انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام پروگرام کردن lpc1768 با پروگرامر j-link v9 در نرم افزار Keil
سلام خسته نباشید ببخشید موقع پروگرام کردن lpc1768 با پروگرامر j_link v9 نرم افزار keil اخطار زیر را نمایش می دهد Error: Flash Download failed - Target DLL has…
مهارتجوسینا نوری زاده۱پاسخ۱۷۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
معرفی ادوات لازم برای انتقال سیگنال از MCC به CCR در ولتاژهای بالا
سلام در بسته اشاره شد چناچه از MCC به CCR بخواهیم سیگنال بفرستیم باید از یک رله استفاده کرد تا برق 220 در یک طرف باشد و 24 ولت هم در طرف دیگر. اگر موتورهایمان…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۰۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی دلایل استفاده و نحوه ی عملکرد Tank Gauging System
سلام،دلیل استفاده و نحوه کار tank gauging system چیه؟
مهارتجوداود محسنی مهر۱پاسخ۸۹بازدید۰رأی مثبت
معرفی سازمان های صادرکننده Certificate برای تجهیزات ابزار دقیق
سلام certificateهایی که اشاره شد(متریال، کالیبریشن، IP,EX) اینها را خود سازنده صادر میکند یا شرکت ثالث دیگری آنها را صادر میکنه؟ آخه اگه خود سازنده صادر کنه…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۹۷بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره برنامه نویسی پایتون
آموزش Program کردن Raspberry Pi Pico با کمک ماژول های زبان برنامه نویسی پایتون
سلام مهندس جان ببخشید یه سوال خدمت شما داشتم من خیلی با پایتون کار نکردم ولی یه مسئله که میتوانیم با آموزش شما برد های رزبری پای پیکو و رزبری پای 2 و 3و 4 که…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۵پاسخ۱۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
معرفی تجهیزات لازم برای انجام تعمیرات بردهای الکترونیکی
سلام. بسته تعمیر الکترونیک رو خریداری کردم. در بسته تجهیزاتی معرفی شده اما برای اون تجهیزات برندها و مدلهای مختلفی هست. لطفا برای هر کدوم برند و مدل رو معرفی…
مهارتجومحمدامین تهذیبی۳پاسخ۲۲۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
معرفی ورژن سازگار نرم افزار PCS7 با ویندوز 11
سلام روز بخیر برای نصب pcs7 روی ویندوز۱۱ هوم ؛ چه نسخه ای سازگار هست؟ چقدر فضا برای نصبش و چقدر فضا برای سیو پروژه هاش در درایو ها باید درنظر گرفت؟
مهارتجوامیربهادر قرقانی۱پاسخ۱۹۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی موارد کاربرد ، نوع و ساختار Choke Valve ها
سلام آیا angle valve ها صرفا از نوع گلاب هستند؟ chock valve ها در کجاها استفاده میشن و از چه نوعی هستند؟ ساختار داخلی چک ولوها چه تفاوتی با سایر ولوها دارد؟
عرفان مسلمی زاده۲پاسخ۱۰۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
راهنمایی جهت تعیین Set Point مناسب برای PSV بر اساس استاندارد مربوطه
سلام. در مورد انتخاب ست پوینت مربوط به psv سوال داشتم که از کدوم استاندارد و با کدوم فرمول باید استفاده بشه. ممنون
مهارتجومحمد ناصریان۱پاسخ۱۱۸بازدید۰رأی مثبت - ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
بررسی چگونگی سیم پیچی یک موتور دوفاز مصنوعی لحظه ای
سلام . با توجه به فرمایشات جناب دکتر مرادی در مورد سیم پیچی موتورهای دوفاز مصنوعی لحظه ای در مورد اینکه در این موتورها نحوه تقسیم شیارهای استاتور به صورت ۲/۳…
مهارتجوجواد سنجری۵پاسخ۱۷۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره تاسیسات الکتریکی
Plc omron communication port
با سلام. آیا ثابت ماندن پورت ارتباط دلیل بر معیوب بودن آن است؟؟ چون هیچ کانکشنی وصل نیست و چراغ ثابت است
مهارتجورامین عطائی۱پاسخ۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت تهیه ی هدر برد ARM
سلام مهندس من به فصل arm رسیدم متاسفانه هدر برد داخل پکیج موجود نبود مدل داخل بسته اموزشی هدربرد میکروکنترلر ARM STM32F103RET6بود اما من دو مدل زیر رو پیدا…
مهارتجوامیرحسین پورافصحی۲پاسخ۱۳۳بازدید۰رأی مثبت
بررسی تفاوتهای موجود میان سوئیچ دما و Heat Detector و امکان جایگزینی آن با Temprature Transmitter
سلام تفاوت سوییچ دما و هیت دتکتور چیه؟ آیا میشه بجای هیت دتکتور از ترانسمیتر دما(TT) استفاده کرد؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۹۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان استفاده از زبان گراف برای برنامه نویسی PLC S7 1200
سلام خدمت استاد عزیز سوالی ک از شما دارم درمورد plc s7 1200 درسری 1200زبان گراف وجود ندارد؟؟ من دوتا از cpu های کابردی مانند 1215 و 1214 امتحان کردم وجود نداشت…
مهارتجورضا افکار۱پاسخ۱۱۰بازدید۰رأی مثبت
طرح چند سوال در خصوص استفاده از تجهیز Barrier برای Transmitter با استانداردهای حفاظت و انفجار
سلام ۱- اگر ترانسمیتری استانداردEX ia یا EX ib یا EX ic بود آنگاه: الف: در هر سه حالت بریر الزامی است؟ ب: در هر سه حالت ولتاژ ترانسمیتر زیر 10 ولت است یا ممکن…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۸۱بازدید۰رأی مثبت