انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۶۷ سوال
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی امکان استفاده از پورت دو جهته در یک جهت در نرم افزار Altium Designer
سلام.مهندس میشه از پورت 2 جهته که در قسمت شماتیک التیوم قرار دادیم فقط در یک جهت استفاده کنیم؟
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۹۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی Decode کردن یک ریموت با استفاده از میکروکنترلر ARM یا AVR
برای اینکه کد یک ریموت را با استفاده از آرم و یا avr پیدا کنیم و اصطلاحا دیکود کنیم، روی لبه های بالارونده و پایین رونده اینتراپت قرار می دهیم، و اگر لبه…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۱پاسخ۱۶۱بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی تفاوت های موجود میان High Static Pressure با فشار Design
درود بر شما جناب مهندس توی قسمت سوم از بخش فشار در مورد High Static Pressure صحبت کردید. خواستم بدونم این فشار همون فشار Design هست؟ اگه پاسخ خیر هست استاندارد…
مهارتجوحسین عظیمی۲پاسخ۱۰۰بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی استفاده از سربرگ های Kind و Board Cutout در نرم افزار Altium Designer
سلام.مهندس من دابل کلیک که میکنم نمیتونم به سربرگ kind و board cutout برسم.مشکل چیه؟ 2020-05-20/1589967681-974095-image.png1920×1080 130 KB و مهندس وقتی ما…
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۱۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت انتخاب IC ، کتابخانه و زبان برنامه نویسی مناسب برای طراحی یک ریموت رادیویی
برای طراحی یک ریموت رادیویی، به چه کتابخانه هایی و چه آی سی هایی نیاز است و کدنویسی آن چگونه است؟ لطفا یک جواب کامل در مورد این سوالات بهم بدید، اگر مدت زمان…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۴پاسخ۱۴۳بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی امکان ساخت ریموت کنترل با استفاده از NRF
با استفاده از nrf میشه یک ریموت کنترل ساخت که ریسیور رادیویی در مد شناسایی بتونه اون ریموت رو یاد بگیره؟
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۵پاسخ۸۶بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
بررسی علت طراحی سیستم اطفا حریق توسط آب برای اتاق ترانسفورماتور
سلام. وقت بخیر. من در یک پلنت صنعتی نسبتا مهم کار میکنم، در اونجا تعداد ۱۵عدد ترانسفورماتور ۲۰/۰.۴ که ۵عدد خشک و بقیه روغنی هستند در توانهای مختلف و در اتاقهای…
مهارتجومحسن تراشی۴پاسخ۱۳۳بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان در نظر گرفتن Tapping در بالای خط Light Steam برای نصب Pressure Transmitter
درود بر شما مهندس لطفی عزیز پرسشی که برام پیش اومد این هستش که: برای نصب ترانسمیتر فشار بر روی خط Light Steam آیا میشه به جای نصب تپینگ به صورت افقی و در قسمت…
مهارتجوحسین عظیمی۳پاسخ۱۸۷بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان استفاده از nrf به عنوان ریموت کنترل برای ارسال داده ی مورد نظر گیرنده
آیا می توان از nrf بعنوان یک ریموت کنترل استفاده کرد و باهاش کدی رو ارسال کرد، بدون اینکه برامون مهم باشه گیرنده چیه، مثلا کد خاموش یا روشن شدن یک تلویزیون رو…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۲پاسخ۱۰۸بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان ارسال کد توسط فرستنده ی رادیویی برای گیرنده ی فروسرخ و برعکس
سلام، می توان با فرستنده ی رادیویی کد را برای گیرنده ی مادون قرمز ارسال کرد و برعکس آن؟
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۱پاسخ۷۱بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آشنایی با مفاهیم MQTT و Broker در مهندسی الکترونیک
مهندس کاملا از نظر روش عملکردی MQTT,Broker رو فهمیدم. اما سوالم اینه که MQTT ,Broker یه المان های سخت افزارین یا کد هستن؟ خود MQTT یه سایته؟یا یاروشی برای…
مهارتجومحمد افتخاری۳پاسخ۹۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت عدم عملکرد صحیح بوبین رله هنگام راه اندازی
سلام من از رله های ۴۰۷۸ دو کتناله استفاده میکنم. یه ترانزیستور هم گذاشتم سر راهش. مطابق اموزش ها تو بسته بستمش . PORTB0 رو high کردم. بیس ترانزیستورو وصل میکنم…
مهارتجوهادی عبداله زاده۱۲پاسخ۳۹۰بازدید۰رأی مثبت
بررسی مفاهیم Default Gateway ، Static IP و Local IP در شبکه
سلام مهندس.چنتا جمله مینویسم که درک من از چنتا مفهومه.اگه اشتباهی هست متذکر بشید لطفا default gateway همون ادرس مودمه.محل گرفتن دیتا از ای پی استاتیک اصلی و…
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۹۲بازدید۰رأی مثبت
تایید کیفیت بالای بسته ی الکترونیک نماتک
با تشکر از زحمات شما و تیم نماتک، بنده امروز ۲۴ اردیبهشت، این بسته رو تمام کردم. این بسته نزدیک به یکسال زمان و انرژی من را گرفت. و یکی از جاه طلبانه ترین…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۱پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
چکونگی استفاده از کریستال برای ESP در صورت استفاده نکردن از IC ch340
استاد ما اگه از ای سی ch340 استفاده نکنیم، کریستال رو چگونه در مدار استفاده کنیم، کجای مدار و به کجای esp کریستال وصل کنیم
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۱پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت