انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۷پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
راهنمایی جهت انتخاب خازن با ظرفیت مناسب برای موتور پنکه ی رومیزی
سلام استاد وقت بخیر خازن موتور یک پنکه رومیزی روی موتور نیست چگونه ظرفیت خازن رو مشخص کنم خازن بگیرم ممنون از راهنمایی تون
مهارتجوفریدون پرهیزکار۷پاسخ۷۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره آباکوس
بررسی علت عدم امکان تغییر اندازه ی مش و بروز پیغام خطا هنگام شبیه سازی در نرم افزار آباکوس
با سلام برای شبیه سازی مدل نیاز به مش ریز تر دارم اما هر کاری میکنم اندازه مش تغییر نمیکند. به همین خاطر در قسمت نتایج با خطا ( یکی از گره ها خراب میشه و کار…
کاربر انجمن۱پاسخ۴۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
نحوه ی انجام محاسبات Wake Frequency برای ترموول بر اساس استاندارد ASME PTC 19.3
سلام در استاندارد ASME PTC 19.3 به دو فرکانس برای ترموول اشاره شده یکی کمتر از 0.4 فرکانس ترموول باشد یکی هم بین 0.6 تا 0.8 فرکانس ترموول لطفا در مورد آنها…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۴۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پریماورا
نحوه ی تغییر واحد Standard Rate در قسمت منابع نرم افزار پریماورا
با سلام خدمت استاد گرامی - در قسمت منابع در نوار unit & price گزینه ی standard rate را چگونه از هزینه در سال(y) تبدیل به هزینه در ساعتh کنم؟
مهارتجونورا یی مجد۱پاسخ۹۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی قابلیت استفاده از Rising و Falling برای سوئیچ گیج ها
با سلام در دوره راجع به سوییچ گیج ها صحبت شد. آیا قابلیت تنظیم رایزینگ و فایلینگ برای این نوع از سوییچ ها هم صدق می کند؟
مهارتجواحمدرضا ابراهیمی۱پاسخ۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
معرفی تجهیز ابزار دقیق مناسب برای تشخیص باز یا یسته بودن خط ساکشن پمپ دوزینگ
با سلام برای پمپ های دورینگ اگر خط ساکشن بسته شود و پمپ با هوا کار کند از چه ابزار دقیقی برای تشخیص آن استفاده می کنیم؟ اگر بخواهیم برای این کار از سوییچ…
مهارتجواحمدرضا ابراهیمی۱پاسخ۳۱بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی مفهوم عبارات Rising و Falling در سوئیچ ها
با سلام عبارات رایزینگ و فایلینگ برای سوییچ ها مفهومشون چی هست و به چه صورتی در کاتالوگ ها بیان می شود. آیا همه انواع سوییچ ها این دو حالت برایشان تعریف می…
مهارتجواحمدرضا ابراهیمی۳پاسخ۷۳بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره ProNest و Metalix
خطوط مشترک - CLC
سلام جناب حقی من قطعات با ابعاد و شکل های مختلف و به تعداد زیاد داریم، من میخوام به عنوان مثال داخل یک ورق 10 میل 5 نوع قطعه مختلف چیدمان کنم و این قطعات اول…
مهارتجوابوذر محمدزاده۰پاسخ۶۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات درایو
بررسی مشکل یکی نبودن ولتاژ فازهای خروجی در درایو تعمیرشده ی یاسکاوا
سلام مهندس خسته نباشید یک عدد درایو 22کیلووات یاسکاوا IGBTسوخته بود تعویض شد وتمام درایورها A3120نیز تعویض شد ولی در صورت استارت یه فاز روی 50هرتز 380 ولت ودو…
مهارتجوعلیرضا برات۱پاسخ۵۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره هیدرولیک
نحوه ی محاسبه ی اتلاف حرارتی شیر کنترل فشار بصورت سری
سلام و عرض ادب اگر ما بیاییم شیرهای کنترل فشار را سری بگذاریم یعنی شیر اولی 50 بار و دومی 70 بار مجموعه دو عدد میشود 120 بار با اتلاف حرارتی که PxQ/600 بود…
مهارتجومجتبی عسکری جواران۱پاسخ۳۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی ضرورت استفاده از فلنج نوع FF در کانکشن خطوط AG به UG
با سلام ایا هنگام کانکت خطوط AG به UG همیشه باید از فلنج FF استفاده کنیم؟
مهارتجواحمدرضا محمودیان۱پاسخ۵۵بازدید۱رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تاسیسات الکتریکی
درخواست جزوه های آموزشی
با سلام و احترام. درخواست فایل های PDF جزوات مربوط به 3 آموزش خریداری شده را دارم. در پورتال آموزشی فقط امکان مشاهده فیلم ها وجود دارد.
مهارتجودینا ارمندی۰پاسخ۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی قالب با کتیا
بررسی علت نپرداختن به محیط طراحی قالب (Mold Tooling Design) کتیا در بسته آموزشی
سلام استاد خسته نباشید استاد دلیل خاصی داره از محیط Mold Tooling Design در کتیا که برای طراحی قالب ساخته شده استفاده نمی کنید و اون رو هم اموزش نمیدید و حتی…
مهارتجوعلی مجیدی۱پاسخ۷۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
معرفی ورژن مناسب نرم افزار Tia Portal و بررسی علت نصب نشدن نرم افزار Prosave
سلام وقت بخير مهندس واسه استخراج و دیدن برنامه المانهاو ديتاي موجود HMI tp1200comfort از کدام نرم افزار استفاده کنیم ؟ از کجا بدانیم با کدام ورژن تیاپرتال…
مهارتجوحافظ عبودزاده۱پاسخ۴۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان نصب ورژنهای متفاوت نرم افزار Tia Portal به صورت همزمان بر روی یک سیستم
سلام جناب مهندس آیا امکان نصب تیاپرتال با ورژنهای مختلف بر روی یک لبتاب وجود دارد؟ آیا راهکاری دارد که بشه چند ورژن رو روی یک سیستم داشته باشم؟
مهارتجوحافظ عبودزاده۱پاسخ۱۲۴بازدید۰رأی مثبت