انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۱۷۳ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
سوالات لباسشویی و برد
سلام مهندس وقتتون بخیر 1.لباسشویی دوو و اسنوا در چه مواقعی باید کد بدیم؟ ( توی خشک کن، پرش داشته باشه یا هنگ کنه) 2.اگر برنامه بدیم و پلی کنیم برنامه اجرا…
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۱۵بازدید۰رأی مثبت
لباسشویی تایمری هایر
سلام اساتید یه لباسشویی هایر اوردن که میزنن رو برنامه کتان بجای اینکه ۲ ساعت کار کنه کلا قطع نمیکنه از برق میکشن بیرون کجارو بررسی کنم؟
مهارتجوامیر کاظمی۱پاسخ۲۰بازدید۰رأی مثبت
گیر کردن لباسشویی
خدمت اساتید محترم سلام و خسته نباشید تا الان چند تا لباسشویی با برندهای مختلف رفتم که روی دقیقه ۳ خیلی طولانی میشه یا جلو نمیره با تعویض هیدروستات هم نتیجه…
مهارتجوعلی ابراهیم بیگی۱پاسخ۵۸بازدید۰رأی مثبت
تعویض بلبرینگ لباسشویی های تایمری
سلام و ارادت. ممنون از بابت آموزشهای بسیار خوبتون. من حدود یکساله که با دوره لباسشویی وارد بازار کار شدم و خداروشکر در کل خوب بوده. فقط یه اشکال و ایراد بسیار…
مهارتجومهدی کیانی۱پاسخ۳۶بازدید۰رأی مثبت
سوالات لباسشویی
سلام، مسیر فیدبک میکرو سوییچ لباسشویی ( حالا هر برند و مدل های معمولی یا اینورتری) به ۲۲۰ میره درسته؟ اگر درسته، پس برد چطور متوجه میشه میکرو سوییچ درب رو قفل…
مهارتجوعلی عزیزی۱پاسخ۳۴بازدید۰رأی مثبت
با عرض سلام و ادب خدمت اساتید بزرگوار
علت مصرف ناقص قرص در ظرفشویی سامسونگ ؛ معمولا قسمت قرمز قرص سه تکه بعد پایان شستشو همانطوری می ماند لطفا راهنمایی بفرمایید در مورد عوامل و دلایل آن با تشکر و…
مهارتجوفخرالدین احسانی۱پاسخ۲۱بازدید۰رأی مثبت
مهندس جداری
سلام مهندس وقت بخیر بسته آموزشی تعمیرات لباسشویی گرفتم یه سوال داشتم درب ماشین ارور دی ای داد روشن نشد میکرو سویچ عوض کردم مشکل حل نشده لطفاً راهنمایی کنید…
مهارتجوعبدالعلی کرد۱پاسخ۵۳بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
عدم تخلیه آب در ظرفشویی
با عرض سلام خدمت شما اساتید محترم ظرفشویی ال جی هست و فقط در مرحله آخر آب و خالی نمیکنه و تو سامپ میمونه آب زیاد میمونه و مشتری میگه قبلا این طوری نبوده در…
مهارتجوعلی ابراهیم بیگی۲پاسخ۳۱بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید بزگوار
ظرفشویی سامسونگ سه طبقه ارور نداده با تمام شدن کار شستشو در هر سه طبقه کفها روی ظروف مانده ولی کثیف نیستند قبلا آب هم در کف دستگاه می ماند ولی حالا دیگر آب در…
مهارتجوفخرالدین احسانی۳پاسخ۴۱بازدید۰رأی مثبت
عدم تخلیه آب ماشین لباسشویی تایمری زیرووات
باسلام لباسشویی زیرووات تایمری تعویض بلبرینگ داشتم همه چیز عالی پیش میره موقع لباس شستن فقط بار آخر که میخواد آب تخلیه کنه این عمل صورت نمیگیره یعنی ۲بار قبل…
مهارتجوعلیرضا قربانی کلخواجه۱پاسخ۳۰بازدید۰رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
تست هیدروسات لباسشویی
سلام مهندس بنده در تست کردن هیدورسات های الکترونیکی و نیمه الکترونیکی، روی لباسشویی مشکل دارم، چون اینا با برق DC کار میکنن، چطور تستشون کنم اونم روی کار یا…
مهارتجوعلی عزیزی۲پاسخ۴۶بازدید۰رأی مثبت
تست تاخو ۳ سیم
سلام-طرز تست تاخو ۳ سیم (یا سنسور اثر هال) لباسشویی سامسونگ مدل j147 با موتور اینورتری تسمه دار. با تشکر
مهارتجومنصور بهروزی مقدم۱پاسخ۲۹بازدید۰رأی مثبت
تعویض میکروسوییچ مقسم آب
سلام در ظرفشویی aeg مقسم آب کامل داخل یه پک هستش هم موتور هم میکروسوییچ و موتور پیچ برای باز کردن نداره آیا این جور مقسم ها رو میشه باز کرد و میکروسوییچ رو عوض…
مهارتجومحسن جلوخانی نیارکی۱پاسخ۲۷بازدید۰رأی مثبت
خاموش شدن برد لباسشویی کنوود
سلام و ارادت یک مدل لباسشویی کنوود بعد از آبگیری کردن و چند دقیقه کار روی برنامه هایی که نیاز به گرما داره برد خاموش شده و مجدد روشن میشه و دوباره باید دکمه…
مهارتجوحسین فلاح۱پاسخ۴۴بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره تعمیرات لباسشویی و ظرفشویی
آبگیری و تخلیه ظرفشویی aeg
سلام دوستان یه ظرفشویی AEG هست دستگاه روشن و استارت میشه اول پمپ تخلیه کار میکنه و آب خارح میشه بعد از اون پمپ متوقف و دوباره روشن میشه یک لحظه قطع میشه و به…
مهارتجومحسن جلوخانی نیارکی۰پاسخ۵۷بازدید۰رأی مثبت