انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی امکان استفاده از ولتاژ DC بجای AC در خروجی رله
سلام جناب مهندس اگر تغذیه بوبین رله رو درست و طبقه دیتا شیت بدیم ایا خروجی رله رو میشه به جای ac ولتاژ dc رو عبور بدیم و فرمان قطع و وصل به رله بدیم ؟ یعنی dc…
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۱۰۹بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت عیب یابی آرمیچر با IC L293
سلام مهندس خسته نباشید ، یک سئوال آنالوگ مربوط به راه اندازی موتور با آی سی L293 داشتم که ممنون میشم پاسخ بدین در راه اندازی آرمیچر با IC L293 ، یکی از پین های…
مهارتجورضا توده زعیم۱پاسخ۷۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
نحوه ی شستشو و خشک کردن موتور یخچال با توزن
سلام استاد،موتو. یخچالی باتوزن شستشودادم حالا چگونه خشکش بکنم ازت ندارم
مهارتجومحمدامین محمودی توحید۱پاسخ۱۳۰بازدید۰رأی مثبت
تعیین میزان مجاز روغن پاشی از موتور یخچال
سلام استاد اگر موتور یخچال کمی روغن پاشی،داشته باشد ایجاد مشکل میکند یا اشکال نداره
مهارتجومحمدامین محمودی توحید۱پاسخ۵۸بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی در خصوص تعیین میزان جریان کشی مجاز موتور یخچال زیر بار
باسلام استاد سطح جریان کشی موتور.۰۹دهم است ولی بد گاز گیری با ترازووزن دقیق،روی پلاک امپر دستگاه به ۱.۱۳۴افزایش پیدا میکند مشکلی هست یا خیر
مهارتجومحمدامین محمودی توحید۱پاسخ۷۹بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره پایپینگ
بررسی علت فعال نبودن دکمه ی Scroll موس برای استفاده از ابزار Navigate در نرم افزار PDMS
با سلام من الان دارم اموزش نرم افزار PDMS v رو می بینم. ولی متاسفانه دکمه وسط موس برای من فعال نیست یعنی اینکه مثلا گزینه middle mouse button : rotate رو فعال…
مهارتجونجمه کوشا۰پاسخ۸۴بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ایمنی صنعتی
راهکار مقابله با اجبار نیرو به انجام کار در محیطی فاقد ایمنی
سلام مهندس اگر یک سرپرست از نیروی فنی خودش بخواد کاری رو انجام بده که نیروی فنی با نشان دادن مشکل اون بخش که فاقد ایمنی هستش که امکان به خطر افتادن فرد باشه از…
مهارتجوحسین جهان پور۱پاسخ۷۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
نحوه ی تعمیر یا ساخت المنت برای سشوار
با سلام استاد جداری چند وقت پیش یه المنت خراب سشوار بردم پیش یکی از همکارا گفت خودم المنتشو تعویض میکنم یعنی سیم المنتشو تعویض میکنم به نظر شما چطور میشه المنت…
مهارتجوعرفان ابوالهادی۱پاسخ۹۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی مخازن تحت فشار
بررسی الزامات طراحی Gasket های Body Flange در بهینه ترین حالت ممکن
جهت طراحی gasket های body flange چه مواردی اهمیت دارد و بر چه اساسی می توانیم به بهینه ترین حالت انتخاب و طراحی کرد ؟ (inner & outer چه میزان باشد ؟)
مهارتجوپرنیا رسولی مجد۱پاسخ۶۸بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره طراحی مخازن تحت فشار
درخواست به اشتراک گذاری نمونه نقشه های مربوط به اتصال Lateral نازل به کلگی و بدنه ی مخازن تحت فشار
جهت افزودن نازل ها فرمودید سه حالت وجود دارد , لطفا نمونه نقشه هایی که Lateral دارند را ارسال فرمایید که نشان دهند در کدامین قسمت table نقشه general نوع اتصال…
مهارتجوپرنیا رسولی مجد۰پاسخ۱۲۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره نظام مهندسی مکانیک
بررسی جایگاه فصل سیستم های کشف و اعلام حریق از مبحث سوم مقررات ملی در آزمون نظام مهندسی مکانیک
سلام،بسته نظام مهندسی مکانیک نماتک را تهیه کردم،از استاد @مریم رضایی، ضمن تشکر و خداقوت،میخواستم بپرسم که در تدریس مبحث سوم مقررات ملی،پس از اتمام فصل ۴…
مهارتجوسیدفرزاد ضیایی۲پاسخ۹۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره آباکوس
بررسی علت عدم گزارش مقادیر عددی مربوط به Reaction Force و نمودار نیرو - جابجایی در نرم افزار آباکوس
سلام و وقت بخیر دکتر سروش بنده سال پیش دوره را مشاهده کردم منتهی یک موضوع را فراموش کرده ام و خاطرم نیست کجای اموزش ذکر شده بود که مجددا نگاه کنم. در چه حالتی…
مهارتجوسید علی موسوی اناری۱پاسخ۵۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات تهیه ی دیتاشیت و کامنت گذاری
من بسته شماروموضوع به موضوع دارم بررسی میکنم وفیلم هارومیبینم. اماآنچه من رودرگیرکرده این هست چگونه دیتاشیت روتهیه کنم یاچگونه رفع کامنت کنم. ابنهاموضوعهایی…
مهارتجوربابه باقری تیرتاشی۱پاسخ۶۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
بررسی لزوم انجام محاسبات فشار Chocking برای سایزینگ Pressure Control Valve
با سلام درخصوص سایزینگ کنترل ولوها آیا محاسبه فشار chocking فقط برای پرشرکنترل ولو انجام میشه؟ برای فلوکنترل ولو محاسبات فشار chocking نیاز نیست؟ در نظر گرفتن…
مهارتجوناهید موحدی۱پاسخ۱۶۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی تفاوت ها و موارد کاربرد دو تجهیز PLC و ET 200
سلام خدمت مهندس برنده فرد، تفاوت میان plc و ET200 زیمنس چیست. چیزی که من تو نرم افزار TIA Portal می بینم محیط نرم افزار و دستورات برنامه نویسی… هردو یکیست و…
مهارتجوعبدالحمید جعفری۱پاسخ۷۱بازدید۰رأی مثبت