انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی الزامات انجام Piping و تجهیزات لازم برای جلوگیری از بروز آسیب برای لوله ها
سلام جناب دکتر… در قسمت دایره ابی رنگ عکس زیر مشاهده میکنیم که مجبور شده که جهت ساپورت کردن لوله ی کوچکتر ان را بر روی یک لوله بزرگتر قرار دهد…ولی میبینیم که…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۱۴۱بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره سی ان سی
مشکل در انجام Tool Offset فرز زیمنس 810 در SSCNC
با ارز ادب احترام بنی کاظمی هستم دنرم افزار sscnc 810زیمنس با 808 منوهاش فرق داره من 808 نداره فقط 810 داره توی افست ابزار فرز مشکل دارم باید چکار کنم
مهارتجومحمدجواد بنی کاظمی۲پاسخ۲۱۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره شناسایی و انتخاب مواد مهندسی
درخواست به اشتراک گذاری فایل های ضمیمه ی دوره ی شناسایی و انتخاب مواد نماتک
با سلام و عرض ادب میخواستم از جناب مهندس سلطان محمدی بپرسم که آیا علاوه بر ویدیدو های آموزشی فایل پی دی اف و یا کلا فایلی شبیه به جزوه که مربوط به این دوره می…
مهارتجوحمیدرضا رفیعی۲پاسخ۳۶۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی علت عدم نمایش صحیح دمای کوره توسط دماسنج Pyrometer
با سلام دو عدد پایرومتر برای دمای کوره داریم که هردو دمای مینیمم رو نشون میده میخواستم بپرسم به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه…
مهارتجوسینا صادقی۱پاسخ۸۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت انتخاب دستگاه LCR مناسب برای تست خازن و سلف
سلام خدمت استاد معین عزیز بسته تعمیرات شما رو هم تهیه کردم و دارم لذت میبیرم ممنون از شما - 1. لطف میکنین برای تست تران و خازن یه lcr خوی معرفی کنین وکتور یا…
رضا توکل۱پاسخ۸۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
درخواست به اشتراک گذاری یک نمونه وندور لیست
سلام .جناب مهندس امکانش هست یک لیست از تجهیزات اعم از سیم و کابل ،لوله ،کلید و پریز و…که شما به عنوان مشاور اعلام میکنید به کارفرما که باید از این برند ها تهیه…
مهارتجوبهروز کریم پور مقدم۱پاسخ۲۸۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
تعمیرات الکترونیک رو گرفتم شما بی نظیر هستین
یک سوال lcr میخواستم بگیرم به نظرتان وکتور بگیرم یا مستک یا ؟
رضا توکل۲پاسخ۱۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره حفاظت موتور الکتریکی
قدردانی از مدرس دوره ی حفاظت موتورهای الکتریکی
با سلام خدمت دکتر استاد ضمن تشکر از جنابعالی بابت دوره بسیار خوب حفاظت موتورهای الکتریکی،ما بی صبرانه منتظر دوره های: هماهنگی رله های حفاظتی،محاسبات اتصال…
مهارتجوعلیرضا بابالویان۰پاسخ۴۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی انجام تست ترانس با استفاده از مولتی متر
سلام جناب مهندس ما اگه به فرض مثال مولتی متری داشته باشیم که ولتاژ و جریان ac بده. برای تست ترانس قاعدتا نباید مقاومت پایین نشون بده؟ و در موقع تست اتصال کوتاه…
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۳۵۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
نحوه ی فرمت كردن PLC S7 1200 دارای پسورد
سلام و وقت به خير براي ريست كردن plc s7 1200كه پسورد داشته باشد و بخوايم برنامه plcرو پاك كنيم و دوباره استفاده كنيم چه مراحلي را بايد انجام بديم ؟
مهارتجوشهرزاد محقق زاده۱پاسخ۴۵۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نحوه ی عیب یابی دیود زنر با انجام تست سرد مدار
سلام جناب مهندس در مداری زنر از دوطرف در مدار خاموش راه میده یکی 0.450 و طرف مقابل 0.850 امکان داره زنر معیوب باشه. زنر مربوطه کنار رله قرارداره. رله سالم هست.…
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی تفاوت های موجود میان سنسور های Proximity دو و سه سیمه
سلام بین سنسورهای پراگسیمیتی دو سیمه و سه سیمه چه تفاوت های هست؟ بویژه از نظر ولتاژی و جریانی . ممنون
مهارتجومحسن وزیری۲پاسخ۸۳۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی امکان استفاده از خازن و مقاومت متغیر در مدار برای یافتن مقدار مقاومت و خازن SMD
سلام. میشه جهت پیدا کردن مقاومت و خازن smd یک خازن و مقاومت متغیر در مدار قرارداد و مقدار ان رو تغییر بدیم در حدی که مدا روشن شد و همون رو بعنوان مبنای ان…
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۱۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
راهنمایی در خصوص چگونگی تشخیص جریان کشی در مدار
سلام جناب مهندس برای تشخیص جریان کشی مدار میشه ارتباط بین پاور و مین برد رو قطع کرد درصورت اصلاح و برگشت ولتاژ در قسمت پاور مشخص خواهد شد که جریان کشی سمت برد…
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۴۱۸بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
درخواست به اشتراک گذاری فایل Navis از یک پروژه ی واقعی
با سلام و عرض ادب خدمت جناب دکتر مانی زاده…کل اموزش رو مشاهده کردم…خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی عالی بود…و اول میخوام که از اموزش خیلی خیلی خوبتون تشکر…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۶پاسخ۱۴۳بازدید۰رأی مثبت