انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
معرفی رفرنس فارسی مناسب برای یادگیری اصول مهندسی پایپینگ و نرم افزار های مربوطه
سلام کتاب فارسی واسه نرم افزار های که تو دوره ارائه میدید چی معرفی میکنید؟ همچنین واسه پایپینگ چه کتاب فارسی رو معرفی میکنید تا در کنار آموزش های شما مطالعه…
مهارتجوعلی دلارامی۱پاسخ۸۳بازدید۱رأی مثبت - ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
معرفی ورژن مناسب نرم افزار Tia Portal برای استخراج دیتای HMI tp1200 Comfort
سلام وقت بخير واسه استخراج ديتاي موجود HMI tp1200comfort از کدام نرم افزار استفاده کنیم ؟ از کجا بدانیم با کدام ورژن تیاپرتال نوشته شده ؟ من نرم افزار simatic…
مهارتجوحافظ عبودزاده۲پاسخ۵۴بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره میکروکنترلر آرم
بررسی علت وجود مشکل در انتقال اطلاعات و تنظیمات پارامترهای UART
با عرض سلام خدمت استاد بهبویی عزیز و اعضای تیم نماتک. استاد من یک بافر uint8_t با طول 10 تا دارم. میخوام از کامپیوتر حروف a,b,c,d,e,f,g,h,i,j رو به میکروم…
مهارتجومحمد کمایستانی۱پاسخ۳۹بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی انواع فلنج ها و کاربرد آنها
به غیر از فلنج ویفرتایپ چند نوع فلنج دیگر هم داریم و کاربردشون چی هستش؟
مهارتجوداود محسنی مهر۱پاسخ۴۱بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره ابزار دقیق
بررسی الزامات پیاده سازی مسیر کابل کشی در تاسیسات نفت و گاز
مسیر کابلکشی در تاسیسات نفت و گاز شامل مسیریابی، نصب و حفاظت از کابلهای برق و ابزار دقیق است که برای کارکرد ایمن و کارآمد این تاسیسات ضروری است. پیاده سازی…
استادفرزاد لطفی۰پاسخ۶۴بازدید۱رأی مثبت - ۰پاسخبیپاسخدوره کارایی انرژی
کرمایش تابشی- محاسبه تلفات بار حرارتی
برای محاسبه تلفات بار حرارتی میتوانید از فرم انلاین محاسبات استفاده کنید: ادرس : فرم محاسبات آنلاین تلفات بار حرارتی اخگرتابش اخگرتابش
علیرضا عامری۰پاسخ۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
معرفی مهارت های کلیدی برای افزایش شانس استخدامی در حیطه ی مهندسی فرآیند
سلام. من ارشد مهندسي شیمی گرایش صنایع شیمیایی معدنی و کارشناسی گرایش صنایع غذایی هستم. دوستان لطفا من را راهنمایی کنند که در صورت فراگیری نرم افزارهای اسپن و…
مهتاب پیشه ور۱پاسخ۵۵بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره الکترونیک
راهنمایی جهت انتخاب ماژول SMS مناسب با قابلیت اتصال به RS485 برای کنترل ترموستات
سلام مجدد مهندس جان اگه دسترسی به اینترنت نداشته باشیم و نتوانیم از ماژول وای فای برای کنترل ترموستات استفاده کنیم و بخواهیم از ماژول sms برای کنترل ترموستاتی…
مهارتجوامین حدادی۱پاسخ۵۷بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره مهندسی جوش
درخواست به اشتراک گذاری جزوات مربوط به مباحث تدریس شده ی دوره ی مهندسی جوش
سلام اگر مقدور میباشد لطفا جزوات تدریسی نیز اضافه شوند مخصوصا برای تکنولوژی های جوشکاری وگرنه خط به خط باید یادداشت برداری شوند که بسیار زمان بر میباشد.
محمدعلی دلاوری۰پاسخ۶۱بازدید۰رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره ابزار دقیق
نحوه ی تعیین محدوده ی مجاز ظرفیت خازنی و ضریب اندوکتانس در کابل ها
با سلام و درود استاد در مبحث کابل فرمودند که ظرفیت خازنی و ضریب اندوکتانس بر اهم کابل ها باید مقدار مشخصی باشد، سوالم این است که آیا این مقادیر هرچه کمتر باشد…
مهارتجوحمید توکلی۰پاسخ۷۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره پایپینگ
بررسی انواع Flow meter و Control Valve ها و انتخاب نوع Reducer در دوره ی پایپینگ
سلام و درود خدمت نماتک و جناب آقای دکتر مانی زاده من دوره پایپینگ رو تهیه کردم و البته در حال مطالعه دوره هستم می خواستم ببینم در این دوره در خصوص کنترل ولوها…
مهارتجویاسر ایزدی۱پاسخ۵۳بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تلرانس گذاری هندسی و ابعادی
بررسی توانایی تولرانس های گردی، استوانگی و راستی در مهار تغییرات پارامترها
با سلام خدمت مهندس شهبازی ضمن آرزوی قبولی عزاداری ها در ایام سوگواری در ارتباط با انواع تغییراتی که تولرانس های استوانگی، گردی و راستی می توانند مهار کنند و در…
مهارتجورضا مرادی۱پاسخ۴۵بازدید۰رأی مثبت
بررسی امکان ارسال فرمان های ESD به صورت سریال از طریق فایبراپتیک بر اساس استانداردهای مربوطه
سلام و درود خدمت استاد لطفی استاد آیا از نظر استاندارد امکان اینکه فرمان های ESD از طریق فایبر اپتیک و بصورت سریال ارسال گردد وجود دارد؟ سوال دوم اینکه آیا در…
مهارتجوحمید توکلی۱پاسخ۳۷بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی استفاده از رله های Safety برند P&F در سیستم کنترل ESD
سلام و درود خدمت استاد لطفی استاد در رله های Safety برند P&F دو کانکشن Energized to Safe و De-energized to Safe وجود دارد لطفا بفرمایید که در چه شرایطی و برای…
مهارتجوحمید توکلی۱پاسخ۲۷بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
نحوه ی برقراری ارتباط میان درایوهای C2000 دلتا و PLC 1200 زیمنس با استفاده از شبکه ی Modbus TCP
با سلام برای کنترل دو عدد موتور توسط درایو های C2000 دلتا توسط PLC1200 زیمنس از شبکه مدباس TCP استفاده کرده ام (کارت توسعه درایو CMC_MOD01 روی درایو هست) برای…
علی صالحیان۱پاسخ۷۷بازدید۰رأی مثبت