انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۶۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت خواندن دیتاشیت و پارامترهای مهم ترانزیستور
سلام فصل اول درس هشتم از ترانزیستور BC338استفاده شد ولی در لیست خرید ترانزیستور 2N2222 قرار داده شد. حال از مهندس میخوام این چهار پارامتر دیتاشیت رو برام شرح…
مهارتجوکیوان جهان تاب زاده۱پاسخ۱۴۶بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی ورود به Input در آردوینو
چگونه می توانیم وارد in put اردوینو شویم 2020-07-14/1594709135-696518-ardino.jpeg1280×768 61.2 KB
مهارتجوهادی وفائی۳پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
معرفی مشخصات رله ی بکار رفته برای روشن کردن لامپ در دوره
در درس جلسه هفت شما برای روشن کردن لامپ با استفاده از رله مشخصات رله رو نگفتین در لیست خرید قطعات رله ای که برای خرید اعلام کردین حداکثر ولتاژ 120Acهستش نه…
مهارتجوکیوان جهان تاب زاده۴پاسخ۱۶۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی ضرورت استفاده از دیود TVS در دو سر پورت USB
سلام مهندس جان.وقت بخیر.توی پروژه هایی که تو بسته داشتیم موردی نداشتیم که از دیود TVS برای پورت USB استفاده کنیم.ایا این کار ضروریه؟
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۹۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره الکترونیک
راهنمایی جهت تهیه ی نرم افزار آردوینو
سلام وقت بخیر استاد عزیز من وفایی هستم این پکیج شما را حدودا یک ماهی است خریداری کرده ام ضمنا من 12 سال سن دارم وعلاقه مند به الکترونیک بودم که پدرم این پکیج…
مهارتجوهادی وفائی۱پاسخ۱۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات سایزینگ Control Valve با نرم افزار فیشر در حالتی که سیال دو یا سه فاز باشد
با سلام استاد عزیز در سایزینگ کنترل ولو با نرم افزار فیشر زمانی که سیال 2 یا سه فاز باشه مثلا مخلوطی از نفت خام و گاز و اب چه چیزهایی رو باید مد نظر قرار داد؟…
مهارتجوسینا ماهری۱پاسخ۲۰۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت شناسایی یک قطعه ی بکار رفته در برد الکترونیکی
با سلام و خسته نباشید بزرگواران کسی میدونی این قطعه که شبیه ترانزیستور هستش چیه توی اینترنت سرچ زدم پیدا نشد شماره قطعه C5D نوشته شده روش
مهارتجواحمد سپاهیان۱۲پاسخ۴۳۷بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی طراحی 3D قطعات الکترونیکی در نرم افزار Altium Designer
سلام مهندس.ایام به کام.یه فایل Intlib رو توی التیوم باز کردم.بعد توی پوشه مربوطه یه فایلی تحت PCB3DLib هم اومده بود.میخاستم ببینم چطوری شکل سه بعدی برای قطعه…
مهارتجومحمد افتخاری۴پاسخ۱۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی ضرورت تنظیم سخت افزاری کارتهای آنالوگ ورودی و خروجی S1200 برای سیگنال های جریانی و ولتاژی
با سلام آیا کارت های آنالوگ ورودی و خروجی s1200 مانند s300 برای سیگنال های جریانی و ولتاژی نیاز به تنظیم سخت افزاری دارد؟ منظورl تغییر مقعیت A,B,C,D
مهارتجوسعید کواری۱پاسخ۷۳بازدید۰رأی مثبت
درخواست رفرنس آموزشی مناسب برای آموزش کار با رجیستر های stm32
سلام مهندس جان خدا قوت مهندس میگم مرجعی یا رفرنسی ندارید یا لینکی چیزی که اموزش کار با رجیستر های stm32 رو توضیح داده باشه؟؟ با lpc مقداری فرق داره کانفیگ کردن…
مهارتجوفرشید نوروزی۴پاسخ۱۹۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی Program کردن چند میکروکنترلر در مدار تنها با یکبار برنامه ریزی
میخوام در یک برد چند آی سی مختلف رو با هم پروگرام کنم ممکنه راهنمایی بفرمایید چگونه میتونم با یک بار برنامه ریزی در یک برد از چند آی سی (میکرو کنترلر) مختلف…
مهارتجواحمد سپاهیان۳پاسخ۲۹۲بازدید۰رأی مثبت
- ۹پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی تاثیر آپدیت J-LINK بر روی عملکرد آن
سلام مهندس خدا قوت اینو اگر بروزرسانی کنم جی لینکه از کار میوفته ؟؟
مهارتجوفرشید نوروزی۹پاسخ۱۲۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آموزش کار کردن با مولتیمتر
با سلام وخسته نباشید من مولتی متری دارم که روش کار با ان را بلد نیستم اگر میشه توضیح دهید 2020-07-01/1593617410-196374-image0.jpeg320×240 24.5 KB
مهارتجوهادی وفائی۲پاسخ۲۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
معرفی سنسور فشار مناسب برای اندازه گیری فشار خلاء
من دنبال سنسور فشاری می گردم که تا -500 میلی بار (فشار خلا) رو بتونم با ریزولوشن 1 میلی بار یا کوچکتر اندازه گیری کنم. اگر بشه برند، مدل و مهم تر از همه تامین…
مهارتجوسلمان کریمی نسب۱پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان نمایش یکای حجمی توسط Flow Transmitter بدون جبرانسازی
سلام جناب مهندس عرض ادب و احترام آیا امکان این وجود دارد که یک فلو ترانسمیتر بدون جبران سازی، فلویی با یکای نرمال متر مکعب بر ساعت نشان دهد؟ درصورتی که دما و…
مهارتجوسیدمصطفی سید مصطفی اصغری۳پاسخ۴۶۵بازدید۰رأی مثبت