انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۵ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
نحوه ی محاسبه ی سطح به روش Pressure Transmitter
سلام استاد برای محاسبه سطح ب روش ترنسمیتر فشار.آیا باید فرمول چگالی ضربدر g /فشار ک مساوی هست با ارتفاع داخل پی ال سی لاجیک باید بنویسیم؟ یا داخل ترنسمیتر میشه…
مهارتجوپریسا قدیمی۱پاسخ۹۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی امکان وقوع خوردگی گالوانیک در محل اتصال فلنج Carbon Steel با خط لوله ی Stainless Steel
سلام دکتر جان در بحث فلنج ها زمانی که از نوع Lap joint با STOP End و جهت کاهش قیمت از فلنج کربن استیل استفاده میکنیم در تماس با لوله stainless خوردگی گالوانیک…
مهارتجومحسن گل زردیان۱پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
معرفی استاندارد های مرجع در خصوص الزامات نوشتن Piping Class به جز NIOEC و IPS
سلام دکتر مانی زاده برای نوشتن Piping Class به جز NIOEC و IPS ایا استاندارد یا کد بین المللی دیگری داریم؟ تشکر
مهارتجومحسن گل زردیان۲پاسخ۱۸۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
معرفی یک نمونه اپتوکوپلر برای استفاده با PWM با خروجی 7 آمپر
سلام مهندس.من یه موتور 12 ولت حدود 7 امپر دارم.یه ای سی هست که هم میشه از سوییچ هاش استفاده کرد هم تو مد پل.اما من فقط یه سوییچ هاش رو استفاده میکنم و خیلی از…
مهارتجومحمد افتخاری۳پاسخ۳۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
راهنمایی جهت انجام تنظیمات قسمت Display Format و تعریف سیگنال ورودی آنالوگ
سلام وقت بخیر-آقای مهندس من یک برنامه انالوگ نوشتم و تو محیط شبیه سازی میخوام مقدار ورودی رو بدم و تو خروجی اون رو برحسب مقدار 0تا 100 بخونم.اما مقادیری که…
مهارتجومسعود معبودی زنوز۳پاسخ۱۶۹بازدید۰رأی مثبت
وجود هندبوک TC در فایل های ضمیمه ی بسته جامع پایپینگ نماتک
سلام اقای مهندس مانی زاده هندبوک TC رو در مدارک پیوست اموزش گذاشتین؟ اگر هستش کدوم قسمت میشه پیداش کرد؟ تشکر
مهارتجومحسن گل زردیان۲پاسخ۳۱۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی الزامات انتخاب فلنج با Sch مناسب برای Pipe
سلام خدمت استاد ابتدا از پاسخگویی صبورانه شما تشکر میکنم استاد سوالی در مورد انتخاب فلنج برای pipe دارم فرض کنید ما سه عدد pipe با nps 8 داریم که اسکجویل…
مهارتجوعلی خلفانی۱پاسخ۹۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
طرح چند سوال در خصوص راه اندازی داریور موتور bts7810k با استفاده از آردوینو
سلام مهندس.وقتتون بخیر. 2021-02-17/1613549267-897492-capture.png782×861 40.3 KB من میخواستم درایور موتور bts7810k رو با اردوینو راه بندازم.بعد سوالی که هست…
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۱۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
آشنایی با مفهوم استاندارد ابعادی در پایپینگ
با سلام خدمت مهندس مانی زاده سوال اینه که شما در قسمت استانداردها برای نام گذاری و marking اقلام فرمودین مثلا از 3.ASME B31 جهت استاندارد ابعادی استفاده میشه.…
مهارتجومحسن گل زردیان۵پاسخ۲۶۳بازدید۰رأی مثبت
معرفی استانداردهای مورد استفاده برای نامگذاری به جز NIOEC و IPS
با سلام و احترام خدمت استاد عزیز ایا به جز nioec و ips استاندارد های دیگری نیز برای نام گذاری وجود دارد ؟ بنده در یکی از p&id های یکی از واحدهای پتروشیمی با…
مهارتجوعلی خلفانی۲پاسخ۱۷۶بازدید۰رأی مثبت
- ۷پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
راهنمایی جهت تهیه ی لایسنس مورد نیاز برای Software Redundancy در سری 300
سلام آقای مهندس سوالم در مورد لایسنس مورد نیاز برای software redundancy در سری ۳۰۰ می باشد . چ لایسنسی باید تهیه کرد ؟؟ کارت مودباس هم ریدادنس می باشد . لطفا…
مهارتجوحمید مکرمی۷پاسخ۱۳۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پمپ سانتریفیوژ
طرح چند سوال در خصوص الزامات استفاده از Orifice و Gate Valve برای کنترل دبی و هد در پمپ ها
سلام و خدا قوت اقای مهندس اسکندرلو یه مطلب اساسی در خصوص منحنی عملکرد پمپ و منحنی مدار سیستم دارم. هانطور که بیان کردین میشه با بستن و باز کردن ولو خروجی پمپ…
مهارتجومحسن گل زردیان۲پاسخ۲۲۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی راه اندازی موتور DC با موج PWM از طریق ارتباط سریال
سلام آقای مهندس وقتتون بخیر.اولا تشکر میکنم از تدریس زیبا و قابل فهمتون. این عکس رو مشاهده کنید.طبق تعریف loop ابتدا مقدار متغیر inputNumber صفر میشه.ما یک عدد…
مهارتجووحید کولیوند۱پاسخ۱۶۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
بررسی امکان تبدیل برق از ۲۰ به ۱۱ کیلوولت و اتصال به درایو MV
ما یه پروژه ای داریم که میخوایم برق ۲۰ کیلوولت را به ۱۱ تبدیل کنیم و به درایو mv وصل کنیم.اگر ترانس را بسازن که مشکلی نیست و میتونیم Dyn11داشته باشیم.اما اگه…
مهارتجوشهاب عباسپور۱پاسخ۱۹۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
آموزش پر کردن دیتاشیت برای Pressure Transmitter و DPG و DPT
با سلام خدمت جناب آقای مهندس لطفی آقای مهندس چرا در گام 3 که بخش فشار آموزش داده شده است، در ویدیوها فقط آموزش پر کردن دیتاشیت برای Pressure Gauge وجود داشته…
مهارتجوهژیر طلوعی۱پاسخ۳۳۹بازدید۰رأی مثبت