انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۱۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
بررسی علت یخ زدگی زیاد در یخچال پارس
سلام خدمت استاد جداری یک دستگاه یخچال فریزر دوقلو پارس رفتم که فریزر مشکلی ندارد ، سیکل یخچال هم موردی ندارد ولی در قسمت جای خنک داخل یخچال که محل قرار دادن یخ…
فرشاد شاهی۱پاسخ۴۹بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی برطرف کردن مشکل افتادگی درب فریزر یخچال الجی
سلام جناب مهندس جداری یخچال فریزر دو درب ال جی فریزر بالا موجود هست که از لای درب فریزر در بالا هوای سرد خارج می شود با تهیه لاستیک دور درب و تعویض آن باز هم…
فرشاد شاهی۱پاسخ۴۱بازدید۰رأی مثبت
معرفی وب سایت معتبر جهت تهیه ی لوازم یدکی مورد نیاز برای انجام تعمیرات یخچال و فریزر
خدمت استاد گرامی آقای جداری سلام ما در شهرستان که زندگی می کنیم و دوره را تهیه کرده ایم به لوازم یدکی جهت تعمیر دسترسی نداریم . امکانش هست که جایی را معرفی…
فرشاد شاهی۱پاسخ۳۰بازدید۰رأی مثبت
درخواست آپدیت کردن دوره ی تعمیرات یخچال و فریزر
درود بر شما استاد جداری ممنون میشم دوره ی یخچال فریزر را تکمیل ترش کنین مثل ساید های r600 چهار در شیر برقی دار ، یخچال کمبی 810ذکر نکردین چه کندانسوری برای حذف…
کاربر انجمن۱پاسخ۴۳بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت از کار افتادن Display یخچال دوقلو سیلوان
با عرض سلام یک یخچال دوقلو سیلوان هست که دیسپلی آن خاموش شده ولی سیکل تبرید به خوبی کار می کند هر بار که برق آن را بکشیم و دوباره وصل کنیم دیسپلی چند ثانیه وصل…
فرشاد شاهی۱پاسخ۳۹بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات یخچال و فریزر
ابهام در مورد تغییر مبرد
سلام وقت بخیر… قبل از طرح سوال واقعا تشکر میکنم از این اموزش زیبا و منحصر به فرد شما که م رو مجذوب خودش کرده اینه طبق این پاورپوینت گفته بودین که مبرد r12 رو…
مهارتجوایمان صفی خانی۰پاسخ۵بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت تعیین قطر و تعداد خم لوله های اواپراتور برای ساخت یخچال صنعتی
سلام روز بخیر قطر و تعداد خم لوله های اواپراتور رو بابت محاسبه ساخت یخچال صنعتی اگر امکانش هست بفرمائید ، طول کامل اواپراتور رو فرمودین 40 الی 60% طول کنداسور…
مهارتجومهرشاد اعلمی۱پاسخ۳۵بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت تحلیل و عیب یابی مدار نوفراست ترموستاتی
سلام در مدار نوفراست ترموستاتی در یکی از مدلها که فاز به پایه شماره 3 وارد میشود و از 4 برای کمپرسور خروج میکند و المنت از 4و6 گرفته میشود. وفاز کلید لای در از…
مهارتجوعلی روستایی۱پاسخ۲۵بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت خارج نشدن کامل تینر مورد استفاده برای شستشو از سیکل تبرید
سلام وقت بخیر سیکل تبرید رو با تینر ۱۰.۰۰۰ شستشو دادم ، ولی تقریبا نصف مقدار تینری که با مکش وارد سیکل شد (بعد از جابجایی شیلنگ گیج فشار از ساکشن به دیس شارژ )…
مهارتجومهرشاد اعلمی۱پاسخ۴۹بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت ساخت تستر کمپرسور تکفتاز
سلام استاد عزیز در رابطه با ساخت تستر که شما طرز ساختش را دادید میخواستم ببینم اگه تستر را درست بکنیم امکان تست کمپرسور هاییکه خازن راه انداز ودایم دارن را…
مهارتجومحمد حسین عاشقی۱پاسخ۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
راهنمایی جهت محاسبه و انتخاب کمپرسور مناسب برای سیکل تبرید
سلام وقت بخیر ممنون میشم راهنمایی بفرمائید با چه روشی کمپرسور مناسب برای سیکل تبرید انتخاب کنم.
مهارتجومهرشاد اعلمی۲پاسخ۵۰بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
بررسی علت روغن پاشی کمپرسور یخچال
سلام استاد .فیلتر درایریک یخچال فریزر رو باز کردم ودانه های درایر تقریبا سفید بود .بعد روغن کمپرسور را از ساکشن تخلیه کردم.سپس با سرنگ از لوله ساکشن روغن را ب…
مهارتجومحمدرضا حسن زاده۳پاسخ۲۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
بررسی پیش نیازهای دوره ی تعمیرات یخچال و فریزر نماتک
.با سلام من دوره لوازم خانگی شرکت کردم و کار را شروع کرده ام لباسشویی و ظرفشویی را شرکت نکردم دوست دارم دوره یخچال را شرکت کنم چون در شهر ما به غیر از یک نفر،…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۳پاسخ۶۷بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی تعیین مقدار روغن نیاز مورد نیاز برای کمپرسور
سلام استــــاد جـــــداری اگر داخل فیلتر درایر سیلیکاژل آن مرطوب و روغنی باشه و روغن داخل مدار رفته باشه و سیکل و شست و شو بدیم با توجه به اینکه روغنی که داخل…
پوریا علی اکبری۱پاسخ۱۱۳بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی جاگذاری المنت داخل لوله ی Drain یخچال
المنت درین رو برچه اساسی داخل لوله درین جاگذاری میکنیم یعنی چند درصد از المنت درین رو داخل لوله درین نصب میکنیم ؟ روی هر یخچالی که لوله درینش ، بندی داره…
رضا مرادی زاده۱پاسخ۱۱۱بازدید۰رأی مثبت