انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره مدیریت دارایی های فیزیکی
درخواست به اشتراک گذاری جزوات مربوط به دوره ی مدیریت دارایی فیزیکی نماتک
سلام خدمت استاد رمضانی خواهش میکنم جزوات دوره مدیریت دارایی فیزیکی و RCM در اختیارمون قرار بدید. ممنونم.
مهارتجوعبدالحمید اسدپور۰پاسخ۴۲بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات الکترونیکی
پل دیود های قدیمی آلمانی
استاد معین سلام واردت.یک شارژر ۱۲ و ۶ ولتی با شدت جریان ۷ امپری را باز کردم که البته قدیمی وساخت آلمان میباشد.با کمال تعجب دیدم فاقد پل دیود وخازن می…
مهارتجوحبیب شرف الزیاد۰پاسخ۳بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره پایپینگ
انتخاب Heading مناسب برای کاتالوگ نویسی مربوط به اقلام DRIP RING ، SPECTACLE BLIND و NIPPLES در PDMS
با سلام می شه بفرمایین برای وارد کردن DRIP RING و SPECTACLE BLINDو NIPPLES که در مدرک PMS هست از چه HEADING برای نوشتن کاتالوگ استفاده کنیم ؟
مهارتجونجمه کوشا۰پاسخ۵۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی مبدل های حرارتی
نحوه ی انجام محاسبات و تعیین ظرفیت مبدل های حرارتی
سلام چطور میشه ظرفیت یک مبدل حرارتی رو محاسبه کرد مثلا اینکه یک مبدل ۵۰ تن تبرید ظرفیت داره چجوری بدست میاد و محاسبه میشه؟
نیما بایرام پور۱پاسخ۱۲۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مخازن تحت فشار
راهنمایی جهت انتخاب روش و نرم افزار های المان محدود مناسب برای تحلیل تنش در مخازن تحت فشار
با سلام و احترام خدمت جناب مهندس صادقیان و سایر مهندسین گرامی . ***به منظور شبیه سازی المان محدود مخازن تحت فشار مطابق با ASME SEC VIII Div II آیا می بایست…
مهارتجوحمیدرضا رئیسی۱پاسخ۷۹بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره کنترل پروژه
نحوه ی تعریف دو پیش نیاز برای یک فعالیت در نرم افزار MSP
موقع وارد کردن بیشتر از دو تا پیش نیاز برای فعالیت، فقط یک فعالیت رو لاتین تایپ میکنه.پیش نیازها رو از پنجره Task Informtion وارد میکنم
مهارتجوسمیه اسدی۰پاسخ۴۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی مبدل های حرارتی
بررسی امکان تیوب زدن در HTRI به صورت High Fin
با سلام در نرم افزار HTRIامکان زدن تیوب به حالت HIGH FIN وجود دارد مثلا با این دیتا FIN TYPE :EMBEDDED FIN DIA :58 mm
مهارتجومحمد عبدالهی۱پاسخ۵۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
نحوه ی محاسبه ی میزان نیتروژن مورد نیاز برای سیستم Blanketing مخزن آب
با سلام خدمت اساتید گرامی برای محاسبه میزان نیتروژن مورد نیاز با فشار کاهش یافته از 300 بار به 2 بار برای تخلیه آبی، در برخی از محاسبات دیدم که غلظت اکسیژن…
مهارتجوناهید موحدی۱پاسخ۸۶بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره طراحی فرآیند
محاسبه نیتروژن مورد نیاز برای blanketing مخزن آب
با سلام در مورد محاسبه میزان نیتروژن مورد نیاز برای تخلیه مخزن آبی با فشار 2 بار آیا مدرکی وجود دارد؟
مهارتجوناهید موحدی۰پاسخ۳بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره طراحی مبدل حرارتی
درخواست به اشتراک گذاری یک نمونه مدرک Shipping Style برای مبدل های حرارتی پوسته و لوله
با سلام خدمت استاد عسگری درخصوص shipping document برای میدل های حرارتی پوسته و لوله آیا مدرکی میشه در اختیارمون بذارید چون پیمانکار یه مدرک خیلی خیلی مختصر…
مهارتجوناهید موحدی۰پاسخ۳۹بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره طراحی مبدل حرارتی
راهنمایی برای رفع مشکل عدم دسترسی به فایل vmgthermo در نرم افزار HTRI
سلام، متاسفانه من داخل سایت های ذکر شده نتوانستم نرم افزار vmgthermo را دانلود کنم امکانش هست داخل سایت نماتک قرار داده شود که دوستانی که اموزش نرم افزارهای…
مهارتجونفیسه غفوری۰پاسخ۱۱۵بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
راهنمایی جهت انتخاب مقاومت مناسب برای تست برد یخچال و فریزر
سلام جناب مهندس برای تشت برد انواع یخچال برای جلوگیری از عدم ارور چه مقاومتی رو جای سنسورها بزاریم ؟ و برای چه سنسورهایی نیاز هست رفع ارور کنیم ؟
مهارتجوموسی ابولی۴پاسخ۱۳۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
آموزش ایجاد الکترود ارت برای کاهش عوارض قطعی نول شبکه
باسلام برای ساختمانی که اصلا ارت کار نکرده و سیم pen به شینه نول وصل شد، میشه یک ارت جلوی کنتور ساختمان ایجاد کرد؟ یعنی برای وقتهایی که نول شبکه قطع میشه برای…
مهارتجوعبدالحمید اسدپور۱پاسخ۷۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
نحوه ی تعیین Zone مجاز برای استفاده از Junction Box و گلندها با استاندارد EXd و EXe
با سلام خدمت مهندس لطفی بخشی یک سوال داشتم خدمت شما در داخل آموزش شما گفتید استنادارد EXd و EXe هم برای JB ها استفاده می شود و هم گلندها سوال من اینه که کجاها…
مهارتجوسید مهدی محمدی۱پاسخ۳۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی موارد استفاده از تجهیز عینکی (Spectacle)
باسلام داخل بسته آموزشی گفتین ک عینکی بجای آیزوله ولو نصب میشه …خواستیم بدونیم هنگام تغییر حالت عینکی باتوجه ب اینکه باید پیچ های فلنج باز بشه آیا سیال نشت…
مهارتجوداود محسنی مهر۲پاسخ۴۱بازدید۰رأی مثبت