انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۷۳ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
انواع هیدروسات لباسشویی
1.سلام مهندس، من هنوز توی تشخیص پایه های هیدروسات مکانیکی مشکل دارم، میشه راهکاری بدید؟ 2.برای اندازه گیری هیدروسات های نیمه الکترونیکی و تمام الکترونیکی با…
مهارتجوعلی عزیزی۰پاسخ۴۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
موتور لباسشویی
با سلام خدمت استاد جداری وقتتون بخیر یه موتور ac خازن دار لباسشویی دوقلو رو میخاستم فولی که پروانه داره رو عوض کنم دوتا قوطی زیر فولی گذاشتم و به شفت ضربه زدم…
مهارتجوامین احسانی۱پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
لباسشویی پمپ تخلیه ....
1.مهندس جان سلام، پمپ تخلیه خارج از لباسشویی سالم باشه، ولی ممکنه زیر بار کم بیاره، خب چطور تستش کنیم و بفهمی پمپ تخلیه زیر بار کم میاره؟ 2.چه مواقعی باید…
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۲۷بازدید۰رأی مثبت
خشکن نرفتن لباسشویی دوو
سلام مهندس، دوو دایرکت درایو، روی خشک کن میره مثلاً از ۳۰ به ۱۵ بعد یهو به ۷ میرسه و گیر میکنه، بعد دیگ شروع میکنه به دور تند زدن، ایراد از چی میتونه باشه؟…
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
لباسشوی درب از بالا
با سلام تعمیرات لباسشوی درب از بالا رو دوره قرار نمیدید مپظور ماشین لباسشوی دقلوی نیست لبسشوی های جدید درب از بالا
مهارتجوابراهیم علیزاده۱پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
دیگه لباسشوی نمیچرخد و اب گیری نمیکند
با سلام لباسشوی حایر به این عنوان نمیچرخد و ابگیری نمیکند مشکل میتونه از چی باشه
مهارتجوابراهیم علیزاده۱پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت - ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
گزم نکردن ظرفشویی سامسونگ
سلام استاد یدونه ظرفشویی سامسونگ مدل d148 دارم آب رو گرم نمیکنه تمام مراحل رو انجام میده ارور هم نمیده ولی آب رو گرم نمیکنه آلمنت و سنسور دما رو جک کردم سالمه…
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۰پاسخ۵۲بازدید۰رأی مثبت
ارور oe80 لباسشویی کندی )پاکشوما
سلام خسته نباشید لباسشویی کندی پاکشوما موتور اینورتر اولاً همین که روشن میشه یکم بگذره هنگ میکنه دکمه ها کار نمیکنن و برنامه نمیره . اگه هم کار کنه همون اوایل…
سپهر روشن۱پاسخ۲۳بازدید۰رأی مثبت
میکرو سوییچ لباسشویی
سلام مهندس، توی خرید میکرو سوییچ درب لباسشویی به غیر از سیمه یا چهار… به چه نکاتی باید دقت کنیم؟ توی تست سه سیمه، دوتا پایه ای اهم بدهند فاز و نول هست و پایه…
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۲۰بازدید۰رأی مثبت
قطعات لباسشویی
سلام مهندس، خسته نباشید - تست هیدروسات های نیمه الکترونیکی و تمام الکترونیک روی کار(یعنی هیدروسات به لباسشویی متصل هست)چطوریه چطور پایه ها رو پیدا کنیم با…
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۳۴بازدید۰رأی مثبت
یکسره کردن میکرو سوییچ
سلام مهندس، سوکت میکرو سوییچ رو میتونیم جامپ کنیم اونم برای تست؟ ببینیم از میکرو سوییچ هست یا برد، حالا هر برندی که باشه و یا معمولی یا دایرکت درایور باشه
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۴۲بازدید۰رأی مثبت
قفل شدن درب لباسشویی
سلام بر استاد جداری یه لباسشویی سامسونگ هست به برق که میزنیم بدون اینکه دکمه پاور هم بزنیم درب قفل میشه باید از برق بکشیم تا یک دقیقه بعد قفل آزاد بشه. برنامه…
علیرضا زارع پور۱پاسخ۲۴بازدید۰رأی مثبت
عیب یابی ظرفشویی
سلام مهندس ظرفشویی سامسونگ مدل d 148w کد 888میدهد، بعضی موقع ها هم همه چراغ های نمایشگر روشن میشه،ایراد از کجاس؟
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۷۸بازدید۰رأی مثبت
ارور oe ظرفشویی ال جی
با سلام خدمت اساتید محترم ارور oe ظرفشویی ال جی مربوط به چیه؟ گوگل قطعه نمیشه استعلام گرفت ممنون
مهارتجوعلی ابراهیم بیگی۱پاسخ۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
ترمیم پوسیدگی سبد ظرفشویی
سلام استاد برای ترمیم پوسیدگی سبد ظرفشویی باید چیکارکنیم؟
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۲پاسخ۲۲بازدید۰رأی مثبت