انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۱۷ سوال
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
خطاهای نمایشگر یخچال وفریزر
سلام استاد جداری محترم خسته نباشید درموردخطاهای برد ونمایشگر یخچال فریزر کدوم قسمت مراجعه کنم مثلا درجه فریزر روی حالت چشمک زن میمونه وبعد از یه مدتی یخچال…
مهارتجومهدی مددی۳پاسخ۴۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
مدار ترموستاتی در یخچال
سلام استاد شما در سیمکشی مدار یخچال نوفراست ترموستاتی چهار فیش در مورد حفاظت المنت در مدار هیچ صحبتی نمکنید ونه المانهای ان رامکشید در صورتی که در همه اموزشها…
مهارتجومحسن محمدی۱پاسخ۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
توان کمپرسور wj9510ek
با سلام .کمپرسور کالترون با شماره wj9510ek چند اسب است .یک یا سه چهارم.بنده کاتالوگ محصولات کالترون را دانلود کردم و توان بر حسب وات و بی تی یو درفرکانس ۵۰…
مهارتجومحمدرضا حسن زاده۳پاسخ۶۶بازدید۰رأی مثبت
بررسی مشکل اپیدمی یخچال های الکترو استیل
با سلام خدمت استاد جداری عزیز یخچال های الکترو استیل با قطعی ناگهانی برق پارامتر های تنظیمی که شامل تنظیمات دور فن و کمپرسور و دیفراست و… تغییر میکنه و با…
مهارتجوامین احسانی۱پاسخ۳۴بازدید۰رأی مثبت
روغن پاشی کمپرسور در کمپرسورهای مختلف
باسلام وخدا قوت .استاد چندین کمپرسور را ب روش گفته شده تعویض روغن کردم ولی در اکثر مواقع روغن از لوله دهش خارج شده است.بنده فکر میکنم ک یک جای کار ایراد دارد…
مهارتجومحمدرضا حسن زاده۱پاسخ۵۵بازدید۰رأی مثبت
هیتر یخچال وبرد
باسلام استاد در مورد برفک زدایی یخچال الکترواستیل چگونه بفهمیم که بورد دستور برفک زدایی را میدهد منظورم چگونه از برد روی برفک زدای دستی بزنیم
مهارتجومحمدامین محمودی توحید۱پاسخ۴۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
فهمیدن چگونگی کار کردن هیتر یخچال برد معمولی
باسلام استاددر مورد برد یخچال الکترواستیل دوقلو جدا از هم سیم کشی کل یخچال درست اهم میده لحظه که برق میزنیم کار درست از روی برد ولت موتور میگیرم درست هیتر هم…
مهارتجومحمدامین محمودی توحید۲پاسخ۳۸بازدید۰رأی مثبت
لاکرینگ (اتصال بدون جوش) لوله ها در سرویس يخچال
https://youtu.be/CCd_LNadbu4 لاکرینگ (اتصال بدون جوش) لوله ها در سرویس يخچال
استادایرج جهاندیده۲پاسخ۷۴بازدید۱رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
نمایشگر یخچال
چند روزی میشه که صفحه نمایشگر یخچال فریز چیزی شبیه عدد نمایش نمیده مارک هم سوپرالکتریک هست
حسین۱پاسخ۲۵بازدید۰رأی مثبت
روغن پاشی کمپرسور
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم موتور یخچال فریزر ۱.۳ روغن پاشی داره آیا با تعویض روغن برطرف میشه؟ کیفیت روغن خیلی پایین اومده بود تقریبا قهوه ای شده بود…
مهارتجوعلی ابراهیم بیگی۲پاسخ۳۱بازدید۰رأی مثبت
انتخاب برند کمپرسور
سلام استاد .درحال حاضر کدام برند کمپرسور را ترجیح میدهید. بنده های تک میبندم .اما ب اصرار فروشنده یک دفعه دانپز بستم ولی از بخت بد من در لحظه شارژ کمپرسور از…
مهارتجومحمدرضا حسن زاده۱پاسخ۳۳بازدید۰رأی مثبت
خازن دائم کار
سلام استاد درباره خازن دائم کار تو دوره گفتید وصل میشه به Rکمپرسور رفتم سر یخچال وصل شده بود به دو سر RوSدرسته یه باید جابجاش کنم
مهارتجوعبداله طیبی۲پاسخ۴۶بازدید۰رأی مثبت
نحوه کور کردن جای انبر ریکاوری
خدمت اساتید محترم سلام و عرض ادب سال نو مبارک در گاز R600 بعد از اندازه گیری فشار مبرد با انبر ریکاوری و کور کردن با انبر کور کن چطور جوشکاری انجام بشه در محل…
مهارتجوعلی ابراهیم بیگی۲پاسخ۶۶بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
تناقض در فرمولLRA
با عرض سلام.بر روی یک کمپرسور یک اسب تکامسه LRA=36حک شده بود.با استفاده از فرمول های مربوط به LRAجریان مجاز در حالت با بار باید 3.96میشد.ولی ب محض روشن کردن…
مهارتجومحمدرضا حسن زاده۵پاسخ۴۷بازدید۰رأی مثبت
LRAتناقض بین فرمول
با عرض سلام.بر روی یک کمپرسور یک اسب تکامسه LRA=36حک شده بود.با استفاده از فرمول های مربوط به LRAجریان مجاز در حالت با بار باید 3.96میشد.ولی ب محض روشن کردن…
مهارتجومحمدرضا حسن زاده۱پاسخ۱۹بازدید۰رأی مثبت