انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
کاربرد محلول زایلین جهت شستشوی پرده های دیافراگم سیل
درود،جناب لطفی فرمودین برای شستن پرده های دیافراگم سیل از محلول زایلین هم میشه استفاده کرد،از اونجا که این ماده بنوعی سمی است و مشکلات جدی رو برای انسان و محیط…
مهارتجومیعاد میرزایی۱پاسخ۱۲۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
علت سوراخ کردن فلنج ها در اوریفیس در هنگام اتصال فلنج تپس
سلام علت سوراخ کردن فلنج ها در اوریفیس در هنگام اتصال فلنج تپس هست یا کلا در هنگام بکارگیری اوریفیس چه فلنج تپس چه پایپ تپس،این کار انجام میشود؟
مهارتجومرتضی مطیعی۱پاسخ۹۶بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
ولتاژ دوسر زنر در منبع تغذیه سوییچینگ
سلام جناب مهندس در منابع تغذیه سویچینگ اگر ولتاژ دوسر زنر در قسمت فیدبک پایین تر از حد مجاز باشد و این دیود اجازه عبور جریان رو نده چطور ای سی سویچینگ تشخیص…
مهارتجوموسی ابولی۴پاسخ۱۶۳بازدید۱رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره نظام مهندسی مکانیک
نظام مهندسی برق نظارت
سلام محمد خاکی هستم و بسته آموزشی نظام مهندسی برق رو تهیه کردم قصد دارم برای آزمون گرایش نظارت دوره بعدی شرکت کنم اما متاسفانه چون فرصت کمی برای مطالعه دارم و…
مهارتجومحمد خاکی۳پاسخ۱۵۸بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
استاندارد بازه عملکرد کنترل ولوهای به صورت بال ولو
با سلام خدمت جناب مهندس لطفی، یه سوالی از خدمتتون داشتم،در پارت دوم بخش کنترل ولو فرموده بودید که نکته بسیار مهمی که وجود داره اینه که یک گلوب ولو کنترلی نباید…
مهارتجومحمد نصوحی۳پاسخ۱۴۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
نحوه ی نمایش گرافیکال خطوط در نرم افزار Caesar
سلام جناب دکتر…ممنون از پاسختون…شما میفرمایید که نود 19 از داخل شروع شده ولی اگر نود 19 از داخل شروع شده باشه پس مطمینا وقتی که المان 1000-19 را در سزار رسم…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۱۶۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
معرفی انعطاف پذیرترین اجزاء پایپینگی بعد از زانویی و Loop و Z-Bend
سلام دکتر…بعد از زانویی و لوپ و z-bend انعطاف پذیرترین جز پایپینگی چیست؟ سوال دومم اینه که ایا میشه به غیر از زانویی و لوپ و z-bend روی اجزای دیگری (مثلا سه…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۱۸۳بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
راهنمایی جهت انتخاب بهترین مبدل حرارتی برای استفاده بر روی چاه HPHT
با سلام و عرض وقت بخیر خدمت استاد رضا عسگری گرامی مهندس من در صنعت حفاری چاه های نفت کار میکنم یه سوالی داشتم از حضورتان. در زمان حفاری بعضی فیلدها اصطلاحات…
مهارتجومهدی منصوربخت۳پاسخ۲۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره حفاظت موتور الکتریکی
بررسی الزامات محاسبه ی جریان اتصال کوتاه در ترانسفورماتورها
در فصل 2 مبحث محاسبه ی جریان اتصال کوتاه برای محاسبه ی جریان اتصال کوتاه باید هر دو ترانس را در محاسبات اتصال کوتاه دخیل کنیم؟ مثلا برای یک ترانس 2500 جریان…
مهارتجوعبدالحمید اسدپور۰پاسخ۹۷۳بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
مهارت های لازم برای انجام کارآموزی در رشته ی الکترونیک
با سلام ، مهندس ، برای من شرایطی پیش اومده برای کارآموزی در یک شرکت خوب ، من خیلی گنگ هستم و میترسم که حتی برای کارآموزی آماده نباشم… مثلا من گاهی اوقات کد ها…
مهارتجومحمد رجبلو۴پاسخ۱۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی جهت تقویت صدای بوق مولتی متر
سلام. اگه بخوایم صدای بوق مولتی متر رو قوی تر کنیم باید اسپیکر قوی تر استفاده کنیم و مصرف باتری بالاتر میره درسته مهندس؟ یه مولتی متر دارم صدای بازرش ضعیف هست
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۹۵۴بازدید۰رأی مثبت
- ۷پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت راه اندازی 7Segment با استفاده از آردوینو
سلام استاد وقت به خیر بنده دو تا سوال داشتم در مورد ویدیو پنجم فصل اردوینو 1-در قسمت پنجم پروژه ایی رو اعلام میکنید که دوستان انجام بدن به عنوان تمرین که باید…
مهارتجوعلیرضا مظلوم شاه۷پاسخ۶۶بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره پمپ سانتریفیوژ
اسلایدهای دوره ی آموزش پمپ های سانتریفیوژ
با سلام خدمت همه دانشجویان عزیز تر از جان و انشالله که در پناه پروردگار متعال خوب هستید. سوال متواتری از من مطرح میشه بابت اسلایدهای دوره که لازم دونستم…
استاداصغر اسکندرلو۰پاسخ۲۱۳بازدید۲رأی مثبت - ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی جهت خرید Heater هوای گرم برای کار تعمیرات الکترونیکی
سلام. جناب مهندس برای کار تعمیرات الکترونیک هیتر با چه مشخصه ایی خریداری کنیم که کارمون گیر نیفته؟
مهارتجوموسی ابولی۶پاسخ۱۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
راهنمایی جهت انتخاب CPU مناسب برای PLC
با عرض سلام و احترام آقای مهندس من یک پروژه دارم که میخواستم با plc زیمنس انجام بدم و از سری1200 استفاده بکنم.تعداد ورودی دیجیتال من 117 عدد هست و تعداد خروجی…
مهارتجومسعود معبودی زنوز۱پاسخ۱۳۰بازدید۰رأی مثبت