انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت عملکرد نادرست FB در نرم افزار Tia Portal و نحوه ی برطرف سازی آن
مهندس سلام وقت شما بخیر.من میخوام یه مدار چپگرد راست گرد و چند جا استفاده کنم ,به خاطر همین هم از FB استفاده کردم حالا مشکل من اینجاست که وقتی یه مرتبه فانکشن…
مهارتجوحمید هادی۳پاسخ۱۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی امکان جایگزینی ترموفیوز 10 آمپر با 2 آمپر در یک تشک برقی
سلام استاد خسته نباشی من یه تشک برقی دارم که ترمو فیوزش سوخته که ۲آمپر ۱۱۵ درجه هستش حالا تو بازار با این آمپر پیدا نمیکنم همش ۱۰ آمپره واینکه آیا اینکه این…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۱۹۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی فرآیند
آموزش پارامترهای مربوط به سایزینگ Control Valve ها
سلام جناب مهندس شما در ززمانی که داشتید شیر کنترلی را شبیه سازی میکردید فرمودید که تو قسمت طراحی فرایند توضیح میدهد که این پارامتر ها چه هستند ایا منظور شما…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۱پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی کاربرد شبکهی MAC Address در Ethernet
سلام مهندس یه توضیحی در رابطه با مک آدرس در انترنت میشه یه توضیح بدید که چه کاربردی داره و اصلا به چه دردی میخوره چون میگویند بسیار مهم هست و در کارت های…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۴پاسخ۲۷۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره دوربین مداربسته و دزدگیر
راهنمایی جهت خرید لوازم هوشمند سازی با قیمت مناسب
سلام برای پروژه ها از کجا میتوان قیمت لوازم هوشمند سازی گرفت و خرید که بشه یک قیمت به مشتری داد و دستمزد کار هارو هم اگه میشه بگید
مهارتجومعراج محمدی۱پاسخ۱۹۳بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
درخواست به اشتراک گذاری چند نمونه پروژه ی انجام شده با نرم افزار E-Plan
سلام مهندس لطفاً چند نمونه از pdf پروژه ایپلن که توسط شما پیاده سازی شده رو لطفاً برای بنده ارسال کنید که با طریقه طراحی و نقشه کشی اصولی اشنایشم ممنون
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۴پاسخ۲۶۰بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی فرآیند
بررسی عناوین تدریس نشده در دورهی شبیه سازی فرآیند
سلام جناب مهندس دوسه بار بیان کردید که در قسمت Design- parameters -Heat leak -Heat loss Non -Extrems-Proportional را توضیح میدم ولی توضیح ندادید(من کجه میتونم…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۳پاسخ۱۸۸بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی مبدل های حرارتی
آموزش شبیه سازی واکنش ها داخل تیوب های کوره های کاتالیستی
سلام ٰٰٰٰٰٰمن برای طراحی یک کوره (واحد تولید گاز سنتز ) کاتالیستی باید کوره را جدا شبیه سازی کنم و به یک راکتور مثلا پلاگ وصل کنم یا راهی هست که بتونم داخل…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۴پاسخ۴۶۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی مبدل های حرارتی
نحوه ی شبیه سازی واکنش داخل محفظه ی احتراق کوره در نرم افزار HTRI
سلام. (آیا امکانش هست من خودم واکنش داخل محفطه احتراق کوره را بدم یا باید ترکیب ورودیی و خروجی را بدم ) و همچنین واکنش های داخل تیوب های سیال فرایندی که داخل…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۱پاسخ۲۸۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
موارد تدریس شده در دوره ی طراحی فرآیند در خصوص طراحی برج و سایزینگ خط لوله و اصول تدوین PFD و P&ID
سلام در دوره طراحی فرایند آیا اصول طراحی برج و سایزینگ خطوط لوله و پرشرینگ و دیپرشرینگ و محاسبات آنها به طور کامل گفته شده است (مثلا طراحی دستی و محاسبات مربوط…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۳پاسخ۵۷۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم صوتی تصویری
نحوه ی انتخاب زمین یا مرجع اندازه گیری ولتاژ مناسب برای انجام تست ولتاژ برد تلوزیون
با سلام در چندجا دیدم برای تست ولتاژ برد تلویزیون ، سیم مشکی مولتی متر رو روی بدنه تلویزیون وصل و هم ولتاژ سمت اولیه برد پاور و هم ثانویه و هم مین برد رو بدون…
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۷۱بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی فرآیند
بررسی منطق حل معادلات Heat Balance و Mass Balance در نرم افزار Hysys
سلام جناب مهندس نحوی حل معادلات mass balance , Heat balance در solver برنامه نویسی شده اسپن چگونه هستش و چطور حل میکنه مسائل را ؟ به عنوان مثال حل همزمان…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۲پاسخ۲۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت سوختن مجدد موتور جوجه گردان آون توستر
سلام موتور جوجه گردان اون توستر سوخته بود تعویض کردم بعد از یک هفته مشتری زنگ زد دوباره سوخته علت چیست
مهارتجوجواد سنجری۳پاسخ۳۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت تعیین میزان Set Point مناسب برای شیر فشار شکن در سیستمهای Tank Blanketing
سلام جناب لطفی درباره سیستمهای تانک بلنکتینگ فرمودید که ست پوینت شیر فشار شکن باید بیشتر از شیر رلیف باشه سوال من این هست که ایا ست پوینت شیر فشار شکن با مقدار…
مهارتجومحسن شایسته۱پاسخ۱۹۰بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
نقشه راه یادگیری زبان انگلیسی تخصصی برای مهندسی ابزار دقیق
باسلام،ی سوال داشتم از مهندس لطفی ک گفتن هر مهندس ابزاردقیقی در شغلش نیازه زبان بدونه، خواستم ببینم از کجا شروع کنیم ی منبع خاصی مد نظرشون هست ک زمانبر نباشه و…
مهارتجوداود محسنی مهر۱پاسخ۲۴۷بازدید۱رأی مثبت