انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۶ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
نحوه ی تشخیص جهت جریان در یک مدار AC
با سلام در خصوص تشخیص جهت جریان در یک مدار AC چه راهکاری وجود دارد؟ تشخیص اینکه جریان به سمت شبکه (ژنراتور) یا از سمت شبکه (موتور)
مهارتجواحسان پوراسماعیلی۱پاسخ۲۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
معرفی رفرنس یا استاندارد مرجع برای تعیین مدت زمان لازم برای تهیه ی دیتاشیت
سلام مهندس در جایی از بسته ی ins start گفتین که زمان مورد نیاز برای تهیه یک دیتاشیت ابزار دقیق ۸ ساعته.آیا برای ساعت کاری تهیه مدارک مهندسی رفرنس یا استاندارد…
مهارتجوشهاب عباسپور۳پاسخ۲۵۳بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت لحاظ نشدن فن کویل و پمپ آبرسانی در سایزینگ دیزل ژنراتور
با سلام و احترام، در پروژه مربوط به ساختمان بلندمرتبه که زحمتشان را کشیدید 4 سناریو برای سایزینگ دیزل ژنراتور مطح نمودید که سناریو مربوط به اعلام حریق و قطع…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۲۵۸بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
طرح چند سوال در خصوص مشخصات آداپتور ولتاژ متغیر
سلام استاد من اداپتور ولتاژ متغیر بین سه تا ۱۲ دارم ۵۰۰ میلی آمپر اولا ی توضیح کوتاه بدید که چرا وقتی رو سه ولته مثلاذ ۵ نشون میده ؟ (ولتاژ کاذب) و وقتی مثل…
مهارتجومحمد ابراهیم زاده۳پاسخ۲۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نحوه ی لحیم کاری بردهای PCB دو لایه
سلام مهندس جان ایا در بردهای 2 لایه قسمت زیر برد همیشه گراند هست و پدهای زیر برد که پایه منفی هستند به گراند وصل هستند ولی پدهای مثبت به پدهای زیر برد لحیم…
مهارتجوموسی ابولی۳پاسخ۱۱۶بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
نحوه ی تهیه ی مدرک MTO برای یک Plant
با سلام و خسته نباشید منوچهر شوشتری هستم قبلا بسته جامع پایپینگ را خریداری کرده بودم عالی بود ممنون سوالی از دکتر داشتم MTO پلنت را چطوری تهیه کنیم یا جنریت…
مهارتجومنوچهر شوشتری۲پاسخ۴۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
نحوه ی برطرف کردن نویز در مدار به دلیل استفاده از مقایسه گر ولتاژ lm324
سلام ببخشید برای مدار نیاز به یک مقایسه گر ولتاژ داشتم تا هر وقت ولتاژ مدار به حدی که رسید جریان رو قطع کنه برای همین از یک lm324 استفاده کردم تا از ۴ عدد…
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱پاسخ۱۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی فرآیند
راهنمایی جهت برطرف کردن مشکل واکنش شبیه سازی شده ی سینتیکی
با سلام خدمت استاد ارجمند.بررسی کردم ترم برگشت واکنش باید اصلاح میشد.متشکرم 2021-06-26/1624712930-245572-capture-1.png1621×957 87.1 KB
مهارتجونیما براتی۱پاسخ۱۴۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی فرآیند
بررسی علت عدم کامل شدن محاسبات در شبیه سازی واکنش سینتیکی در راکتور CSTR
با عرض سلام جناب بهروزی فر من از یک واکنش سینتیکی برای راکتور CSTR استفاده کردم و متاسفانه با میزان درصد تبدیل محاسبه شده حدود 99% محاسبات انجام شد !!نمیدونم…
مهارتجونیما براتی۱پاسخ۱۳۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
تعیین زمان تکمیل و انتشار مبحث تکمیلی کد Asme B31.3
نماتک عزیز ، مبحث تکمیلی کد Asme B31.3 (فصل بازرسی )کی آماده میشه و به دستمون میشه ؟ تقریبا هشت ماه قبل این قضیه را گفتم ولی ظاهرا هنوز اقدامی نشده !!!
محمود عبدالهی۲پاسخ۱۱۹بازدید۱رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت خرید لپ تاپ نو یا استوک با مشخصات سخت افزاری مناسب برای برنامه نویسی
با سلام ، مهندس ،من میخوام یه لپ تاپ تهیه کنم ، اما نمیدونم که باید چه حداقل های سخت افزاری ای ،مناسب الکترونیک داشته باشه؟(RAM-CPU-کارت گرافیک و …) ،من…
مهارتجومحمد رجبلو۵پاسخ۹۸بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان اتصال مدارات روشنایی حمام و دوش به RCCB
سلام. منظور از اینکه حمام و دوش ها را باید به RCCB وصل کنیم چیه؟ نمی شه کلیه مدارات روشنایی شامل حمام به یک RCCB و کلیه مدارات پریز را به RCCB دیگه وصل کنیم؟…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۱۴۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
معرفی منابع آموزشی تکمیلی برای تعمیرات الکترونیک
درود استاد من آموزش شما رو با طور کامل دیدم دستتون درد نکنه خیلی راضی بودم ولی احساس میکنم هنوز باید تمرینات بیشتری انجام بدم از کجا میتونم با تمرینات بیشتر به…
مهارتجوارمان شمسایی۱پاسخ۱۲۵بازدید۰رأی مثبت
بررسی الزامات رعایت ضریب همجواری برای رشته سیم
سلام. با توجه به اینکه باید ضرایب همجواری کابل ها را رعایت کنیم آیا وقتی که رشته سیم ها مثلا سیم شماره 4 را داخل لوله برق با سایر سیم ها قرار می دهیم باید ضریب…
مهارتجومحمدکاظم انوری فرد۱پاسخ۴۵۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی وظیفه ی IC - 555 در مدار
سلام خسته نباشید ببخشید نقش دو دیود در مدار زیر چیست می شود راهنمایی کنید ممنون 2021-06-23/1624454283-282185-174506.jpeg3264×2448 651 KB
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱پاسخ۲۷۰بازدید۰رأی مثبت