطفا راهنمایم کنید
مهارتجوطارق جعفری۲پاسخ۱۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
آموزش پر کردن Data Sheet مربوط به تجهیز Temperature Transmitter
با سلام خدمت آقای مهندس لطفی آقای مهندس لطفی در گام چهارم بسته آموزشی شما در هنگام پر کردن Data Sheet مربوط به Temperature Transmitter شما Wiring Configuration…
مهارتجوهژیر طلوعی۱پاسخ۱۴۷بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره پمپ سانتریفیوژ
بررسی مراحل رسم منحنی سیستم مربوط به یک پمپ سانتریفیوژ
با سلام واحترام خدمت آقای مهندس اسکندرلو در مورد رسم منحنی سیستم مربوط به یک پمپ سانتریفیوژ سوال داشتم که مراحلش به چه صورت هستش آیا برای محاسبه افت هد دینامیک…
مهارتجوعلی خلفانی۴پاسخ۱۸۵بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
آموزش Config کردن ماژول siwarex231 و Logic مربوطه
سلام آقای مهندس بی زحمت در مورد نحوه config ماژول siwarex231 و لاجیک مربوطه توضیح میدید؟ همچنین در مورد نرمالایز کردن سیگنال 4-20 بجای 0 تا 27648 باید 5.530 تا…
مهارتجوعباس جعفری۵پاسخ۱۸۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره درایو
بررسی تفاوت های موجود میان EMC Filter ، Line Filter و Line Choke
سلام استاد 1- تفاوت EMC Filter و Line Filter و Line Choke چیست؟ 2- برای Application هایی مانند آسانسور و بالابر و جرعه ثقیل حتما باید مقاومت ترمزی برای درایو…
مهارتجومحمد کرباسی۲پاسخ۷۴۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی الزامات طراحی و ساخت Miter Elbow ها و استانداردهای مربوطه
سلام اقای دکتر مانی زاده در فصل دوم قسمت changing direction در مورد miter ها صحبت نکردید که استاندارد و الزامات طراحی و ساخت انها چیست؟ چه مواقعی استفاده…
مهارتجوعلی خلفانی۱پاسخ۱۳۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
کاهش قطر در دهانه مکش پمپ
با سلام دکتر مانی زاده در مبحث Mechanical Drawing فرمودین که در دهانه مکش پمپ یک Reducer Top Flat قرار میدهیم تا سرعت دهانه مکش زیاد شود. حال سوال اینه که ایا…
مهارتجومحسن گل زردیان۱پاسخ۱۸۱بازدید۰رأی مثبت
- ۸پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
ترایاک و بوبین های ac
برای قرار گذاشتن دیود هرزگرد برای بوبین های ac 220 و ۱۱۰ یا ۲۴ ac که به پلاتین رله ها آسیب نزند راهکار چیه و همچنین ترایاکها فقط از نظر جریان دهی فرق میکنن…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۸پاسخ۴۳۱بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی ترتیب و توالی صحیح نصب Manifold , Snubber , Syphon و OVP
سلام برای نصب تجهیزات syphon و منیفولد و snubber وovp ترتیب خاصی بايد در نظر داشت؟ اگه هست دلیلش چیه؟ ممنون
مهارتجوعلی خرم۳پاسخ۱۰۰بازدید۰رأی مثبت