انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۶۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
اینتراپت در AVR و برنامه نویسی
سلام مهندس فلسفه (GIFR |=( 1<<7 که اخر اینتراپت مینوشتیم چی بود؟با حالتی که این خط کد کامنت شده بود هیج تفاوتی احساس نکردم.خب خود میکرو وقتی اینتراپت انجام شد…
مهارتجومحمد افتخاری۱پاسخ۹۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تاسیسات الکتریکی
وظیفه Rapid Pressure Rise Relay در ترانسفورماتورهای هرمتیک
سلام استاد Rapid Pressure Rise Relay وظیفش در ترانسفورماتورهای هرمتیک چیه؟ در داخل ترانس از Pressure Relief Valve از نوع کنتاکنتی استفاده شده.
مهارتجوسجاد شاهی۱پاسخ۲۲۴بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
ویرایش اطلاعات پی ال سی مدنظر
با سلام مهندس اطلاعات پی ال سی مدنظر را چگونه ویرایش کنم این قبلا توسط چینی ها نصب شده و رفتن
مهارتجووحید شمسی۲پاسخ۷۷بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
تنظیم رنج ترانسمیتر
سلام جناب آقای مهندس لطفی.ببخشید .فرق وارد کردن 0تا-60mbar در setصفر و setصد چیه .منظور بنده اینه که اگر در ترانسمیتر ها یک بار در setصفر-60mbarوارد کنم فرقش…
مهارتجورضا جعفری۲پاسخ۱۳۲بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
خرید و تهیه پروگرامر AVR MKII
باسلام خدمت اساتید گرامی.بنده نمیتونم پروگرامر AVR MKII که در فصل سوم بسته کاربرد داره رو پیدا کنم.چه پروگرامر دیگه ای پیشنهاد میدین که مطابق با آموزش ها باشه؟
مهارتجوحامد آزادی۲پاسخ۱۵۵بازدید۰رأی مثبت
- ۷پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
آیا کدهایی که در avr و arm استفاده می شود با c نوشته شده؟
سلام مهندس.چنتا سوال داشتم. کدهایی که درavr ,arm زده میشه همه با c هست؟یعنی نمیشه c++ نوشت؟مثلا برنامه نویسی شی گرا که در اردوینو داشتیم در میکروها وجود نداره؟…
مهارتجومحمد افتخاری۷پاسخ۱۵۱بازدید۰رأی مثبت
دیماند مصرفی کجای Load List نوشته شده است؟
سلام استاد من Load List بررسی کردم ، در مورند دیماند مصرفی کجای Load List نوشته شده؟ آخر Load List این متن نوشته شده :: Load Calculation for Transformer sizing…
مهارتجوسجاد شاهی۱پاسخ۱۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
متوقف نمودن یک سنسور به صورت موقت
سلام جناب اقای مهندس برنده فر! طبق اموزش اگر تغیری در برنامه ایجاد شود امکان حذف برنامه وجود دارد. برای مثال برنامه ای از قبل برای پروژه ای نوشته شده است یعنی…
مهارتجوضیاءالدین ملک نژاد۱پاسخ۶۳بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
جزوه بسته TIA-Portal و نرم افزارهای مربوطه
سلام جناب اقای مهندس برنده فرد! ایا جزوه بسته TIA-Portal موجود می باشد؟ من نمیتوانم برنامه شبیه ساز رو دانلود کنم بعبارت بهتر چگونه میتوانم نرم افزار هایی که…
مهارتجوضیاءالدین ملک نژاد۳پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت
ورودی scanf در avr
سلام مهندس.اینکه ورودی scanf باید یه مقدار اسکی باشه رو درست متوجه نشدم.خب ما با عینک اینتیجر به عدد ارسالی نگاه میکنیم.مثلا تو خود c++ که کد میزدیم کنسول خود…
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۱۷۸بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
نرم افزار پی ال سی ال اس
سلام مهندس ایا با نرم افزار cx programs که در بسته اتوماسیون صنعتی اموزش دادین میتوانم یک پی ال سی مدل ال اس که روش برنامه نصب شده را مجدد برنامه نویسی…
مهارتجووحید شمسی۱پاسخ۸۹بازدید۰رأی مثبت
آرایه ها در برنامه نویسی
سلام استاد.توضیح میدید که کلا چه زمانی باید تعداد کاراکتر های یک char arry تو تعریف مشخص بشه؟ مثلا: {1,1,2}= [char test [3 یا {1,1,2} = char test ممنون از شما
مهارتجومحمد افتخاری۲پاسخ۱۰۴بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
روی ترمینال، کاراکترها رو ندارم
سلام.من باد ریت و همه ی تنظیمات رو چک میکنم اما باز روی ترمینال کاراکترهارو درست ندارم.انگار نویزی میفته روی پایه rx. چند ساعت همه چیز رو چک کردم.ولی نمیدونم…
مهارتجومحمد افتخاری۳پاسخ۸۸بازدید۰رأی مثبت
ابعاد تابلو برق
سلام.این که ابعاد تابلو برق چقدر باشد عمق ان چقد باشد و مسایلی از این دست فرمودید یک دوره جداگانه هست ممنون میشم در این زمینه منبع معرفی کنید و یا حتی اینکه…
مهارتجوبهروز کریم پور مقدم۱پاسخ۹۴بازدید۰رأی مثبت
راهنمایی جهت تعیین تعداد دریچه های هوا در اتاق مشترک تابلوهای فشار ضعیف و متوسط و ترانسفورماتور
سلام.برای ساختمان هایی که مهم نیستند عرض کردید میتواند اتاق تابلو های فشار متوسط و فشار ضعیف و ترانسفورماتور یکی باشنددر این شرایط ایا تعداد دریچه هوا هم مهم…
مهارتجوبهروز کریم پور مقدم۱پاسخ۱۰۱بازدید۰رأی مثبت