انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۵ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
مقایسه ی میزان تاثیر نویز بر روی عملکرد مقایسه گرهای ولتاژی و ترانزیستور
سلام ببخشید نویز بیشتر بر روی مقایسه گر ها ولتاژی چون ۷۴۱ تاثیر بیشتری می گذارد یا ترازیسور منظور من این است مقایسه گر های ولتاژ در برابر نویز ضعیف تر اند یا…
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱پاسخ۱۱۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
روش تست دیود محافظ ماسفت PKC 136
سلام روزتون بخیر ممنون میشم راهنماییم کنید روش تست دیود محافظ ماسفتpkc136به چه صورت است ؟آیا مثل دیودهای معمولی با مولتی متر فقط در یک جهت باید راه بدهد؟
مهارتجومیرهاشم وکیلی اقدم۱پاسخ۴۳۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پمپ سانتریفیوژ
بررسی الزامات انجام تست هیدرواستاتیک و طراحی پوسته ی پمپ با توجه به پارامتر MACWP
با سلام جناب آقای مهندس جهت انجام تست هیدرواستاتیک ذکر شده است که حداقل 1.5 برابر حداکثر فشار کاری پوسته تست انجام شود. از طرفی در فصل ششم مقدار ماکزیمم فشار…
مهارتجومسعود کهنوجی۱پاسخ۲۶۱بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی علت در نظر نگرفتن سیگنال سریال در خروجی یک اینترلاک
سلام وقتتون بخیر. در پارت تهیه مدارک مهندسی، مطابق تصویری که ارسال کردم، شما برای PSH-102 سیگنال سریال خروجی از اینترلاک رو در نظر گرفتید اما برای LSLL-102 این…
مهارتجوعلیرضا زادفرج۴پاسخ۲۰۷بازدید۰رأی مثبت
بررسی علت آپلود نشدن کد در آردوینو
با سلام و خسته نباشید استاد گرامی در ابتدا ،از شما تشکر میکنم بابت پاسخ های کاملتون . زمانی که گزینه ی آپلود رو IDE میزنم ، چراغ tx آردوینو، شروع میکنه چشمک…
مهارتجومحمد رجبلو۱پاسخ۱۳۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
نحوه ی تعیین MDB برای کاتالوگ نویسی در نرم افزار PDMS
با سلام با تشکر از تهیه ارزشمند بسته آموزشی پایپینگ استاد گرانقدر میخواستم ببینم وقتی پروژه ای جدید میسازیم و بخش ادمین میرویم برای تعریف دیتابیس چطور میبایست…
مهارتجوسعید شمس۱پاسخ۱۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی علت وجود نوسان در Control Valve نصب شده بر روی خط
سلام وقت بخیر ، چطور امکان دارد که کنترل ولویی که سالیان سال در سرویس بوده شروع به نوسان کند ، تمامی قسمتهای کنترل ولو چک شود و مشکلی نداشته باشند ، اکچیتور و…
مهارتجوسعید توکلی۲پاسخ۱۹۲بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت ساخت مدار محافظ ولتاژ برای قسمتی از مدار یک درایو موتور
سلام خسته نباشید ببخشید یک درایو موتور طراحی کرد می خواستم بخشی به آن به عنوان مدار محافظ ولتاژ بسازم تا در صورت مشکل در بالا رفتن ولتاژ در هر صورت مدار رو قطع…
مهارتجومحمد حسن صدیقی سامانی۱پاسخ۱۱۶بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی مزایا و معایب گزینه های Single Act Freeze و Single Act Fail Safe در I/P های پوزیشنرها
سلام وقت بخیر ، در خصوص I/P های پوزیشنرها یک سری از برندها دو گزینه دارند single act freeze و یا single act fail safe مزایا ومعایب هر کدام به چه صورت هست و…
مهارتجوسعید توکلی۳پاسخ۱۱۱بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره الکترونیک
مشکل در نمایش ویدیوهای بسته ی الکترونیک
سلام من به تازگی بسته رو تهیه کردم و جلسه ۴ بخش ۲ برام پخش نمیشه می خوام بدونم چطور می تونم ادامه قسمت ها رو ببینم
مهارتجومحمدحسین عبدالحمید۰پاسخ۱۳۷بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با کاربرد و نحوه ی عملکرد ترایاک ، تریستور و ماسفت در مدار
سلام جناب معین اون جوری که من برداشت کردم تریستور وترایاک با تحریک جریان گیت روشن میشوند و شما فرمودین یا مسیرو کامل باز میکنند یا کامل بسته درسته؟پس یعنی کم و…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۲۰۰بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره اتوماسیون صنعتی
بررسی امکان اتصال HMI به PLC بدون استفاده از سخت افزار PLC و HMI
میخواستم بدونم برای اتصال hmi به plc مارک امرون بدون نیاز به خود سخت افزارهای اچ ام ای و پی ال سی و فقط از طریق نرم افزار امکانش هست؟اگر هست چطوری میشه اینکارو…
مهارتجوساسان جعفریان۰پاسخ۱۶۰بازدید۰رأی مثبت
آشنایی با قطعات قرارگرفته در قسمت ورودی اینورتر
سلام خسته نباشید سه المانی که روی سه فاز ورودی به اینورتر قرار گرفته وروش نوسته svc واریستور هستن یا چیزه دیگه ای ممنون عکسم فرستادم…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۱پاسخ۲۵۰بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی امکان جایگزینی گیرنده ی IR سه پایه با نمونه های موجود در بازار
سلام استاد معین پیرو سوال قبلیم میخواستم بدونم گیرنده و فرستنده هایir سه پایه همه باهم یکی هستن و همین طور گیرنده های دوپایه ir یکی هستن چون الان یه دونه از…
مهارتجویوسف ویسانی نیا۳پاسخ۲۴۰بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
وجود مشکل در راه اندازی ماژول nrf24l01 و نحوه ی برطرف سازی آن
با سلام و خسته باشید مشکل به اینگونه است که فرستنده ،دیتا رو میفرسته ولی گیرنده دیتارو نمیگیره ، (به خاطر این میگم فرستنده میفرسته ، چون که led روی آردوینو…
مهارتجومحمد رجبلو۵پاسخ۶۸۶بازدید۰رأی مثبت