انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۶۷ سوال
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی ضرورت استفاده از Diff Pairs Routing برای پایه های دیتای USB
مهندس وقتتون بخیر.برای پایه های دیتای usb خوب هست که از رول درمورد diff pairs استفاده کنیم؟یا همون فقط درمورد رم های سرعت بالا لازمه؟
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۱۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پمپ سانتریفیوژ
بررسی تفاوت های موجود میان پمپ های پلانجری و پیستونی
سلام استاد.سوالم خیلی ابتدایی هست ولی خوب میپرسم. میخواستم بدونم پلانجر و پیستون چه تفاوتی میکنن؟چه فرقی دارن با هم؟
سیدسعید سیدسعید سجادی۱پاسخ۱۲۴بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با خروجی Gerber در نرم افزار Altium Designer و تفاوت آن با فایل PCB
سلام مهندس معین.فایلی که برای شرکت چاپ میفرستیم همین فایل PCB هست؟چیزی تحت عنوان greber شنیدم که باعث میشه نتونن که شماتیک و برد رو معکوس کنن
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۱۱۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره الکترونیک
ارائه ی یک مطلب در رابطه با Generate کردن Code wizard
سلام، یک مطلبی راجب جنریت کردن کدویزارد با اجازه مهندس عرض کنم! برای جنریت کردن کدیزارد و اینکه کد های اضافی جنریت نشه براتون، تو کدویزارد، بالا گزینه program…
مهارتجوفرشید نوروزی۲پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
بررسی الزامات اجرای همبندی اضافی در محیط مرطوب
سلام.برای محیط مرطوب مثل استخر علاوه بر همبندی اصلی که در فونداسیون ان انجام میدهیم باید یک هادی هم در دیواره ان برای همبندی اضافی بصورت جدا اجرتا کنیم ودر…
مهارتجوبهروز کریم پور مقدم۱پاسخ۸۴بازدید۰رأی مثبت
بررسی ضرورت در نظر گرفتن همبندی اضافی برای وان
سلام.اگر ما جکوزی داشته باشیم و یک کابل 2.5*3 برای تغذیه ان برده باشیم باید یک سیم با مقطع 4میلیمترمربع هم همراه ان ببریم برای همبندی اضافی به بدنه وان وصل کنیم
مهارتجوبهروز کریم پور مقدم۱پاسخ۱۰۳بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی Program کردن میکروکنترلرهای SMD
برای میکروهای dip خب میشه قبل از لحیم کاری با پروگرامر پروگرم رو انجام داد و لحیم کرد.ولی برای میکرو های smd باید پایه های مربوط به پروگرم رو با هدر بیاریم…
مهارتجومحمد افتخاری۶پاسخ۳۹۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی ایجاد Slot بر روی PCB برای جلوگیری از وقوع خزش
سلام مهندس جان.وقتتون بخیر برای اینکه جلوگیری کنیم از خزش روی برد باید اسلات رو از قسمت modify تنظیمات فیزیکی برد (عدد1) ایجاد کنیم؟ یا با پد های بیضی شکل این…
مهارتجومحمد افتخاری۱۱پاسخ۱۷۵بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت خرید PH Meter و Level Meter
سلام وخسته نباشید. سنسور( ph متر )و (عیارسنج )برای سرب وروی میخوام برای اتصال به plc لطفا من رو راهنمایی کنید و لول متربرای مخازن با تلاطم…
مهارتجومیلاد ایزدی۴پاسخ۱۴۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
آشنایی با تجهیز گالوانیک ایزولاتور و بررسی کاربردهای آن
سلام مهندس، درباره گالوانیک ایزولیتور توضیح می دین و موارد کاربرد؟
مهارتجوسینا ماهری۱پاسخ۹۶بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با ساختار و نوع گراند کریستال و بررسی امکان استفاده از آن در مدارات دیجیتال
مهندس گراند کریستال گراند انالوگ و پر نویز محسوب میشه یا گراند تمیز و دیجیتال؟و بهتره که از گراند خازن های بای پس نزدیک میکرو اون رو بگیریم؟یا توپولوژی استار؟
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۶۵بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت تعیین محل قرار گرفتن مادگی USB بر روی PCB
مهندس خب فهمیدن این جور چیزا با تجربه به دست میاد.اما چون قیمت چاپ برد ها بالاست گفتم اینم بپرسم.معذرت میخام. این مادگی روی برد دقیقا کجا باشه که نرگی راحت بره…
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۵۱بازدید۰رأی مثبت
طرح چند سوال در خصوص محاسبات سایزینگ و ارتینگ کابل
سلام استاد ساسانفر 1- به چه دلیل در سایزینگ کابل ضریب تصحیحی برای ارتفاع از سطح دریا لحاظ نمی شود؟ 2- در صورتی که مقدار هارمونیک زیر 33 درصد باشد و سایزینگ…
مهارتجومحمد کرباسی۱پاسخ۲۴۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱۰پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت گراند نداشتن PCB ها در نرم افزار Altium Designer
مهندس من تو شماتیک گراند و اینا کاملا رعایت کردم و درسته.ولی نمیدونم چرا تو pcb گراند ها رو 3.3 ولت نشون میده
مهارتجومحمد افتخاری۱۰پاسخ۱۹۳بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام جدا کردن گراند و VCC آنالوگ در نرم افزار Altium Designer
مهندس من گراند و vcc انالوگ رو با فریت بید از هم جدا کردم.ولی ارور میده.مشکلش چیه؟
مهارتجومحمد افتخاری۵پاسخ۱۵۷بازدید۰رأی مثبت