انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شیرآلات صنعتی
معرفی استاندارد مرجع در خصوص انتخاب Set Point مناسب برای PSV ها
سلام. در مورد انتخاب ست پوینت مربوط به psv سوال داشتم که از کدوم استاندارد و با کدوم فرمول باید استفاده بشه. ممنون
مهارتجومحمد ناصریان۱پاسخ۳۲۴بازدید۰رأی مثبت - ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
نحوه ی تعیین Set Point های Depad و Pad در سیستم Blanketing
سلام فرمودیددر سیستم بلنکتینگ، ست پوینت depad از pad پایین تر است لذا تانک همیشه در حال release نیتروژون خواهد. 1- آیا این از لحاظ اقتصادی بصرفه است؟ چون…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۹۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت وجود لرزش و صدای زیاد در مایکروویو حین کار
سلام. مایکروویو حین کار صدای زیادی تولید میکنه همراه لرزش مثل صدای ترانس جوشکاری قدیمی
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۱۲۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
بررسی مقدار پارامتر m در الکتروموتور های تک فاز و دوفاز مصنوعی و دائم
سلام. مقدار m در الکتروموتورهای تک فاز دو فاز مصنوعی دائم و لحظه ای آیا متفاوت هست ؟
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۷۶بازدید۰رأی مثبت
روش تنظیم ترموستات اتو
سلام و عرض ادب می خواستم در صورت امکان روش تنظیم ترموستات اتو بخار را اعلام بفرمایید به منظور تغییر در زمان قطع و وصل شدن ترموستات بدون تعویض با تشکر
مهارتجوافشین صابری۱پاسخ۹۰۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره هوشمندسازی ساختمان
بررسی علت عدم معرفی روش های کنترلی در بسته ی هوشمندسازی ساختمان به صورت کامل
سلام و عرض ادب؛ در قسمت روش های کنترل 1، زمانی که دو روش کنترلی معرفی می شوند، معرفی روش اول(on,off) وجود ندارد و ویدئو از روش دوم که روش تدریجی هست شروع…
مهارتجوحسین آرون۱پاسخ۱۳۸بازدید۰رأی مثبت
لیست لوازم یدکی و ابزار ضروری برای شروع به کار تعمیرات لوازم خانگی
سلام استاد گرامی و عرض ادب بنده در نظر دارم تعمیر گاه لوازم خانگی راه اندازی کنم ولی به دلیل نا آشنایی با بازار می خواستم اگر امکان دارد برای شروع لیست قطعات و…
مهارتجوافشین صابری۱پاسخ۱۴۸بازدید۰رأی مثبت
معرفی وب سایت مناسب جهت تهیه ی قطعات یدکی لوازم خانگی
سلام استاد گرامی و عرض ادب با عنایت به دور بودن شهر محل زندگی بنده از مرکز و موجود نبودن قطعات یدکی می خواستم بدانم بهترین فروشگاه های آنلاین معتبر قطعات یدکی…
مهارتجوافشین صابری۱پاسخ۱۲۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی علت نمایش پیغام خطا برروی نمایشگر فلومتر و نحوه ی برطرف سازی آن
مهارتجوسینا صادقی۲پاسخ۸۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات Valve Sizing برای سیالات دو فازی
با سلام در سایزنیگ ولو برای سیالات دوفازی باید به چه نکاتی توجه کرد و چه تفاوت های با تک فازی دارد؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۲۱بازدید۰رأی مثبت
- ۴۰پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت تهیه ی تجهیزات الکترونیک
سلام خدمت شما استاد گرامی من خوشبختانه آموزش شما را خریداری کردم و الان قصد خرید تجهیزات برای آزمایش قبل از شروع آموزش را دارم در لیستی که نماتک ارایه کرده بود…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۴۰پاسخ۴۵۵بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
ابهام در خصوص دسته بندی موتورهای الکتریکی با روتور از جنس آهنربای دائم
سلام. برخی از موتورها جنس روتور آن ها آهنربای دائم هست و از آنجایی که آهنربا خودش قطب s و n دارد و در سیم پیچ های استاتور هم قطب n و s ایجاد میشود این گونه…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره سیم پیچی الکتروموتور
راهنمایی جهت تعیین تعداد شیارهای راه انداز در استاتور موتورهای دوفاز مصنوعی دائم
سلام. این عکس مربوط به استاتور پمپ آب میباشد موضوعی که در آموزش مطرح شد این بود که همیشه در الکتروموتورهای تک فاز ۱/۳ شیارهای استاتور مربوط به راه انداز هست…
مهارتجوجواد سنجری۲پاسخ۱۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان استفاده از کنتاکت کمکی کنتاکتور بجای برنامه نویسی هنگام استفاده از برخی سیگنال های ثابت
سلام خدمت استاد عزیز سوالی ک داشتم خدمت شما این است . طبق تجریه ای ک بنده در صنعت تابلو برق دارم در مثال هایی ک شما مطرح و حل میکنید سیگنال هایی در نظر میگیرید…
مهارتجورضا افکار۱پاسخ۱۱۰بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات Tap گیری به صورت Vena Contracta Taps برای نصب اریفیس
سلام وقت بخیر خدمت استاد لطفی عزیز استاد ما از روش vena contracta taps در نصب اریفیس صرفا جهت بزرگ بودن مقدار P∆ استفاده میکنیم درسته؟ چون در این حالت دقت…
مهارتجوعباس پناهی۳پاسخ۱۱۲بازدید۰رأی مثبت