انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۷۳ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
طرح چند سوال در خصوص ساختار ، وظایف و نحوه ی عملکرد بوش های گرافیتی در سیم پیچ هیت پمپ بوش
سلام آیا بوش های گرافیتی ، برق سیم پیچ هیت پمپ برند بوش را به روتور مغناطیسی انتقال میدهند؟ چرا بوش های گرافیتی روتور هیت پمپ برند بوش نباید لق باشندو چرا باید…
مهارتجوجواد باقری۱پاسخ۲۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی علت عدم آبگیری لباسشویی سامسونگ و ارتباط این موضوع با سلامت هیدروستات
سلام وقت بخیر لباسشویی سامسونگ آبگيری نمیکنه میکروسوئیچ و شیر برقی سالم هستن ولی هیدوراستات رو با مولتیمتر توسط منبع تغذیه چک کردم فرکانسی نداد يکی از همکاران…
مهارتجوحمید امیدی۲پاسخ۵۰بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت بروز پیغام خطای E4 در ظرفشویی Magic
سلام ظرفشویی مجیک المنت سوخته بود تعویضش کردم بعد چند دقيقه ک کار ميکنه خطای ای ۴ میزنه يعني خطاي ترمیستور و المنت،ترمیستور رو تست کردم با مولتیمتر متر درست…
مهارتجوحمید امیدی۱پاسخ۲۶بازدید۰رأی مثبت
لباسشویی و ظرفشویی
سلام لباسشویی سامسونگ آبگيری نمیکنه هیدرواستات رو با منبع ۵ ولت و مولتیمتر تست کردم فرکانس نمیده میتونه مشکل آبگيری از هیدرواستات باشه؟
مهارتجوحمید امیدی۲پاسخ۲۱بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت درست بسته نشدن درب ماشین لباسشویی الجی و نحوه ی تعمیر آن
با سلام و خسته نباشید یک ماشین لباس شوی الجی هست که درب ماشین لباسشوی به ارامی بسته نمیشه وباید محکم بسته شود بعد کار میکند از چه میتوان باشد
مهارتجوابراهیم علیزاده۱پاسخ۴۹بازدید۰رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
آشنایی با علائم خرابی ترموفیوز ها در ماشین لباسشویی
با سلام وخسته نباشید میخواستم علامت خرابی ترموفیوز تو لباس شوی چیه
مهارتجوابراهیم علیزاده۱پاسخ۴۶بازدید۰رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
معرفی فروشگاه های معتبر برای تهیه ی قطعات مختلف ماشین ظرفشویی
سلام استاد قطعات ظرفشویی رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ برای ما که شهرستان هستیم تهیه قطعات ظرفشویی سخته
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۱پاسخ۳۱بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت عیب یابی و تعمیر ترموفیوز ماشین ظرفشویی
سلام استاد همانطور که شما گفتید ارور ۰۰۶ برای ترمو فیوز ظرفشویی بود تست کردم دیدم خرابه ترمو فیوز دوتا فیش داشت و یک سنسور مانند هم تنش وصل بود فقط یک ترموفیوز…
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۱پاسخ۲۷بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت بروز پیغام خطای ۰۰۶ در ظرفشویی الگانس
سلام وقتتون بخیر یک ماشین ظرفشویی الگانس اومدم پیشم دستگاه که روشن میکنم ارور ۰۰۶ میده علتش چیه؟
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۱پاسخ۲۶بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان پیدا کردن سیم مربوط به موتور تایمر در ماشین لباسشویی با روش اهم گیری
سلام مهندس به روشی میشه سیم موتور تایمر را پیدا کرد چون بالای سر لباس شویی آبسال رفتم دایم لباس شویی آبسال کار میکنه موتور تایمر میچرخه آیا پیدا کردن سیم…
مهارتجومحمد حسین عاشقی۱پاسخ۳۱بازدید۰رأی مثبت
شیوه ی تشخیص سلامت یا معیوب بودن تاخو در ماشین لباسشویی
با سلام وخسته نباشید وقتی تاخو خراب باشه متور نمیزنه واز کجا بالای سر دستگاه مطمن بشیم وقتی متور نمیزنه از تاخو هست یا نه
مهارتجوابراهیم علیزاده۱پاسخ۴۶بازدید۰رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی علت خارج نشدن شیر برقی از مدار و ماندن در وضعیت شستشو در لباسشویی الجی
سلام استاد ماشین لباسشویی ال جی برنامه ای رو انتخاب کردم و شروع رو زدم. ماشین آبگیری میکنه موتور هم چرخش داره. اما شیر برقی از مدار خارج نمیشه ،و تایمر شستشو…
مهارتجومحمد صادقی۱پاسخ۴۱بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت گیر کردن ماشین لباسشویی LG Direct Drive هنگام شروع دور تند
با سلام خدمت استاد محترم ماشین لباسشویی lg direct drive در تایم ۷دقیقه که میخاد دور تند بگیره( برای خشک کردن) گیر میکنه دوباره بعد یه تایمی استارت میزنه که…
مهارتجوامین احسانی۲پاسخ۸۲بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت خاموش نشدن لباس شویی آبسال تایمری پس از اتمام برنامه
سلام یک لباس شویی آبسال تایمری رفتم بالای سرش مشتری عنوان کرد که وقتی لباس شویی را روشن میکنم تمام کارش را مرتب انجام میده ولی مشکلی که داره اگه کلید offرانزنم…
مهارتجومحمد حسین عاشقی۱پاسخ۵۳بازدید۱رأی مثبت
بررسی علت روشن نشدن پمپ تخلیه ی لباسشویی هنگام اجرای برنامه ی خشک کن
سلام یه لباسشویی برای تعمیر آورده بودن بلبرینگ با کمک هاشو عوض کردیم تعمیر شد توی شست و شو پمپ تخلیه کار میکرو مشتری لباسشویی برد و استفاده کرد میگه موقع خشک…
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۱پاسخ۳۸بازدید۰رأی مثبت