انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۵ سوال
- ۱۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت شناسایی نشدن آردوینو توسط سیستم و نحوه ی برطرف سازی این مشکل
با سلام وقتی که آردوینو رو وصل میکنم به سیستم پیغام device جدید نمیده و در device manager در قسمت ports فقط دو گزینه ای که در عکس وجود دارند ،نمایش داده…
مهارتجومحمد رجبلو۱۱پاسخ۷۱۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات کالیبره کردن دستگاه ها براساس Master Meter
با سلام استاد در روش master meter فرمودید که بعد از اینکه master meter(totalizer flow) توسط لوله u شکل کالیبره شد دستگاه های دیگر را می توان براساس آن کالیبره…
مهارتجوشاهین غفاری فر۱پاسخ۱۵۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی پیش نیازهای نصب نرم افزار PDM و کتابخانه های آن
سلام استاد وقت بخیر لطفا پیش نیازهای نصب نرم افزار PDM ور میگید و اینکه از کجا می تونیم دانلود کنیم به همراه کتابخونه هاش؟؟؟؟
مهارتجومسعود آذربیک۱پاسخ۱۳۴بازدید۰رأی مثبت
معرفی سازنده های داخلی یا خارجی Regulator Valve های سایز بالا
با سلام خواستم بپرسم که آیا برای سفارش ساخت و خربد رگولاتور ولو سایز بالا (بالای 10 اینج) سازنده داخلی وجود داره؟اگر وجود داره میشه لطف کنین چندتاشونو معرفی…
صادق عرب زاده۱پاسخ۷۶بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آشنایی با IC L293D و بررسی وظایف آن در مدار
با سلام مجدد خدمت استاد گرامی … استاد در آخرین جلسه فصل اول… توضیحی در مورد این آی سی(L293D) داده نمیشود ولی مداری با استفاده از این آی سی میبندین که یه مقدار…
مهارتجومحمد رجبلو۴پاسخ۱۳۹بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آشنایی با نحوه ی عملکرد دیودهای هرزگرد در مدار پل اچ
با سلام خدمت مهندس معین در مدار پل اچ ، من متوجه نمیشم که دیودهای هرزگرد چه گونه کار میکنند …با توجه به اینکه دوستان در گذشته این سوال رو مطرح کرده بودن …،…
مهارتجومحمد رجبلو۶پاسخ۳۷۴بازدید۰رأی مثبت
تفسیر عبارت Level Gauge Shall Be Installed On Stand Pipe در دیتاشیت فلوتر (Servo Level Gauge)
با سلام خدمت استاد لطفی.منظور از نوت 1 که نوشته level gauge shall be installed on stand pipe در این دیتاشیت مربوط به یک فلوتر که در استیلینگ ول قرار دارد و…
مهارتجوشهاب عباسپور۱پاسخ۲۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت عدم تعریف متغیر Unsigned Long به صورت صحیح در نرم افزار Code Vision
با سلام مهندس جان من unsigned long تعریف میکنم برای متغیر _millis ولی عملا به اندازه unsigned int یعنی 65000 جا میگیره . unsigned int long هم امتحان کردم همین…
مهارتجوسعید بانان متقی۶پاسخ۵۳۶بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره حفاظت موتور الکتریکی
نحوه ی تعیین رنج جریان نامی و حفاظت های اضافه بار و اتصال کوتاه مربوط به کلید ورودی تابلوی MCC
سلام استاد رنج جریان نامی و حفاظت های اضافه بار و اتصال کوتاه مربوط به کلید ورودی تابلوی MCC که چند عدد فیدر موتور LV را تغذیه میکند چگونه باید انتخاب شود؟
مهارتجومحمد کرباسی۰پاسخ۱۸۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره نگهداری و تعمیرات
درخواست به اشتراک گذاری فایل های تدریس شده در بسته NET (دکتر عرب شمالی)
با سلام.امکانش هست فایل پاورپوینت تدریس استاد عرب شمالی در اختیار کسانی که بسته رو خریداری میکندد قرار بگیره؟ متشکرم
سیدسعید سیدسعید سجادی۲پاسخ۲۳۱بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت عدم عملکرد صحیح مدار مولتی ویبراتور (چشمک زن)
سلام خدمت استاد گرامی استاد من میخواستم مدار مولتی ویبراتور (چشمک زن) رو ببندم اما به یه مشکلی خوردم.اون هم این بود که وقتی ولتاژ رو به مدار میدادم ،مدار هیچ…
مهارتجومحمد رجبلو۵پاسخ۱۰۸بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی علت اتصال سیگنال Barrier به Instrument Earth
با سلام خدمت استاد لطفی استاد چرا سیگنالی که از طرف ترنسمیتر اومده و به barrier وصل شده رو شما به instrument earth وصل کردین؟ مگه نباید به clean وصل بشه؟ و…
مهارتجوپریسا قدیمی۳پاسخ۹۹بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی علت زود خالی شدن باطری ریموت درب پارکینگ
با سلام خدمت استادان گرامی من یک ریموت درب پارکینگ دارم متاسفانه باطریش سریع خالی میشه اگه دوستان اطلاعاتی دارم ممنون میش
مهارتجوحسین اخضری۶پاسخ۲٬۹۶۵بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
طریقه ی اتصال Bimetal به PLC
طریقه اتصال بیمتال به plc چگونه است
مهارتجوجواد چاجی۴پاسخ۱۵۱بازدید۰رأی مثبت
- ۸پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان حضور در کارگاه تابلوبرق استاد برنده فرد برای یادگیری بیشتر مباحث
با سلام خدمت استاد آیا امکان حضوری در کارگاه شما هست برای تسلط بیشتر مباحث تابلو برق قدرت و فرمان و کنترل؟
مهارتجوعلی جهانمرادی۸پاسخ۸۳بازدید۰رأی مثبت