انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۶ سوال
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت خرید کارت اسیلوسکوپ کاربردی با قیمت مناسب
سلام مهندس خسته نباشید از آنجایی من در زمینه فرکانس ساز ها مثل درایو ها سیستم ها خورشیدی سر و کار دارم برای دیدن شکل موج نیاز به یک اسیلوسکوپ دارم که اسیلوسکوپ…
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۲پاسخ۱۵۳بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت بروز پیغام خطا هنگام Program کردن در نرم افزار Keil
باسلام، مهندس برای پروگرم کردن در نرم افزار، یه سری error دارم که مشکل رو ضبط کردم و پایین میزارم. [upl-file uuid=fb539ab0-0847-4cda-ad18-139e882190ed…
مهارتجومحمد رجبلو۲پاسخ۱۵۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره شبیه سازی فرآیند
معرفی رفرنس های مناسب برای انتخاب مدلهای ترمودینامیکی مناسب برای شبیه سازی فرآیند
سلام جناب بهروزی فر بسیار خرسند هستم از تهیه بسته و تدریس جنابعالی استاد یک نمونه کتاب رایج انتخاب بسته ترمودینامیکی که در کتابخانه ها به سهولت قابل یافتن باشد…
مهارتجونیما براتی۱پاسخ۱۳۱بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت تفسیر پارامتر Travel در Spec مربوط به یک Control Valve
استاد سلام وقت شما بخیر استاد وقتی در spec ولو میزان travel را در max و norm flow به ترتیب 56 و 44 درصد زده یعنی چی؟ ایا یعنی مثلا از ۲۰ درصد تا ۷۶ درصد میتونه…
مهارتجوبهروز صادقیان۱پاسخ۲۰۲بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی تفاوتهای موجود میان IC تغذیه های سوئیچینگ با IC تغذیه ی LED
باسلام.لطفا تفاوت آی سی های تغذیه سوئیچینگ با آی سی تغذیه ال ای دی ها توضیح دهید.چون دردیتاشیت هرکدام تقریبا مباحث ودیاگرام هاشون خیلی شباهت دارد.لطفا…
مهارتجوآیت اله مددی جابری۳پاسخ۲۳۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان استفاده از ET-200-m برای طراحی سیستم Redundant با تعداد ماژولهای بیش از 12 عدد
سلام در حال طراحی یک سیستم ریدادنس نرم افزاری میباشم که سی پی یو ها و کارت ها ریدادنس میباشند. از et200m میخواهم استفاده کنم. ولی تعداد ماژول ها بیشتر از…
مهارتجوحمید مکرمی۳پاسخ۱۱۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخدوره حفاظت کاتدی
بررسی امکان استفاده از Insulating kit برای جداسازی Carbon Steel از Stainless Steel حاوی نفت
سلام بر استاد گرامی آیا از اینسولیتینگ کیت برای جدا سازی کربن استیل و استنلس استیل حاوی نفت با دمای ۶۰ درجه سانتیگراد و فشار ۲۰ بار میتوان استفاده کرد؟
مهارتجوارش مصطفوی۲پاسخ۲۰۸بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره حفاظت کاتدی
بررسی وجود Insulating Joint دو متریاله برای اتصال Carbon Steel به Stainless Steel
سلام بر استاد گرامی. آیا اینسولیتینگ جوینت دو متریاله که از یک طرف به لوله استلس استیل متصل بشه و از طرف دیگر به خط کربن استیل جوش بشه داریم
مهارتجوارش مصطفوی۰پاسخ۵۴۸بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی چگونگی تزریق جریان به مدار با استفاده از منبع تغذیه
سلام. در مباحث و سرفصل ها اشاره کردید که با منبع تغذیه میشه جریان رو تزریق کرد. مگه جریان براساس مصرف مصرف کننده یا مدار نیست که تعیین بشه چقدر نیاز داره و…
مهارتجوموسی ابولی۶پاسخ۱۲۷بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان استفاده از مولتی متر جهت پاس کردن تست ولتاژ خازن
سلام جناب مهندس معین ایا همه مولتی متر ها استانه شارژ خازن شون یه سطح ولتاژ هست؟ مثلا مولتی متری که باتری 9 ولتی داره مثلا خازن 400 ولت رو تا چه اندازه شارژ…
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۱۲۰بازدید۰رأی مثبت
- ۱۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی امکان استفاده از دیود شاتکی به عنوان دیود هرز گرد در مدار
سلام خسته نباشید برای یک درایو موتور dc از ماسفت استفاده کردم که توسط یک ایسی ۵۵۵ به شکل موج مربعی درایو می شوند با استفاده ار ۳ ماسفت irfp260 n که با هم مواز…
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱۴پاسخ۳۴۶بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره برق صنعتی
آشنایی با مدار فرمان و سیم کشی فرمان کلیدهای هوایی
سلام خسته نباشید میخواستم در مورد مدار فرمان ونحوهی سیم کشی فرمان کلیدهای هوایی بدونم اینکه ترمینال بلاکها ونحوه ی قطع ووصلشون نقششون چه جوریه اگه pdf با مرجعی…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۴۰۶بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت تعیین حد قابل قبول اختلاف ظرفیت خازنها
سلام جناب مهندس معین عزیز میزان اختلاف ظرفیت خازن تا چند درصد قابل قبول هست؟ مثلا خازن 100 میکرو تا چند میکرو باشه قابل قبول هست؟ در مدارهایی که حساسیت بالایی…
مهارتجوموسی ابولی۳پاسخ۱۳۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
معرفی یک نمونه فلومتر Portable جهت استفاده به عنوان فلومتر مرجع
سلام مهندس ببخشید سوال من شاید جز دروس نباشه ولی واقعا در این زمینه نیاز به کمک دارم من نیاز به یک فلومتر پورتابل برای اندازه گیری پودر . روغن . مایع . و بخار…
مهارتجومحمد حجتی پور۱پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت
بررسی الزامات انجام و تفسیر تست ولتاژ خازن با استفاده از مولتیمتر
سلام. در مورد تست ولتاژ خازن، زمانی که خازن خارج هست و تست اتصال کوتاه و اتصال باز انجام دادیم که منجر به شارژ خازن میشه چند دقیقه باید ولتاژ رو نگه کنه و بعد…
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۱۰۲بازدید۰رأی مثبت