انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات انجام کالیبراسیون برای FieldBus Transmitter
سلام مهندس جان ممنون ميشم نحوه كاليبره كردن يك ترانسميتر فيلدباس رو توضيح بدين و اينكه با چي بهش وصل شيم بهتره؟
مهارتجوعلی شیخ زاده تکابی۱پاسخ۱۶۹بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام انتخاب Structure در نرم افزار PDMS
با سلام و وقت بخیر برای انجام پروژه نهایی pdms ، به مشکل ERROR در هنگام انتخاب structure برخورد کردم که طبق پاسخی که به سایر دوستان فرموده بودید، دیتابیس های…
مهارتجومحمدجواد مرآتی۱پاسخ۱۸۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
بررسی مفهوم دو عبارت PGC و PGR در موضوع ظرفیت سنجی میادین نفت و گاز
احتراما دو روش PGC و PGR که در بخش سوم (مدارک مهندسی) ، قسمت ظرفیت سنجی بیان کردین را توضیح میدهید؟ این دو روش در design basis doc. نیز آمده است : planned…
مهارتجوامیر ملامحمدی صدفی۱پاسخ۱٬۰۳۱بازدید۱رأی مثبت
چگونگی از بین بردن تاثیر دمای محیط بر Capillary Tube و سیال درون آن
سلام وقت بخیر برای ترمومتر های گازی و مایع که به صورت ریموت نصب میشن چطوری تاثیر دمای محیط بر کپیلاری و سیال درون اون رو از بین میبریم؟ جایی خوندم که با زیاد…
مهارتجومحمد نعیم گرامی زاده۱پاسخ۱۰۹بازدید۱رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
ذکر چند نکته در مورد جزوه ی بسته ی جامع ابزار دقیق
عرض ادب خدمت استاد بزرگوار چند تا نکته داخل جزوه خلاصه ابزاردقیق دیدم خواستم در میان بذارم مورد اول در جایی نوشته شده بود blue down valve ایا blow down valve…
مهارتجومحمد نعیم گرامی زاده۵پاسخ۷۶۵بازدید۲رأی مثبت
بررسی امکان استفاده از Interlock برای سیگنال های آنالوگ
سلام وقت بخیر مهندس جان تو دوره مدارک مهندسی فرمودین اینترلاک ها بیشتر بر روی سیگنال های دیجیتال در نظر گرفته میشن اما الان تو سایتی که ما هستیم تمامی اینترلاک…
مهارتجوحسن فرهادی۱پاسخ۳۶۴بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی چگونگی کنترل PLC به کمک SCADA از راه دور
سلام جناب مهندس من دنبال روشی از طریق انتقال دیتا plc به مرکز کنترل یک کامپیوتر اسکادا هستم که از راه دور از طریق بیسیم نیاز دارم چطوری میتونم این کار رو انجام…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۲پاسخ۲۶۷بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت بروز پیغام خطای ساخت Area در ماژول Draft نرم افزار PDMS
سلام جناب دکتر…توی قسمت ADP ماژول درفت وقتی گزینه FROM KEYPLAN رو میزنم خطای زیر میاد و میگه که ناحیه برای کی پلن تعریف نشده…چه طور باید کی پلن بسازم و براش…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۲۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره برنامه نویسی دات نت
بررسی امکان راه اندازی خط تولید با دستگاه برش زن با کمک برنامه نویسی دات نت
سلام من میخام یک خط تولید راه بندازم به این صورت که یک دوربین عکس بگیره و حدش رو برام مشخص کنه و بعدا با plc به عملگرد که برش زن هست فرمان بده ایا این بسته…
مهارتجوجواد براتی۱پاسخ۱۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
معرفی سنسور مناسب جهت پایش دما از روی بدنهی مخازن حاوی سیال خطرناک
سلام سوالی که خدمت اساتید ابزار دقیق و اتوماسیون زیمنس داشتم یه پرژه ای هست تحت عنوان پایش. دما مخازن با تعداد بالا که به دلیل وجود مواد خطر ناک درون آنها نیاز…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۵پاسخ۱۵۰بازدید۱رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره پی ال سی آلن بردلی
بررسی امکان ساخت ربات برش زن به کمک PLC آلن - بردلی
سلام وقت بخیر من رشته ام مهندسی شیمی هست و میخام یک دستگاه بسازم در قالب ربات و خاستم راهنمایی بفرمایید با plc میشه یا با الکترونیک و زمینه ای هم ندارم از plc…
مهارتجوجواد براتی۴پاسخ۲۵۸بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
درخواست به اشتراک گذاری چند نمونه پروژه ی انجام شده در حیطه ی اتوماسیون صنعتی
مهندس سلام عرض کردم.امکان این وجود داره که چند تا از سورس های برنامه نویسی خودتون برای من ارسال کنید که هم داخلش از وروردی های آنالوگ و هم دیجیتال استفاده شده…
مهارتجوحمید هادی۲پاسخ۱۵۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
راهنمایی جهت برنامه نویسی حرکت پرس 300 تن در نرم افزار Tia Portal
مهندس سلام.میخوام برای یه پرس 300تن یه برنامه بزنم و به جای میکروسویچ از خط کش مقاومتی استفاده کنم، لطفاً راهنمایی بفرمایید که از چه بلوکی برای اینکار استفاده…
مهارتجوحمید هادی۱پاسخ۱۲۰بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی امکان انجام تست نشیمنگاه شیرآلات پایپینگ بر اساس الزامات استاندارد API 598
ببخشید در استاندارد api598 در مورد تست سیت صحبت نشده و فقط backseat امده است و در تعریف آن دذ بخش 3.1 نشتی استم و شفت بونت آمده است میشه در این خصوص راهنمایی…
مهارتجووحید کریمی۲پاسخ۱۹۲بازدید۱رأی مثبت
بررسی موارد استفاده و کاربرد لوله های با ضخامت زیر 2 و Sch 80 موجود در استاندارد Asme B36.10
ببخشید طبق تدریس جنابعالی و جدول 7 از استاندارد b16. 11 ما عملا لوله زیر 2.با sch کمتر از 80 نمیتوانیم استفاده کنیم ولی در استاندارد b 36.10 میبینم که این لوله…
مهارتجووحید کریمی۱پاسخ۱۲۶بازدید۰رأی مثبت