انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۶ سوال
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت انتخاب تینر مناسب برای شستشوی بردهای الکترونیکی
سلام. درصورت استفاده از تینر برای شستشوی برد از چه شماره ایی استفاده کنیم؟
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۱۹۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی صحت انجام محاسبات مربوط به کالیبراسیون بخش D/P Type Level Transmitter در دوره ی ابزار دقیق
با سلام جناب آقای مهندس لطفی آیا محاسبات مربوط به کالیبراسیون بخش D/P Type Level Transmitter نباید مطابق عکس پیوست باشد؟…
مهارتجوهژیر طلوعی۱پاسخ۸۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی Offset در Butterfly Valve ها
سلام وعرض ادب آقای مهندس اگر ممکن هست در مورد offset های شیرهای پروانه ای توضیح بدید. ممنونم
مهارتجوزهرا محمدی۲پاسخ۱۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره سیم پیچی الکتروموتور
درخواست به اشتراک گذاری یک نمونه چک لیست دوره ای از الکتروموتور ها قابل استفاده برای اپراتورها
با عرض سلام و خداقوت خدمت شمابزرگوار … چک لیستی درمورد بازدید دوره ای اپراتور ها از الکتروموتور ها به صورت روزانه ، هفته ای ویا 6 ماهه
مهارتجوحمیدرضا زارع۰پاسخ۲۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی علت پرش در دمای نمایش داده شده بر روی نمایشگر کولرگازی
سلام استاد یه کولر گازی هست دمای رو دیسپلی پرش داره رو بالا پایین بازی میکنه سنسوره دماشو عوض کردم بازم پرش داره میخواستم بدونم سنسور سنس دما رو مستقیم به…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۴پاسخ۱۵۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
آشنایی با نحوه ی عملکرد نمایشگرهای دیجیتال بکار رفته در کولر گازی ، پکیج و یخچال
سلام جناب معین درمورد نمایشگرهای دیجیتال کولر گازی و یخچال و … اینا میخواستم بدونم مثلا ما در کولر گازی موقعی که دما رو با کنترل کم وزیاد میکنیم یا سرمایش…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۲پاسخ۱۸۸بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
نحوه ی تشخیص AC یا DC بودن رله یا کنتاکتور 24 ولت
سلام مهندس میخواستم بدونم چگونه یه رله یا کنتاکتور مثلا ۲۴ ولت بدونیم dc هست یا acبوبینش منظورمه چون من با کنتاکتوری مواجه شدم که زده بود ۲۴ ولت ومن نحوهی…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۳پاسخ۲٬۱۴۲بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
بررسی امکان استفاده از سیم ارت به جای نول
با سلام خدمت استاد بزرگ استفاده از سیم ارت جای نول ایراد دارد. عواقب ناشی از ان چیست؟
مهارتجوموسی ابولی۳پاسخ۲۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۶پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
طرح چند سوال در خصوص الزامات ولتاژ گیری در مدارهای الکترونیکی
در موقع ولتاژ گیری در مدارات از منفی سمت hot با مثبت سمت cold یا بلعکس میشه جهت سنجش اختلاف ولتاژ استفاده کرد؟ ظاهرا مشکلی نداره درسته؟ فقط ولتاژ dc رو با نول…
مهارتجوموسی ابولی۶پاسخ۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
آموزش پیاده سازی Redundancy با استفاده از CPU S7-1500
با عرض سلام خدمت استاد برنده فرد ببخشید استاد من می خواستم با cpu s7-1500 ریداندانسی رو پیاده کنم لطفا میتونید توضیحی بدید و اگر ممکنه یه نمونه پروژه بفرستید…
مهارتجوحسام توفیقی۲پاسخ۷۶بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی امکان جایگزینی مقاومت با یک مقاومت با توان بالاتر در مدار
سلام. اگر جایی مقاومت داره استفاده میشه مثلا 22 اهم 1/4 وات ، ایا این مقدار وات این مقاومت در این مقدار انرژی داره کار میکنه یا حداکثر وات این مقاومت اینقدر…
مهارتجوموسی ابولی۳پاسخ۱۵۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آشنایی با خازن فید ترو (Feedthrough Capacitor) و بررسی کاربردهای آن
سلام ببخشید در اینترنت یک قطعه ای دیدم به اسم خازن فید ترو می خواستم در مورد یکم راهنمایی کنید
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱پاسخ۳۰۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی الزامات انتخاب کلاس فلنج های سوکتی یا رزوه ای بر اساس کلاس Valve های مورد استفاده در خط لوله
با سلام و عرض ادب خدمت جناب دکتر بنده سوالم از جنابعالی در مورد کلاس فلنجهای سوکتی و روزه ای هستش به این معنی که وقتی کلاس ۳۰۰۰ پوندی داریم کلاس فلنج طبق چه…
مهارتجومهدی ستاری منش۱پاسخ۱۲۵بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان استفاده از برد اسیلوسکوپ بجای اسیلوسکوپ
سلام. در فایل تعمیراتی که خریداری کردیم فرمودین برد اسیلوسکوپ هم میشه تهیه کرد و استفاده کرد به جای اسیلوسکوپ که قیمت بالایی داره. ایا در عمل جوابگوی کار میشه…
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۱۳۹بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت استفاده از ظرفیت کمتر خازن در سمت گرم مدار
سلام جناب مهندس در سوال قبلی من تا حدودی جوابم رو گرفتم. ولی علت استفاده از ظرفیت کمتر خازن سمت گرم مدار به دلیل فرکانس 100 هرتز هست ولی چرا وقتی ولتاژ میاد…
مهارتجوموسی ابولی۲پاسخ۵۰۶بازدید۰رأی مثبت