انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۶۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
ضریب همزمانی در برآورد بار وارده
با عرض سلام خدمت استاد ساسانفر عزیز استاد در مثالی که هندبوک اشنایدر برای برآورد بار آورده برای بار پریزی ضربدر تعداد پریز نشده و فقط یک پریز را ضربدر ضریب…
مهارتجوعلی اکبری۱پاسخ۱۲۵بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
سوال در رابطه با تنظیمات میکرو
مهندس stack و heap رو میشه مقدارشون رو عوض کرد؟stack دقیقا وظیفش چیه؟ 2-اینکه اگه پروگرم تایپ میکرو رو روی بوت لودر بزاریم و کد بزنیم اون کد کجا اجرا میشه؟…
مهارتجومحمد افتخاری۳پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
خطا در نصب نرم افزار tia
درود بر شما مهندس.بنده یه چند روزیه بسته اتوماسیون صنعتی خریداری کردم.اما متاسفانه در همون مرحله اول گیر افتادم.چونکه نرم افزار TIA نصب نمیشه رو لپ تاپم.و…
مهارتجومهدی هنرور۴پاسخ۵۷۹بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
تغییر اسم متغیر تابع در برنامه نویسی
مهندس الزاما باید نام متغییری که هنگام تعریف تابع به تابع پاس داده میشه باید با نام دیگر متغیر های تو برنامه متفاوت باشه؟ توی همین برنامه ساعت من totalSecond…
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۷۵بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
تعریفات مخصوص کامپایلر کدویژن
مهندس اینکه توی برنامه ی ساعتی که نوشتید یه جا از UL استفاده کردید.مثلا userHour *3600UL .این هم نوعی کست کردن هست؟مثلا برای اینکه بگیم لانگ هست میشه نوشت L یا…
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۵۸بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
تایمر کانتر در AVR
سلام.مهندس معین اینکه میگیم تایمر کانتر 2 با یه فرکانس خاصی هر اورفلو اون 1 ثانیه زمان میبره،بعد مثلا ما میخایم سر همین 1 ثانیه سناریوی خاصی رو اجرا کنیم مثل…
مهارتجومحمد افتخاری۴پاسخ۱۰۷بازدید۰رأی مثبت
- ۸پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
بررسی ضرورت طراحی سایت در صورت نوشتن یک نرم افزار اندرویدی یا IOS با استفاده از React
اگر من با react یک نرم افزار اندرویدی یا ios بنویسم، در اینصورت نیازی به طراحی سایت و دانش آن برای اینترنت اشیا هست؟ آیا یک سرور فقط به یک سایت سرویس میده یا…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۸پاسخ۱۶۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
درک مفهوم React native بدون هیچ پیش زمینه ای
سلام. برای آموزش React Native و درک مطالب اون حتما نیاز هست که html و css و جاوااسکریپت رو حتی در حد مقدماتی یاد بگیرم؟ امیدوارم نیازی به اینا نداشته باشم و…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۱پاسخ۱۲۰بازدید۰رأی مثبت
قطع نول شبکه در سیستم TN
اگر سیم نول در قبل از ورود به داخل ساختمان قطع شود و ما در نقطه تحویل برق به داخل ساختمان الکترود زمین احداث کرده باشیم با توجه به توضیحات آیا در این حالت…
مهارتجومیثم سیفی۱پاسخ۹۲۷بازدید۰رأی مثبت
ضریب قدرت بار برای سایزینگ ترانسفورماتور
با سلام خدمت استاد ساسانفر. ضریب قدرت بار جهت سایزینگ ترانسفورماتور باید ضریب قدرت بعد از اصلاح توسط بانک خازنی باشد یا ضریب قدرتی که فعلا اصلاحی روی آن انجام…
مهارتجومیثم سیفی۱پاسخ۱۲۹بازدید۰رأی مثبت
- ۵پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
تایمر کانتر در avr
مهندس معین میشه بفرمایید دامنه pwm خروجی که با مد های مخلتف تایمر کانتر میسازیم چند ولته؟من فرکانس رو به قدر کافی کم کردم و led رو به پین T0 وصل کردم و این بیت…
مهارتجومحمد افتخاری۵پاسخ۱۲۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
قطعه ترمینال به کجای رله و به کجای برق شهر وصل میشه؟
دقیقا متوجه ارتباط ترمینال با رله در طراحی پروژه نشدم. به ترمینال چه چیزی وصل میشه، کجای رله به کجای ترمینال وصل میشه. سیم ۲۲۰ ولت به کجای ترمینال وصل میشه.…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۱پاسخ۶۶بازدید۰رأی مثبت
معرفی mqtt برای تولید محصول به مشتری
سرور mqtt رایگان برای تست هستش نه برای پروداکشن. چه سرور غیررایگان و یا رایگانی وجود دارد، که برای پروداکشن و تولید محصول نهایی ازش ایتفاده کنیم؟ آیا می تونیم…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۴پاسخ۱۵۹بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
جاوااسکریپت برای اینترنت اشیا
برای اینکه بتونیم برای تمام نیازهامون برای اینترنت اشیا جوابگو باشیم. دنبال یادگیری چه قسمت هایی از جاوااسکریپت باشیم. چون جاوااسکریپت خالی چندان کارساز نیست و…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۳پاسخ۱۶۲بازدید۰رأی مثبت
ارسال استرینگ از اینترنت به esp و از آنجا برای میکروی دوم
تا اونجایی که من فهمیدم تعدادgpio های esp8266 بسیار محدود و در حد یکی دوتا ست. میتونم کنارش یک میکروی دیگه کار بزارم و با ارتباط سریال بین دو میکرو و ارسال…
مهارتجوهژار هژار رحیم زاده۴پاسخ۸۵بازدید۰رأی مثبت