انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره میکروکنترلر آرم
نحوه ی Callback اینتراپت کانال های ADC و ADC2
سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز من میخواستم با Adc تعداد ۳ کانال و ADC2 هم تعداد سه کانال رو به صورت DMA راه اندازی کنم Hal_Adc_Start_Dma رو برای هر ۲۰۰ تا…
محمد بستام۱پاسخ۲۴۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
راهنمایی در خصوص تعیین میزان افت فشار مجاز در حین انجام تست هیدرواستاتیک
سلام استاد مانی زاده وقت بخیر در زمان هیدروتست چه مقدار افت فشار بلامانع است؟
مهارتجومیلاد خیری۱پاسخ۳۳۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی تفاوتهای موجود در خصوص چگونگی انجام ارتینگ برای ترانسمیترهای خازنی و سایر ترانسمیترها
سلام در بسته اشاره شد که ترمینال ارت در تمامی ترانسمیترها نباید وصل شود و باید در سمت دیگر در اتاق کنترل وصل شود. اما ترانسمیترهای خازنی تک پرابه اشاره شد که…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۹۶بازدید۰رأی مثبت
معرفی آموزش مناسب جهت طراحی و رسم اتصالات Hookup با استفاده از نرم افزار
با سلام آیاویدیو یا کتاب آموزشی وجود دارد که طراحی با نرم افزار را آموزش دهد تا بتوانین مثلا HOOKUP و… رسم کنیم؟ ممنون
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۱۸بازدید۰رأی مثبت
سنجش میزان توانایی Transmitterهای خازنی برای اندازه گیری سیالات دارای سطوح جدایش
سلام آیا همه ترانسمیترهای خازنی توانایی اندازه گیریهای سیالات داری سطح جدایی را دارند؟
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۰۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت نادرست بودن ترتیب و توالی قرارگیری ویدیو های آموزشی بسته اتوماسیون زیمنس نماتک
سلام چرا در ویدیوهای مربوط به آموزش تیا ترتیب ویدیوها درست نیست. مثلا استاد یه جا می گه طبق نکاتی که قبلا درباره تایمرها گفته شده در حالی که اصلا درباره تایمر…
مهارتجومحسن شایسته۲پاسخ۱۴۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
معرفی رفرنس های مناسب جهت آشنایی با انواع قطعات الکترونیکی
سلام اقای مهندس معین شما اکثرا در تدریس قطعات الکترونیک به کتاب مهندسی برق اشاره میکنید لطفا برای هر قطعه کتاب جامع را معرفی کنید
مهارتجومحسن محمدی۱پاسخ۱۶۱بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت انتخاب Safety Valve مناسب برای استفاده در تجهیزات Separator و Desalter ها
سلام در نفت خروجی از چاه(که شامل نفت،گاز و آب است) که از داخل لوله حرکت میکند و وارد یکسری در desalterها و seperatorمیشود روی این لوله ها و این…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
نحوه ی تعویض المنت پرسی چای ساز
استاد تو چای ساز وقتی المنت میسوزه و گفت المنت سماوری جایگزین کنیم و قتی.بعد زدن دو سوراخ با مته ته چای ساز و جای گذاری المنت آب نشت نمیکنه به هر حال کف کتری…
مهارتجوابراهیم علیزاده۳پاسخ۴۱۰بازدید۰رأی مثبت - ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نقشه راه ورود به حرفه ی تعمیرات لوازم صوتی و تصویری
سلام جناب مهندس بنده فیلد کاری ام رو صوتی و تصویری انتخاب کردم .چه مطالب مفید و کاربردی در جهت پیشبرد حرفه ام سفارش میکنید؟ ممنون میشم
مهارتجوموسی ابولی۴پاسخ۲۰۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی حد پذیرش خوردگی لوله در هنگام ورود به سایت و قبل از Fit Up مطابق با استانداردهای مربوطه
سلام استاد مانی زاده حد پذیرش خوردگی لوله در هنگام ورود به سایت و قبل از فیتاپ چقدر می باشد، لطفا اگر استانداردی در این مورد هست بفرمایید متشکرم
مهارتجومیلاد خیری۲پاسخ۸۲۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نحوه ی تخلیه کردن خازن های بزرگ با ظرفیت در حد 1 فاراد به صورت ایمن
سلام و درود خازن های بزرگ و با ظرفیت درحد یک فاراد یا بیشتر رو چه طور به صورت ایمن تخلیه کنیم؟ و آیا تخلیه این خازها در کل نیازه یاخیر سپاس
مهارتجوامین عمادی۲پاسخ۱۴۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نقد و بررسی بسته ی جامع الکترونیک نماتک
سلام وخداقوت به تمام مجموعه جناب معین بنده کامل مطالب شما رو دنبال میکنم وبا توجه به مشغله ی فراوان چه خوب کاملترین توضیحات رو میدین.سپاس
مهارتجوامین عمادی۱پاسخ۱۳۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی الزامات انجام مهندسی معکوس برای تعمیر بردهای الکترونیکی
سلام وخدا قوت به جناب مهندس معین و مجموعه خوب نماتک وسایر دوستان وهمکاران که به هر نحوی زحمت میکشن استاد در کل مهندسی معکوس برای تعمیرات بردها به چه شکله؟…
مهارتجوامین عمادی۲پاسخ۳۰۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
آموزش عیب یابی و تعمیر سرخ کن
استاد سرخ کن جزوه دوره نیست ولی میخواستم بدونم مدارس شبیه کدوم از قسمت دوره ها هست اگه بخوام سرخ کنم تعمیر کنم
مهارتجوابراهیم علیزاده۲پاسخ۱۴۸بازدید۰رأی مثبت