انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۷۳ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
ارور f1 لباسشویی مجیک
سلام اسناد یدونه لباسشویی مجیک هست آبگیری میکنه آبگیری انجام شد خطای f1 میده و بلافاصله تخلیه میکنه آب رو و دیگه هیچ کاری انجام نمیده
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۱پاسخ۳۳بازدید۰رأی مثبت
بلبرینگ و کاسد نمد لباسشویی ها
سلام و تشکر بابت تمامی آموزشها و راهنمایی هاتون… یه مشکل بزرگ که دارم ندونستن شماره بلبرینگ و کاسه نمد برندهای بعضی از لباسشویی هاس. مثلا اگه از قبل بدونم…
مهارتجومهدی کیانی۱پاسخ۵۲بازدید۰رأی مثبت
ایراد لباسشویی دوو
سلام لباسشویی دوو، مراحل شستشو انجام میده، تخلیه هم انجام میده، ولی لباس ها رو خشک نمیکنه، ایراد چی میتونه باشه؟
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۲۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
لباسشویی دایرکت درایو
سلام مهندس جان پیشاپیش سال نو مبارک،لباسشویی الجی دایرکت درایو با هر لباسشویی دایرکت درایو باشه سوکت موتور المنت هیدروسات پمپ تخلیه و میکرو سوییچ رو بر عکس یا…
مهارتجوعلی عزیزی۲پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
تخلیه زیاد لباسشویی تایمری
سلام استاد من یدونه لباسشویی تایمری تعمیر کردم لباستیک دور درب و فولی رو عوض کردم لباستیک قبلی یدونه لوله داشت که بهش وصل میشد و به پمپ تخلیه میرفت ولی لاستیک…
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۱پاسخ۴۱بازدید۰رأی مثبت
پایه هیدروسات
سلام مهندس،اگر فاز یا نول رو اشتباهی به یکی از پایه های هیدروسات بزنیم (شیر برقی یا میکرو سوییچ) چه اتفاقی می افتد؟
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۳۰بازدید۰رأی مثبت
تست نهایی ظرفشویی
سلام استاد یک سوال ما که ظزفشویی درست کردم چجوری نست نهایی بگیریم که مطمئن بشیم به درستی کار میکنه
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۱پاسخ۲۱بازدید۰رأی مثبت
ارور لباسشویی زاروتی
سلام وقت بخیر ی لباسشویی زاروتی هست ارور e2میده مسیر تخلیه و پمپ تخلیه هم سام هستن حتی زمانی ک میذارم رو خشک کن پمپ تخلیه کار میکنه ارور میده یا وقتی دستگاه رو…
مهارتجوحمید امیدی۱پاسخ۱۰۶بازدید۰رأی مثبت
خطا در ماشین ظرفشویی
سلام وقت بخیر ی ظرفشویی Eurotech ک با برق ۱۱۰ ولت کار میکنه با ارور e1 ک مشکل از آبگیری بود و درست شد وقتی که کار میکنه رو ی دقیقه اخر دوباره آبگیری میکنه و…
مهارتجوحمید امیدی۱پاسخ۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی علت پس زدن آب از قسمت جاپودری ماشین لباسشویی
سلام وقت بخیر،ماشین لباسشویی از جا پودی آب پس میزنه شیلنگ هوا ب قسمت کلاهک پمپ تخلیه وصل میشه شیلنگ و تمیز کردم تو مرحله شستشو شوی اصلی و پيش شستشو مشکل نداره…
مهارتجوحمید امیدی۲پاسخ۴۰بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت خشک نشدن لباس ها در ماشین لباسشویی
با سلام و عرض خسته نباشید یه لباسشوی هست که کار میکنه تا اخر ولی لباس هارو خشک نمیکنه از چی میتونه باشه
مهارتجوابراهیم علیزاده۱پاسخ۳۹بازدید۰رأی مثبت - ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
سنسور روی دستگاه بستنی ساز تایلندی
خدمت اساتید محترم سلام و خسته نباشید سنسور به کار رفته روی دستگاه بستنی ساز تایلندی چه نوع سنسوری هست و برای چی کاربرد دارد
مهارتجوعلی ابراهیم بیگی۰پاسخ۸بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت بروز پیغام خطای OE در ماشین ظرفشویی الجی
سلام استاد وقتتون بخیر یه ظرفشویی ال جی هست که آب رو خالی میکنه ولی ارور oe میده و وقتی روی برنامه میره فقط تخلیه میکنه و موتور رو روشن میکنه و آبگیری نمیکنه…
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۱پاسخ۶۹بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی علت کم شدن دور خشک کن در ماشین لباسشویی
با سلام لباسشوی که خوب میشوره وآب گیری میکنه تو دور خشک کن نسبت به قبل دورش کم شوده از چی میتونه باشه مشتری با این عنوان مراجعه کرده
مهارتجوابراهیم علیزاده۳پاسخ۸۱بازدید۰رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
بررسی علت سوختن مکرر فیوز برد در ماشین لباسشویی
سلتم یه لباسشویی تایمری دارم که یه برد کوچک برای راه اندازی موتور داره و این فیوز برد سوخت بعد من فیوز عوض کردم خوب شد من تست کردم خوب بود ولی الان مشتری برد…
مهارتجوامیرحسین حیدرپور۱پاسخ۴۷بازدید۰رأی مثبت