انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
نحوه ی تعیین مقدار Delta T در خطوط دارای Tracing برای تحلیل تنش در نرم افزار Caesar
سلام جناب دکتر…همان طور که میدانیم دماهای ذکر شده در line list یا P&ID در واقع دمای سیالات جاری موجود در خط هستند نه دمای خطوط پایپینگ…حال سوال اینجاست که…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۸۷بازدید۰رأی مثبت
معرفی انعطاف پذیرترین جزء پایپینگی پس از زانویی 90 درجه
سلام جناب دکتر…خسته نباشد…بعد از زانویی 90 درجه انعطاف پذیرترین component پایپینگی چیست؟
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت تعریف نکردن Load Case به صورت جمع نیروی باد و زلزله
سلام جناب دکتر…چرا در هنگام تعریف لود کیس ها لود کیسی به صورت جمع نیروی باد و زلزله تعریف نمیکنید که همزمان تاثیر باد و زلزله را با هم بررسی کنید؟چون مطمینا…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۹۱بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان مهار کردن زلزله عمودی با استفاده از U_Bolt
شما در اموزش میفرمایید که معمولا زلزله ی عمودی را شبیه سازی نمیکنند و برای این کار دو دلیل میاورید …یکی اینکه چون شدت ان(ضریب) کم است و یکی اینکه به این دلیل…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۱پاسخ۱۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
نحوه ی مدلسازی Trunnion در نرم افزار Caesar
سلام جناب دکتر…در مورد مدل کردن ترونیون در سزار سوال داشتم …شما در اموزش میفرمایید که المان 19 تا 1000 در دل زانویی است و میگویید که این المان را فقط به این…
مهارتجویونس بیچرانلوئی حسن۳پاسخ۱۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
نحوه ی تعیین مقادیر Instrument Range و Calibration Range در طراحی دیتاشیت ها
سلام استاد مقادیر instrument range و calibration range در طراحی دیتا شیت ها چگونه در نظر گرفته میشه و با توجه به مقادیر max, min, norm که داریم آیا این مقادیر…
مهارتجومهسا جهاندیده۱پاسخ۱۳۳بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخدوره الکترونیک
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام Program کردن ماژول آردوینو نانو
سلام استاد چرا من وصل میکنمماژول روبه لپتاپ وپورت رو هم میشناسونم ولی پروگرم نمیشه ومیگه uploading و (led( L. به شکل چشمک زن تکرار میشه وتوجهی به برنامه…
مهارتجومحمد ابراهیم زاده۳پاسخ۸۹بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی علت کار نکردن Unipolar Stepper Motor پنج سیمه
سلام و ادب و خسته نباشید من الان استپر موتور یونیپولار که 5 سیم هس رو رو طبق برنامه شما راه اندازی میکنم اما برنامه که اپلود میشه حس میکنم توی موتور داره تخ تخ…
مهارتجوعلیرضا سلیمانی نسب۴پاسخ۱۶۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی خطوط لوله
بررسی تفاوت ها و موارد استفاده از شیرهای GOV و LBV
سلام و عرض ادب، برای ایستگاه شیر پیمانکارن گاها GOV رو پیشنهاد می کنن. میخواستم بدونم آیا GOV با LBV تفاوتی داره و اگر این دو شیر با هم متفاوت هستند کارکرد هر…
مهارتجوصبا احمد۱پاسخ۳٬۱۶۳بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آشنایی با نحوه ی عملکرد سلف در مدار
و یک سوال درمورد سلف که چگونه جریان در یک مدار راه می اندازد ؟ ایا دو سر آن اختلاف پتانسیل دارند ؟ (چون عامل شارش بار اختلاف پتانسیل است مثل خازن)
مهارتجومحمد ابراهیم زاده۳پاسخ۱۳۶بازدید۰رأی مثبت
- ۹پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت استفاده از ترانزیستور برای خاموش و روشن شدن موتور
درود فرض کنید ic ای داریم که یک ورودی سنسوری دارد که اگر سنسور فعال بشود خروجی ۵ ولت میدهد واگر نشود صفر ولت. میخوایم به کمک ترانزیستور کاری کنیم که با فعال…
مهارتجومحمد ابراهیم زاده۹پاسخ۲۰۵بازدید۰رأی مثبت
- ۷پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
مقایسه ی مفهوم ولتاژ و اختلاف ولتاژ در OP - Amp
سلام استاد چجوری op amp دوولتاژ که ممکنه حتی به یک باتری مربوط نباشند رو مقایسه میکنه ؟ اصلا همچین چیزی مشکلی نداره؟ و اینکه ولتاژ یک نقطه تقریبا بی مفهومیه…
مهارتجومحمد ابراهیم زاده۷پاسخ۲۰۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
سوال در رابطه با Op amp
سلام استاد چجوری op amp دوولتاژ که ممکنه حتی به یک باتری مربوط نباشند رو مقایسه میکنه ؟ اصلا همچین چیزی مشکلی نداره؟ و اینکه ولتاژ یک نقطه تقریبا بی مفهومیه…
مهارتجومحمد ابراهیم زاده۱پاسخ۱۵۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی علت عدم امکان گروه کردن چندین شکل و آیکون و نحوه ی برطرف کردن آن
سلام و وقت به خير جديدا با مشكلي مواجه شدم كه وقتي ميخوام چندين شكل يا ايكون اعم از خط و اشكال هندسي و غيره رو باهم گروه كنم گروپ فعال نيست علتش چي ميتونه باشه
مهارتجوشهرزاد محقق زاده۲پاسخ۱۵۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی آشنایی با انواع ماژولها و IC های موجود در حیطه ی الکترونیک و کاربرد آنها
سلام و وقت بخیر خدمت مهندس معین عزیز و دانا. مهندس من وقتی توی سایت دی جی کالا ماژول ها و آی سی ها رو واسه سرگرمی نیگا میکنم میبینم که کاربرها چیزایی بلدن که…
مهارتجوامین جامی۲پاسخ۱۵۰بازدید۰رأی مثبت