انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۰پاسخبیپاسخدوره ابزار دقیق
معرفی یک نمونه Guided Wave Radar مناسب برای اندازه گیری سطح از نوع FMCW
سلام کاتالوگ های زیادی از برندهای مختلف برای گایددویو رادار ها چک کردم و همگی measuring principlرا TDR نوشته بودن آیا گاییدویها FMCWندارند؟ اگر وجود دارد لطفا…
عرفان مسلمی زاده۰پاسخ۴۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
ضرورت ذکر تعداد Pair های کابل مولتی در Spec پروژه
سلام در بسیار اسپک ها در شرکتهای مهندسی تعداد pairهای یک کابل مولتی نوشته میشود مثلا می نویسند 8,16و 24. ولی خوب اشاره شد که سازندگان هر تعداد Pairکه مد نظر…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۳۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی امکان کنترل یک ترموستات با wifi از یک شهر دیگر
سلام و خدا قوت آیا میشه یک ترموستات یا هر وسیله دیگه ای که قابلیت اتصال به ماژول وای فای رو داشته باشه از یک شهر دیگه کنترلر کرد؟ و اگه بخواهیم با گوشی این کار…
مهارتجوامین حدادی۱پاسخ۲۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت بروز پیغام خطای 1230:3000 هنگام انجام Save And Compile در نرم افزار Simatic Manager
سلام و عرض ادب در برنامه سیماتیک منیجر Simatic 300 Cpu 313c Di24/Do16 AI5/AO2 Count لطفا کمک کنید زمانی که می خوام save and compileکنم با این erorr…
مهرشاد شهربان۲پاسخ۲۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره میکروکنترلر آرم
امکان خرید برد جایگزین
با سلام با توجه به قیمت بالای برد آموزشی stm32f407 آیا می توان برد STM32F411E-DISC0-Discovery که ارزانتر هست را خرید؟ آیا این برد جایگزین، تمام مباحث آموزشی را…
مهارتجوعلیرضا اعرابی۰پاسخ۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
نحوه ی Rating اقلام پایپینگ براساس استاندارد ASME B16.11
سلام مهندس میخاستم بدونم فیتینگ ها یی که در استاندارد B.16.11 هستند رو چجوری میتونیم RATING کنیم؟ مثلا یک زانویی کلاس 3000 تا چه دما و فشاری قابل استفاده…
مهارتجوعلی محمد حسینی۳پاسخ۱۳۷بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
معرفی تجهیزات نیازمند به BMS و تعداد Station های لازم در اتاق کنترل
سلام ۱- برای چه تجهیزاتی BMS در نظر میگیرند؟ ۲- بویلرها هم سیستم کنترل مخصوص خود و هم BMSمربوط به خود دارند. آیا مثلا اگر ۴ تا بولیر داشتیم که قاعدتا ۴تا سیستم…
عرفان مسلمی زاده۲پاسخ۴۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی قالب با کتیا
درخواست به اشتراک گذاری فایل های CAD قطعات استفاده شده در آموزش طراحی قالب با کتیا
سلام خسته نباشید استاد فایل های قطعاتی که در طول دوره از اون ها بهره میبرید داخل فلش ارسال شده توسط شرکت نماتک نیست لطفا راهنمایی بفرمایید این فایل ها رو به چه…
مهارتجوعلی مجیدی۱پاسخ۵۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره تعمیرات ایسیو
بروز اشکال هنگام تعمیر ایسیو و نیاز به راهنمایی بیشتر توسط مهندس غفاری
سلام عليكم و با تشکر از عوامل و اساتید نماتک بنده در حال تعمیر ایسیویی هستم و به یکسری اشکالات هم رسیدم ولی نمی توانم با جناب مهندس غفاری ارتباط بگیرم که در…
مهارتجوزهرا صفائی۱پاسخ۶۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره ProNest و Metalix
نحوه ی ایجاد خط برش مشترک در دستور CLC نرم افزار Pronest
سلام، من قطعات های مختلف چیدمان میکنم و میخوام جاهایی که امکان داره قطعات به هم وصل کنم که خطوط مشترک یک بار برش بخوره. من به با دکمه کنترل کیبورد و فلش روی…
مهارتجوابوذر محمدزاده۲پاسخ۲۸۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت انتخاب LT از نوع التراسونیک و TT مناسب برای استفاده در یک Tower
باسلام و خسته نباشید 2 تا سوال خدمت شما دارم: 1-LTهای آلتراسونیک چه نوع هایی داردو Beam Angle آن را چگونه باید تعیین کنیم؟ 2- در یک Tower ما می خواهیم در بالای…
مهارتجوسید مهدی محمدی۳پاسخ۸۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره میکروکنترلر آرم
نحوه ی برقراری ارتباط میان میکروکنترلر Arm و ECU از طریق شبکه ی CAN برای تنظیم دور موتور دیزل
با سلام. یک عدد ECU مربوط به یک دیزل هست که با شبکه CAN به یک عدد HMI وصل هست و برای تنظیم دور دیزل روی HMI مقدار آن تنظیم میشود. الان بدلیل برخی مشکلات مجبور…
مهارتجوعلیرضا اعرابی۱پاسخ۱۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
درخواست به اشتراک گذاری فایل های مربوط به استاندارد IPS
باسلام خدمت استاد عسگری فایل ips main رو میخواستم
مهارتجومحمدعلی رحیمی۱پاسخ۵۷بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی تفاوت های موجود میان کارت های NAMUR و Line Monitoring
سلام میدانیم که اگر سنسور نامور تایپ باشد کارت سیستم کنترل هم نامور تایپ باید باشد. با اون وجود فرق بین کارت نامور و لاین مانیتورینگ رو نمی دانم و احساس میکنن…
عرفان مسلمی زاده۲پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات یخچال و فریزر
بررسی میزان صحیح جریان کشی موتور پس از گاز گیری یخچال
باسلام استاد،من گاز یخچالی زدم روی موتور امپر نوشته ۱.۲ موتور امپر،۱.۲۷۰میکشه،دستگاه فول گازش تا۱۰سانت لوله برگشت رسیده ولی گذاشتم موند گیج روی گاز ۱۳۴شماره…
مهارتجومحمدامین محمودی توحید۱پاسخ۶۵بازدید۰رأی مثبت