انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۱ سوال
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت بهم ریختن فوت پرینت ها هنگام کپی کردن Sheet در نرم افزار Altium Designer
سلام وقت بخیر من موقع کپی کردن یک شیت با این مشکل مواجه شدم که فوت پرینت ها بهم میریزن. جطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟
مهارتجونسیم دهقانی۴پاسخ۱۳۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره آزمون های غیرمخرب
بررسی موارد کاربرد پراب نرمال در کالیبراسیون حساسیت
با سلام در کالیبراسیون حساسیت پراب نرمال فقط به صورت خلاصه بلوک های flat Bottom Holler معرفی شد و مثال و کاراییش بیان نشده. آیا تو صنعت زیاد لازم نمیشه؟ چون به…
مهارتجورامین سلطان آبادی فرشی۱پاسخ۲۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
آشنایی با مفهوم خروجی نامور (Namur Type)
با سلام خدمت استاد لطفی میشه استاد ی توضیحی در مورد خروجی نامور بفرمایید؟ ممنونم
مهارتجوپریسا قدیمی۱پاسخ۵۳۹بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
نحوه ی استفاده از Faceplate درون یک Screen Window
با سلام خدمت استادگرامی ببخشید استاد چه طور میتونیم درون یک screen window چند تا faceplate صدا کنیم منطورم این هست که مثلا ده تا موتور داریم به جای اینکه برای…
مهارتجوحسام توفیقی۳پاسخ۸۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شدهدوره طراحی فرآیند
درخواست به اشتراک گذاری فایل Word مربوط به Basic Design بند کرخه
سلام وقتتون بخیر فایل ورد مربوط به Basic Design بند کرخه در فصل 3 فیلم آموزشی رو میخواستم.ممنون
مهارتجوبهنام فرهنگ دوست۲پاسخ۳۴۷بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
نحوه ی کانفیگ و ساختن Sever & Client در نرم افزار Wincc Pro
سلام استاد خسته نباشید ببخشید استاد میتونید نحوه ی کانفیگ و ساختن سرور و کلاینت توی wincc pro تیا توضیح بدبد ممنون
مهارتجوحسام توفیقی۵پاسخ۱۷۷بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت تعیین میزان جابجایی طول Stem توسط Union Adjustment بر اساس استانداردهای مربوطه
سلام مهندس توي فيلم گفتين ك union adjustment تا چندين سانتي متر ميتونه طول stem رو جا ب جا كنه. ميخواستم بدونم طبق چ استانداردي هستش ايني ك فرمودين:pray:
مهارتجوعلی شیخ زاده تکابی۱پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره اتوماسیون صنعتی
بررسی رابطه ی موجود میان تعداد پالس در انكودر افزايشی و دور موتور
سلام مهندس من ويدوي مبحث انكودر رو ديدم .ممنون ميشم اگه اين سوال من رو جواب بدين. رابطه تعداد پالس در انكودر افزايشي و دور موتور چي هست يا درواقع رزوليشن…
مهارتجوداوود دوستی۲پاسخ۵۸بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان استفاده از دیتابلاک در صورت پرشدن حافظه
با سلام خدمت استاد اول بابت این آموزش خواستم تشکری از شما داشته باشم رشته من مکانیکه ولی باتوجه به کارم احتیاج بود که در زمینه برق و برنامه نویسی م مطالبی…
مهارتجوعلی جهانمرادی۴پاسخ۱۱۵بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با نحوه ی عملکرد PCV در صورت کمتر شدن فشار ورودی رگولاتور از Set Point
سلام مهندس وقت بخیر اگر در یک PCV، فشار ورودی رگولاتور از ست پوینت کمتر بشه، ولو کامل باز میشه و کل سیال رو رد میکنه با کمترین افت فشار، یا اینکه ولو به حالت…
محمد علی احمدی زاده۱پاسخ۱۴۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت انجام محاسبات مربوط به طول و محل قرارگیری ترموول
سلام مهندس، وقت بخیر برای لوله با سایز ۳۰ اینچ، محاسبه طول ترموول رو بصورت قرار گیری ترموول در ۲/۳ میانی لوله در نظر بگیریم یا لوله رو مثل یک مخزن فرض کنیم و…
محمد علی احمدی زاده۲پاسخ۱۳۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی امکان Program کردن میکروکنترلر با SPI و استفاده از پایه های SS و Mosi به عنوان ورودی یا خروجی
با سلام مشه میکرو با spi پروگرم بشه و هم داخل کد از پایه ss. و mosi بعنوان ورودی یا خروجی استفاده کنیم؟؟ ممنون
مهارتجوسعید بانان متقی۲پاسخ۱۱۲بازدید۰رأی مثبت
- ۸پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت رفع عدم اجرای کد به صورت صحیح
سلام مهندس کدی نوشتم که ورودی رو کلمه به کلمه بخونه و هرگاه کلمات خاصی برابر با شرطی درون if اول شد پین 13 را high و هرگاه کلمات ورودی برابر با شرط if دوم شد…
مهارتجوکیوان جهان تاب زاده۸پاسخ۷۲بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی انجام کالیبراسیون پوزیشنر Logix 520MD Digital Positioner
با سلام و خسته نباشید استاد پوزیشنر logix 520MD digital positioner به چه صورت کالیبره میشود؟ خطای پوزیشنر به این صورته: feedback calibration range alarm…
مهارتجوشاهین غفاری فر۱پاسخ۱۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت انتخاب منبع تغذیه ی مناسب برای انجام تمارین دوره
سلام مهندس وقتتون بخیر… مهندس در مورد منبع تغذیه از شما سوال دارم …من به یکی از آشنایانم سپردم که برای من منبع تغذیه بگیرن و ایشون متاسفانه بی دقتی کردن و منبع…
مهارتجومحمد رجبلو۳پاسخ۱۵۰بازدید۰رأی مثبت