انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت بروز پیغام خطای Cannot recognize a dongle هنگام نصب نرم افزار Eplan و نحوه ی برطرف کردن آن
سلام و وقت بخیر مهندس، زمانیکه نصب و کرک نرم افزار eplan به اتمام می رسد در موقع که برنامه را باز میکنم کنار اسم برنامه به عوض اینکه بدون علامت یا علامت ستاره…
مهارتجوعبدالحمید جعفری۳پاسخ۸۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی امکان نصب Pressure Gauge به همراه Capillary Tube به صورت Local در محیط با دمای بالا
سلام درجایی که به دلیل دمای زیاد از کپیلاری تیوب استفاده شود نصب به صورت local امکان پذیر نخواهد بود؟
مهارتجومرتضی مطیعی۱پاسخ۱۶۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی آدرس دهی مالتی پلکسر ها
با سلام و وقت بخیر جناب مهندس در خصوص مالتی پلکسر 8به 1 می دونیم 3 پایه آدرس دهی وجود دارد، که با صفر یا یک بودن هر یک از پایه های آدرس ورودی به خروجی داده می…
مهارتجوابوالفضل مسن آبادی۱پاسخ۱۶۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی فرآیند
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام استفاده از ماژول Oil and Gas Feed در نرم افزار Hysys
سلام، وقت بخیر، زمان استفاده از برش نفتی لحاظ شده در نرم افزار با error تصویر1080×609 134 KB مواجه میشم، باید چیکار کنم؟
مهارتجونفیسه غفوری۱پاسخ۲۹۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت انتخاب سنسور اثر هال مناسب برای سنجش ارتفاع
با سلام جناب مهندس جهت ساخت یک سنسور ارتفاع میخواهیم از سنسور اثر هال استفاده کنیم، از آن جا که تعداد سنسورهای اثر هال مورد نیاز زیاد می باشد، چه مدل سنسوری…
مهارتجوابوالفضل مسن آبادی۱پاسخ۱۵۹بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره سی ان سی
بررسی امکان اضافه کردن آموزش کار با منوی HMI کنترلر زیمنس برای دوره ی CNC
سلام خدمت مهندس حقی عزیز من آموزش cnc رو تهیه کردم و الان در کارم با یکسری مشکلات مواجه ام که در این آموزش وجود نداره. آیا امکان داره یک ضمیمه درست کنید به…
مهارتجوسامان طلاجوران۳پاسخ۴۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
مشکل در نمایش Userها در قسمت User View در HMI
سلام جناب مهندس انشاا… حال شما خوب باشه برای من مشکلی پیش اومده که در آموزش user و رمز گذاری شما جدول user view شما تمام کاربران و رمز ها رو نشون میده ولی برای…
مهارتجوامین واحدیان اردکانی۴پاسخ۱۳۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره میکروکنترلر آرم
راهنمایی جهت تهیه ی کابل های برد دیسکاوری stm32f407
سلام بنده برد دیسکاوری stm32f407 خریداری کردم که البته هیچ کابلی همراه برد نبود خواستم خواهش کنم اسم کابل های ورودی این برد رو بهم بگین و اینکه از کجا میتونم…
مهارتجوامیرحسین تاجیک۱پاسخ۳۱۱بازدید۰رأی مثبت
بررسی الزامات استفاده از کنترلر PID های نوع مستقیم در اتوماسیون صنعتی
سلام وقتتون بخیر، ببخشید یه سؤال داشتم. بلاک های کار شده در کنترل pid از نوع معکوس هستند. برای کنترل های از نوع مستقیم باید چکار کنیم؟؟
مهارتجوسید محمد فاضل سید محمدفاضل روح الامینی۳پاسخ۳۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لوازم خانگی
بررسی علت وجود صدای زیاد در جاروبرقی با روتور آسیب دیده
سلام. قسمتی از بدنه ارمیچر یا روتور آسیب دیده موتور جاروبرقی هست حین کار صدای خیلی زیادی میده بلبرینگ تعویض شد باز هم صدا میده آیا علت میتونه از روتور باشه…
مهارتجوجواد سنجری۲پاسخ۷۵۹بازدید۱رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت تعیین کلاس نشتی مناسب برای Fail To Open Valves
سلام آیا کلاس نشتی برای ولوهای fail to open تعریف میشه؟ در پلاگهای balenced حداکثر کلاس نشتی چقدراست؟ آیا از cageبرای بال ولوها و باترفلاهای میتوان استفاده کرد؟
عرفان مسلمی زاده۳پاسخ۹۲۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی مشکل عدم نمایش صحیح کاراکترها بر روی LCD
سلام اقای معین خسته نباشید. کدی که من برای این تمرین که فرمودین نوشتم به صورت زیر هست .اگه 3 ثانیه دکمه نگه داشته بشه عدد نشون میده و تا 2 ثانیه فرصت هست که…
مهارتجووحید کولیوند۲پاسخ۲۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره مهارت های کامپیوتری
آموزش رمز گذاری یک فایل با استفاده از Password Protect Video Master و بررسی مفهوم کد کامپیوتر
سلام ببخشید در برنامه Password Protect Video Master می خواستم یک فایل را رمز گذاری کنم می خواستم بدونم کد کامپیوتر کلا چیست و چگونه می توان آن را خارج از…
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱پاسخ۱٬۳۹۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی الزامات Rating و در نظر گرفتن Reducer برای Connection میان Pipe و Valve
با سلام در آموزش ابزار دقیق برای پر کردن دیتا شیت یک کنترل ولو، سایز ولو را ۳ اینچ و سایز لاین را ۶ گرفتید . ولی هیچ صحبتی از reducer نکردید. آیا خود وندور…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۲۰۸بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت راه اندازی سنسور RTD PT100 با استفاده از PLC
راهنمایی کنید لطفا
مهارتجومسعود عباسی۳پاسخ۲۴۸بازدید۰رأی مثبت