انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی فرآیند
بررسی علت نپرداختن به مبحث Rating در بسته ی شبیه سازی فرآیند و آموزش شبیه سازی دینامیک فرآیند
سلام ببخشید جناب مهندس من تا الان روقسمت شبیه سازی قسمت separator هستم چرا قسمت rating را یه مقدرا جزيی باز نکردید وایا امکانش هست مود داینامیک را هم ضبظ کنید…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۱پاسخ۱۵۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان بروز پدیده ی کاویتاسیون در سیستم های حاوی سیالات گازی
سلام وقتتون بخیر با توجه به اینکه در تعریف کاواتاسیون اومده که در لحظه رسیدن سیال به vapour pressure (فارغ از دما) اتفاق می افته، پس برای سیالات گازی…
مهارتجوعلیرضا زادفرج۲پاسخ۱۱۶بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی الزامات مقابله با نویز به کمک پشم شیشه و افزایش sch لوله
سلام خدمت مهندس در صورت رخ دادن نویز ، میزان طولی از پایپ که باید تحت عایق پشم شیشه قرار بگیره و همچنین اگر sch پایپ را افزایش بدیم چه طولی از پایپ باید تحت…
مهارتجومحسن شایسته۱پاسخ۱۱۶بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
معرفی راههای جلوگیری از بروز پدیده ی کاویتاسیون
سلام مهندس بزرگوار سوالم درباره راههای مقابله با کاویتاسیون هست به کمک شکستن فشار در چند مرحله اگه طبق مثالی که شما فرمودید واحد فرایند افت فشار روی یک شیر را…
مهارتجومحسن شایسته۱پاسخ۱۴۶بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام دانلود پکیچ در نرم افزار Atom
سلام خسته نباشید واردInstall Packages میشم پکیچی سرچ میکنم با خطا مواجه میشم هیچ پکیچی نشون نمیده مشکل IMG_20221224_2119281920×864 86.6 KB از چیه
مهارتجوامیرحسین افشاری زاده۲پاسخ۳۲۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آموزش نصب درایور برد Arduino و فعال کردن آن
با سلام و احترام برای نصب درایور Arduino به چه صورتی عمل کنیم و درایورهای مربوط به فعال کردن ماژول آردواینو در کدام فولدر بسته الکترونیک باید پیدا کنیم.
مهارتجومحمد نیک بختی۱پاسخ۱۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی تفاوت های موجود میان ماژول های Remote IO و IM
مهندس سلام وقت بخیر لطف تفاوت ماژول های remot i.o با IMرو بفرمایید.واینکه چطوری میشه با زدن یه شستی هم استارت کرد و هم استپ. توی لوگو زیمنس یه بلوک برای این…
مهارتجوحمید هادی۵پاسخ۱۷۷بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره مدیریت دارایی های فیزیکی
بررسی مفهوم CCF (خرابی به علت های شایع) بر اساس استاندارد ISO 14224
با عرض سلام و تقدیم احترام خدمت شما در خصوص علت خرابی زیر جدول علل خرابی Table B.3 در بخش B.2.3.2 Common cause failures در خصوص CCF صحبت شده است. کمی این مطلب…
مهارتجومهدی منصوربخت۲پاسخ۳۵۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
آشنایی با نحوه ی عملکرد سلکتور کنترل دور در پنکه سقفی
سلام جناب مهندس سلکتور کنتور دور پنکه سقفی تقریبا عملکرد تپ چنجر ترانس قدرت رو دارند و با کم و زیاد کردن دور سیم پیچ باعث کنترل ولتاژ و در نهایت کنترل دور میشن؟
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۲۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
نحوه ی برنامه نویسی آنالوگ و راه اندازی سیکل دما با استفاده از سنسور RTD
سلام مهندس برنده فرد وقتون بخیر سوال من در رابطه برنامه نویسی آنالوگ و راه اندازی سیکل دما با کارت مخصوص دما مثلا ترموکوپل یا RTD است. برای برنامه نویسی آنالوگ…
مهارتجوعبدالحمید جعفری۳پاسخ۱۳۶بازدید۱رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
معرفی و آموزش پوزیشنرهای برند ABB و زیمنس در بسته ی ابزاردقیق و ابزاردقیق کاربردی
آیا در مورد پوزیشنرهای ABB یا زیمنس هم توضیح میدهید چون در آموزش های آقای لطفی ندیدم
مهارتجومجید دراوی پور۳پاسخ۱۵۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی تفاوت های موجود میان Remote I/O و ماژول های IM
سلام.خسته نباشید.مهندس تفاوت REMOT I,O و ماژول های IM رو لطف میکنید بفرمایید.
مهارتجوحمید هادی۱پاسخ۱۰۷بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام وارد کردن دیتابیس های Pipecata و Pipeold در نرم افزار PDMS
سلام جناب دکتر…یک پروژه ی بزرگی را به سه قسمت تقسیم کردیم و هر کدوم از قسمت ها رو یک شرکت مجزا انجام داده…و هر کدوم از شرکت ها یک سری کاتالوگ توی دیتابیس های…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۲پاسخ۲۰۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره هیدرولیک
نحوه ی تامین یونیت هیدورلیکی (HPU)
با سلام و احترام در مورد یونیت هیدرولیکی یا همان HPU ایا اماده در بازار هست یا خیر به عنوان مثال من میخواهم یک گوتین طراحی کنم همه چی از مداراتم رو محاسبه کردم…
مهارتجومجتبی عسکری جواران۱پاسخ۲۴۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
نحوه ی نمایش آدرس های آنالوگ و دیجیتال در نرم افزار Tia Portal
مهندس سلام وقت بخیر.چرا در برخی از موارد ادرس ها رو به صورت IW .QW ودر برخی موارد به صورت PIW.PQW نشون میدن.
مهارتجوحمید هادی۱پاسخ۱۰۸بازدید۰رأی مثبت