انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی کاربرد سطر Hydrodynamic Trim در نرم افزار FSM
با سلام جناب مهندس در نرم افزار FSM یک سطر بنام Hydrodynamic Trim وجود دارد که شما در هنگام پر کردن آن مقدار Standard Trim را انتخاب میفرمایید. - آیا خالی بودن…
مهارتجوهژیر طلوعی۱پاسخ۱۷۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات استفاده از SPDT و DPDT در Pressure Switch
با سلام جناب مهندس در Pressure Switch چه زمانی از SPDT و چه زمانی از DPDT استفاده می کنیم؟
مهارتجوهژیر طلوعی۱پاسخ۱۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان تنظیم ضرایب PID در S7-1200 توسط HMI به صورت دستی
سلام استاد خسته نباشید ببخشید ایا بلاک pid compact که برای s7-1200 استفاده کردید می توان ضرایب pid را دستی از طریق hmi وارد کرد چون ورودی های بلاک جایگاهی برای…
مهارتجوحسام توفیقی۵پاسخ۳۷۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره درایو
شیوه ی کنترل ولتاژ یا توان خروجی ترانسفورماتور با استفاده از درایو
باسلام یک سوال داشتم در مورد کنترل بار های سلفی مانند ترانسفورماتورها و موتور ها در را اندازی اولیه اگه اشتباه نکرده باشم می توان از سافت استارت های کنترل…
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱پاسخ۴۲۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی کاربرد رنگ بندی های متفاوت مورد استفاده در ترموستات
دو عدد ترموستات یکی رنگ بدنه سیاه و یکی دیگه سفید ایا این نوع رنگ بندی نشان دهنده چیز خاصی هست 20220120_1817281920×1440 62.8 KB
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۲۱۸بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با قطعه ی نصب شده روی ترموستات Normally Close و معرفی کاربردهای آن
این یک ترموستات نرمالی کلوز هست بین دو پایه ترموستات یک قطعه وجود داره که با دست عقب جلو میشه می خواستم بدونم کارش چی هست در ضمن فرقی نداره عق باشه یا جلو در…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۱۵۸بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی تشخیص رنج دمایی ترموستات
روی بدنه این ترموستات علامت سانتیگراد وجود نداره از کجا متوجه بشم رنج دمایی این ترموستات چند درجه سانتیگراد هست 20220120_1805491920×2560 146 KB
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۱۴۸بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت جرقه زدن زیاد کلکتور در موتور جارو برقی و نحوه ی تعمیر آن
دو عدد جاروبرقی برای تعمیر اوردن هر دو تا حین کار موتور خیلی جرقه میزد همراه با بوی سوختگی موتور رو باز کردن کالکتور رو تمیز کردم ( با سنباده) بعد ذغال نو نصب…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۲۳۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام اجرای نرم افزار E plan
دوباره نرم افزار رو نصب کردم و همه مراحل رو طبق فایل PDF رفتم زمانیکه برنامه را باز میکنم این ورور رو میده Capture900×185 29 KB
مهارتجوعبدالحمید جعفری۲پاسخ۲۰۸بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت عملکرد سوپاپ اطمینان اتو مخزن دار حین کارکرد
اتو مخزن دار حین کار سوپاپ اطمینان عمل میکنه و بخار از زیر دستگاه تخلیه میشه سیم بندی رو دنبال کردن یک عدد های پرشر در مسیر المنت سری شده و میکروسوئیچ روی های…
مهارتجوجواد سنجری۱پاسخ۲۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شدهدوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام نصب نرم افزار E - Plan و نحوه ی رفع آن
بصورت کامل همه فایل های eplan رو پاک کردم با نرم افزار advanced uninstall ولی میخام دوباره نصب کنم در قسمت نصب برنامه HASPUserSetup ورور میده که نصب این برنامه…
مهارتجوعبدالحمید جعفری۲پاسخ۱۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات کامپیوتر و لپ تاپ
معرفی لپتاپ با سخت افزار مناسب برای همه کار
سلام مهندس من یه سوال خدمت شما داشتم من تو کار اتوماسیون و برنامه نویسی و نقشه کشی و سه بعدی و سالید ورک و … و تا آینده شاید بیشتر هستم و به شدت نیاز به یک…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۳پاسخ۲۶۰بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت فعال نشدن آلارم در HMI
سلام مهندس ، من در قسمت آلارم نویسی همون کار ها رو انجام میدم ولی به هیچ صورت نمیتونم آلارم رو فعال کنم به صورتی که در حالت که همون کار های شما mw30 و بیت ها…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۶پاسخ۲۰۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱۸پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
راهنمایی جهت تبدیل لپتاپ به HMI و برقراری ارتباط با PLC
سلام مهندس انشاا… حالتون خوب باشه میخواستم بپرسم من یه plc دارم ۱۲۰۰میخوام لب تاب رو تبدیل به hmi کنم یعنی به عنوان hmi به plc وصل کنم ولی نمیتونم میخواستم…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۱۸پاسخ۱٬۱۱۷بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی علت استفاده نکردن از منیفولد هنگام استفاده از Diaphragm Seal و Capillary Tube در Transmitter
باسلام در ویدئو آموزشی عنوان کردید که جایی که دیافراگم سیل و کپیلاری تیوب در ترنمسیتر استفاده می گردد از منیفولد استفاده نمیگردد. علت چیست سوال دوم،آیا برای…
مهارتجومرتضی مطیعی۴پاسخ۲۶۸بازدید۰رأی مثبت