انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۹پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت عدم شناسایی آردوینو UNO تعمیرشده توسط کامپیوتر
سلام مهندس ببخشید مزاحم وقت شریف شدم من قبلاً یه اردواینو یو نو خریداری کرده بودم که به اشتباه ولتاژ ۲۴ بجای ۱۲ به فیش برق آن دادم و رگولاتور سوخت و دود از اون…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۹پاسخ۳۲۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
بررسی امکان استفاده از محافظ ولتاژ برای حفاظت الکتریکی از پمپ آب
سلام. آیا برای حفاظت از پمپ آب در مقابل نوسان برق می شود از محافظ های ولتاژ استفاده کرد مثلا استفاده از محافظ ولتاژ کولر گازی . یا باید از تابلو برق مخصوص…
مهارتجوجواد سنجری۲پاسخ۴۹۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی موارد استفاده از فلو کامپیوتر
سلام ۱- آیا فلو کامپیوتر صرفا برای اریفیس ها استفاده میشه یا میتوان برای تمای روش های دیگر مانند فلومیترهای مغناطیسی، توربینی ، ونچوری و… استفاده کرد؟ ۲- این…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۱۳بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت داغ شدن بیش از حد IC هنگام وصل کردن ولتاژ 24 ولت به ولتاژ Vs موتور
سلام خدمت استاد گرامی ببخشید مزاحم وقت شریف شدم یه مشکلی برام پیش اومده که در این پروژه من مشکل دارم که وقتی من ولتاژ 24 ولت را به ولتاژ Vs برای ولتاژ موتور…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۵پاسخ۲۲۶بازدید۰رأی مثبت
بررسی موارد کاربرد اندازه گیری اختلاف دما توسط Temprature Transmitter
سلام ۱- در بسته اشاره فرمویدکه TTهای مانند 3144P قابلیت اندازه گیری اختلاف دما را دارند، سنجیدن اختلاف دما در کجا ها کابرد دارد؟ ۲-سنسورهایی که دوئل کار میکنند…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۷۴بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان استفاده از Temprature Gauge از نوع Gas Actuated برای عمق های بیشتر از 30 سانتیمتر
سلام ۱- فرمودید برای اندازه گیری دمای مخازن با گیج که نیاز به طول های بیش ۱.۵ متر است باید از نوع gas actuatedاستفاده کرد. من هر چقدر سرچ میکنم به نوعی مثل عکس…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره برق صنعتی
بررسی اثرات تغییر فرکانس بر روی عملکرد موتور
سلام. با توجه به آزمایش عملی جناب دکتر مرادی با چرخاندن یک سیم پیچ در میدان مغناطیس مشاهده کردیم که لامپ روی سیم پیچ روشن شد و با افزایش سرعت روشنایی لامپ ثابت…
مهارتجوجواد سنجری۳پاسخ۳٬۴۳۴بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزارهای برشی
درخواست به اشتراک گذاری فایلها و جزوات آموزشی دوره ی ابزارهای برشی نماتک
با سلام وعرض ادب خدمت جناب مهندس حقی اوقاتتون پر خیرو برکت در ارتباط با بسته آموزشی ابزار برشی مدرن، از اونجایی که ابزار شناسی و شناخت ابزارهای تراشکاری، فرز…
مهارتجورضا مرادی۲پاسخ۱۸۸بازدید۰رأی مثبت
شرایط استفاده از Stilling Well برای سنسورهای دما
1- اگر در داخل یک مخزن با ارتفا مثلا ۱۰ متر بخواهیم در ارتفاع های مختلف سنسور دما نصب کنیم آیا باید حتما از stilling wellاستفاده کرد؟ ۲- در این حالت stilling…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی استفاده از ترموکوپل های اسکینی
1- آیا ترموکوبل های اسکینی نیاز به ترموول دارند؟ 2- این ترموکوبل های فقط باید جوش شوند؟ 3- اگر از از این ترموکوبل ها داخل مخزن استفاده شود باید به کنار و کف…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۸۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
بررسی رابطه ی موجود میان پارامترهای ولتاژ و جریان در مقاومت ثابت بر اساس قانون ترانس های تبدیل
سلام. با توجه به توضیحات خوبه دکتر مرادی عزیز در بخش الکتریسته سوالی برای بنده پیش آمد در یک مدار در صورتی که مقاومت ثابت باشد و ولتاژ دو برابر شود جریان هم…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۱۴۴بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت انجام پروژه ی کنترل جهت دوران موتور
سلام جناب مهندس ببخشید مزاحم وقت شریف شدم در رابطه با پروژه کنترل جهت موتور در فصل ۱ سوالی داشتم که من مانند شما از ۴ ترانزیستور و … استفاده کردم و به صورتی…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۶پاسخ۱۲۶بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
مشکل در انجام پروژه ی چشمک زن دو لامپ با استفاده از خازن و ترانزیستور
سلام جناب آقای مهندس در رابطه با پروژه چشمک زن دو لامپ با استفاده از خازن و ترانزیستور سوالی داشتم که این مداری که شما گفتید را بدون کم و کاست بستک ولی هردو…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۳پاسخ۱۴۱بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت انتخاب نوع کانکشن مخزن مناسب برای کاربردهای دمایی با Rail Monted Transmitter
سلام ۱- فرض بفرمایید مثلا 10 سنسور دما ترموکوبلی نوع اسکینی در داخل مخزن داریم و میخواهیم آنها را از یک جایی از مخزن بیرون آورده و به ریل مونتد ترانسمیترها…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۷۶بازدید۰رأی مثبت
بررسی ضرورت استفاده از تجهیز Barrier در صورت استفاده از EXi در Zone های 1 و 2
سلام اگر از Exiaدر زون های 1 و 2 استفاده کنیم آیا بریر لازم است؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۸۸بازدید۰رأی مثبت