انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت یکی کردن طول Track ها در مدارات فرکانس بالا
می خواستم بدونم این مار پیچی هایی که در pcb ها در فرکانس بالا انجام م 2021-07-11/1625978085-73745-090024.jpeg3264×2448 1.87 MB می شه چه نقشی داره ممنون
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱پاسخ۷۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی امکان رسیدن آسیب به لپتاپ از طریق کارت اسیلوسکوپ
سلام ببخشید می خواستم بدونم امکان دارد کارت اسیلوسکوپ به لپتاپ آسیب وارد کند ممنون
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱پاسخ۱۱۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخدوره هوای فشرده
نحوه ی محاسبه ی مقدار آب موجود در هوا
سلام اگر میشع نحوه محاسبه مقدار اب موجود در هوا رو بفرمایید؟
مهارتجوجواد براتی۱پاسخ۱۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره هوای فشرده
بررسی میزان کاهش توان مصرفی کمپرسور در حالت Unload
سلام زمانی که کمپرسور میره توحالت unload توان مصرفی چقدر کاهش پیدا میکنه؟. و از کجا باید بدونیم که حداکثر زمان مجاز توی حالت unload چقدره؟
مهارتجوجواد براتی۲پاسخ۱۶۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره هوای فشرده
بررسی علت استفاده از دو شیر انبساطی در داخل یک Dryer
سلام وقت بخیر طبق توضیحات شما یه شیر انبساطی در درایر داریم ولی داخل درایر توی سایت ما ۳ تا شیر انبساطی هست. که یکیش بعد از کندانسوره و دو تای دیگه فک کنم…
مهارتجوجواد براتی۲پاسخ۱۶۲بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخدوره ایمنی صنعتی
درخواست به اشتراک گذاری جزوات و اسلایدهای آموزشی دوره ی ایمنی صنعتی
سلام …بزگوار من به دلیل وقت کم که دارم وقت نمیکنم از فیلم آموزشی نت بر دارم میخواستم ببینم شما میتوانید جزوه یا پاورپوینت هایی که استاد از روی آن تدریس میکند…
مهارتجوفرشاد شجاعی۵پاسخ۲۰۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
معرفی وب سایت مرجع برای نقشه های شماتیک وسایل و دستگاه های الکترونیکی
سلام مهندس جان سایت مرجعی که اکثر نقشه های وسایل و دستگاههای الکترونیکی رو داره میشه معرفی کنید؟
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۱٬۳۵۸بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نحوه ی عیب یابی مدار فیدبک پس از Error دادن IC سوئیچینگ
سلام جناب مهندس در مورد ای سی سوچینگ قبلا یه سوال پرسیده بودم که اگه مدار فیدبک قطع بشه چه اتفاقی در کارکرد ای سی پیش خواهد امد و شما اشاره کردید بستگی به نوع…
مهارتجوموسی ابولی۴پاسخ۸۶۸بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام ارسال برنامه به PLC S7-300 با پردازنده ی 313c-2dp
سلام و عزض ادب استاد عزیز موقع ارسال برنامه یا حتی مانیتور کردن PLC S7-300 با پردازنده ی 313c-2dp به مشکل خوردم بعد از نصب درایو PC adapter و اتصال PLC با…
مهارتجوسروش طهرانچی۳پاسخ۱۵۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نحوه ی تاثیر گذاری خازن های معیوب بر روی ولتاژ برد
سلام جناب مهندس در ولتاژ گیری برد معیوب بصورت گرم ایا خازن هایی که معیوب هستند ولتاژ شون نوسان زیادی دارند یعنی افت و خیز زیادی دارند؟ این مطلب رو جایی خوندم.…
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۹۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱۰پاسخحل شده پاسخ استاددوره آباکوس
آموزش برقراری کوپل میان دو نرم افزار Solidwork و Abaqus
با سلام خدمت استاد محترم، لطفا نحوی اتصال پویا بین سالید ورک و اباکوس را به صورت واضح توضیح بدین ممنون میشم مطابق با ویدئو اموزشی مشکل میشه این روش رو انجام…
مهارتجومحسن گل زردیان۱۰پاسخ۷۱۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره هوشمندسازی ساختمان
دسته بندی لوله های منابع کویلی
سلام و تشکر فراوان از استاد گرامی در قسمت منابع کویلیدر دسته بندی لوله های مرتبط منظور از لوله های گرمایشی تایسیساتی همان لوله هایی است که از بویلر می اید؟
مهارتجوندا مغربی۱پاسخ۱۸۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره هوشمندسازی ساختمان
بررسی لوله های ارتباطی در قسمت منابع کویلی
در قسمت منابع کویلیی آب گرم مصرفی تو قسمت لوله های ارتباطی یکی از شاخه ها لوله های آب گرم دسته بندی شده منظورتون کدوم بخش هست؟ ممنون
مهارتجوندا مغربی۱پاسخ۱۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام مدل کردن ساپورت ها در ماژول MULTI DISCIPLINE SUPPORTS نرم افزار PDMS
سلام جناب دکتر…توی قسمت SITE STABILIZER میبینیم که تعدادی ساپورت مدل شده است…تا اون جایی که یادمه فکر کنم در امورش میفرمایید که برای مدل کردن ساپورت ها در PDMS…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۴پاسخ۵۶۳بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
نحوه ی ساپورت گذاری یک لوله ی 40 متری
سلام جناب دکتر…مطمینا یکی از دلایلی که لوله ها را بر روی زمین نمیگذاریم و برای انها ساپورت تعبیه میکنیم این است که وزن لوله ها بر روی جوش نیفتد تا جوش خراب…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۵پاسخ۲۹۰بازدید۰رأی مثبت