انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
بررسی تفاوت های موجود میان دو مدرک PFD و P&ID
سلام مهندس این سوال رو می خواستم بپرسم که شما یک PFD نشان دادید.جالب بود داخل این مدرک از ابعاد و اندازه، توان ، متریال، و عایق آمده بود. سوال اینجاست ابعاد و…
مهارتجوعلی فرخی۱پاسخ۵۵بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره طراحی فرآیند
درخواست به اشتراک گذاری نمونه مدارک PFD و P&ID برای واحد های Utility
سلام مهندس شماتیکی از تمام واحد های یوتیلیتی بصورت P&ID,PFD مانند آب،برق، گاز را دارید به بنده ارائه دهید
مهارتجوعلی فرخی۰پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
درخواست به اشتراک گذاری کلیپ مربوط به معرفی آیتم های ابزار دقیق در دوره ی طراحی فرآیند
سلام مهندس خوبید ممکنه فیلم یا کلیپ در رابطه با آیتم های ابزار دقیق در وقت آخر جلسه P&ID- Legend Sheet نشان دادید بفرستید؟
مهارتجوعلی فرخی۲پاسخ۶۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
درخواست به اشتراک گذاری یک نمونه مدرک P&ID Check List
سلام مدرک P&ID-Developer رو دارید؟ و اینکه میفرمایید که Check-List ثابت است یا خیر؟منظورتان رو متوجه نشدم؟! شکل و شمایل آن (Configuration)ثابت است؟
مهارتجوعلی فرخی۱پاسخ۷۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ایزو 17025
راهنمایی جهت تهیه ی مدارک استاندارد 17025
با سلام از استاد مربطه سرکار خانم موسوی راهنمایی میخواستم که برای تکمیل مدارک برای درخواست 17025 راهنمایی کنند !
وحید سنعلی۱پاسخ۶۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت انتخاب Push Button مناسب (NC یا NO) برای ارسال سیگنال به DCS برای خاموش کردن پمپ
سلام فرض بفرمایید که می خواهیم بازدن یک پوش باتن سیگنال به DCS برود و DCSتعدادی پمپ را استاپ بدهد آیا پوشش باتن باید NC باشد یا NO? همچنین خروجی از DCS با…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۵۶بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره الکترونیک
نحوه ی تشخیص دیود زنر در مدار
میونید خروجی منبع تغذیه رو که میشه ۵ولت یا ۱۲ولت باشه رو نسبت به خروجیه منبع .دیود زنرشو تشخیص بدین یا از روی ایسی دیتاشی که روی منبع تغذیه هست بفهمید مانند…
رامین بالایی۰پاسخ۱۰۱بازدید۱رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی جهت پیدا کردن قطعات معیوب (smd و dip) در برد
سلام جناب مهندس پیدا کردن قطعات smd (که اتصال کوتاه هستند) روی برد رو میشه با اسپری فریز و دود رزین یا دوربین حرارتی پیدا کرد. در قطعات dip مخصوصا در بردهای…
مهارتجوموسی ابولی۳پاسخ۱۹۷بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
درخواست تهیه ی آموزش نقشه ی تابلو و درست کردن تابلوی تست سیم پیچ الکتروموتورهای تک فاز و سه فاز
سلام خدمت اساتید مهندس جان نقشه و آموزش تابلو برای تست راه اندازی الکترو موتورهای تک فاز و سه فاز لطف میکنید به دوره اضافه کنید
مهارتجومحمدرضا ابراهیمی۱پاسخ۸۱بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان استفاده از Pressure Gauge نوع دیافراگمی بدون در نظر گرفتن Diaphragm Seal در سیال خورنده
با سلام و وقت بخیر استاد گرانقدر جناب آقای لطفی دو تا سوال داشتم محضرتون سیال خوردنده دارم و میخوام پرشر گیج استفاده کنم که در P&ID نوع دیافراگم سیل براش دیده…
مهارتجومیثم خدامرادی۱پاسخ۶۳بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان استفاده از Pipe بجای Tube برای نصب ترانسمیتر به صورت ریموت و الزامات آن
سلام میدانیم که برای نصب ترانسمیترها به صورت ریموت از تیوب SS316یا بالاتر استفاده میشود. اما در بعضی مواقع به جای تیوب از پایپ استفاده میشه چرا؟ در این شرایط…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۶۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره پایپینگ
بررسی علت باز نشدن ویدئوهای مربوط به پکیج آموزشی خریداری شده
سلام این فلشی که ارسال کردین، من شماره تلفنم رو وارد کردم به وای فای هم وصل هست سیستمم! ولی ویدئو رو باز نمیکنه و فقط پیغام میده به اینترنت وصل نیستید!
مهارتجومحمد پرچمی۱پاسخ۵۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره سالیدورک
معرفی نرم افزارهای جانبی مورد نیاز برای آموزش نرم افزار Solidwork
درود بر شما استاد ارجمند بنده دوره سالید مقدماتی و پیشرفته رو تهیه کردم و قصد دارم تا که یه مدت دیگه در خارج از کشور آموزش رو شروع کنم خواستم تا ایران هستم…
مهارتجوپیام جهانتاب۱پاسخ۹۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت عدم امکان Rewrite و Rename کردن دیتا بلاکها در نرم افزار Tia Portal
سلام و عرض ادب استاد من میخواستم برنامه ای رو تغییر بدم ولی دیتا بلاکها rewrite وrename نمیشه ودر properties هم گزینه protectionفعال نیست ار کجا باید این دو…
مهارتجوشهرزاد محقق زاده۲پاسخ۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
مشکل در پخش ویدیوهای دوره ی اتوماسیون صنعتی از پلیر نماتک
سلام من چند مرتبه اخطار آپدیت گرفتم برای دوره اما آن را آپدیت نکردم و الان دیگر playerنماتک برایم پخش نمیشود و نمی توانم ادامه کلیپ ها را مشاهده کنم چکار کنم؟
عاطفه امامی۱پاسخ۹۳بازدید۰رأی مثبت