انجمن پرسش و پاسخ نماتک
سوالت رو بپرس، از تجربه اساتید، تیم نماتک و سایر دانشجوها استفاده کن.
فهرست سوالها
۴٬۴۷۷ سوال
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره اتوماسیون صنعتی
راهنمایی جهت برنامه نویسی آنالوگ سیکل دما با کارت مخصوص دما
سلام مهندس وقتون بخیر سوال من در رابطه برنامه نویسی آنالوگ و راه اندازی سیکل دما با کارت مخصوص دما مثلا ترموکوپل یا RTD است. برای برنامه نویسی آنالوگ باید از…
مهارتجوعبدالحمید جعفری۱پاسخ۱۲۰بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره هیدرولیک
بررسی حاکم بودن قانون پاسکال در سیستم های هیدرولیک
با سلام و احترام عذر خواهی میکنم شاید این سوال تکراری باشد ولی من درست متوجه نشدم درقانون پاسکال داشتیم اگر یک روزنه یا یک خط پیلوت بسیار کوچک داشته باشیم…
مهارتجومجتبی عسکری جواران۱پاسخ۱۲۶بازدید۰رأی مثبت
نحوه ی بدست آوردن فشار بخار روغن برای استفاده در معادله ی برنولی سیستم های هیدرولیکی
با سلام و احترام در معادله برنولی فرمودید که اگر کوپکتر از فشار بخار روغن باشد پمپ دچار کاویتاسیون نمیشود مقدار فشار بخار روغن رو از کجا باید فهمید. باتشکر
مهارتجومجتبی عسکری جواران۱پاسخ۲۰۷بازدید۱رأی مثبت
آموزش انجام فرآیند هوازدایی از مدارات هیدرولیکی
با سلام و احترام فرمودید برای جلوگیری از هوا زایی سیستم هیدرولیکی در هنگام تعمیرات باید سیستم هواگیری شود چگونه باید این کارو انجام دهیم.
مهارتجومجتبی عسکری جواران۱پاسخ۱۵۰بازدید۱رأی مثبت
معرفی رفرنس آموزشی نرم افزار Automation Studio
با سلام و احترام دوستان فرمودند نرم افزار وجود دارد برای ویندوز 10 بله وجود دارد Automation_Studio_Pro_P7.0_x64_Downloadly.ir جناب اقای دکتر ایا این نرم افزار…
مهارتجومجتبی عسکری جواران۱پاسخ۱۵۷بازدید۰رأی مثبت
آموزش طراحی مخزن هیدرولیک و الزامات آن
با سلام و احترام ایا در دوره پیشرفته محاسبات مخزن اموزش داده میشود مثلا قطر و موقعیت Baffle plate،دفع حرارت ،میزان سطح و مقطع Return Line که باید زاویه دار…
مهارتجومجتبی عسکری جواران۱پاسخ۱۷۲بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
بررسی وجود Protection جریان برای منابع تغذیه ی سوئیچینگ
با سلام ایا همه منابع تغذیه سویچینگ(لب تاپ .موبایل . مانیتور …) پروتکشن جریان دارند و در صورت اتصالی + و - در خروجی مدار حفاظتی داره و جریان محدود میشه ایا صحت…
مهارتجوموسی ابولی۱پاسخ۱۳۲بازدید۱رأی مثبت
- ۲پاسخحل شده پاسخ استاددوره بازرسی مخازن تحت فشار
نحوه ی تعیین فواصل زمانی مناسب برای بازرسی شیرهای اطمینان (PSV) بر اساس استاندارد مربوطه
تغییر فواصل بازرسی (کم یا زیاد کردن) شیرهای اطمینان (PSV) آیا از استاندارد خاصی پیروی می کند یا صرفا بر اساس سابقه کالیبره تجهیز است؟
محسن باقریان۲پاسخ۵۰۱بازدید۲رأی مثبت
- ۰پاسخبیپاسخدوره میکروکنترلر آرم
مشکل در بخش Uart_printf
با سلام و وقت بخیر خدمت جناب بهبویی یک سری خواستم خودم برنامه رو بنویسم کار نکرد برنامه ی خودتونم کامپایل کردم ولی بازم نشد یه نگاهی که به برنامه انداختم یه…
مهارتجوسید علیرضا سید علیرضا فتحعلی زاده۰پاسخ۱۴بازدید۰رأی مثبت
- ۴پاسخحل شده پاسخ استاددوره تعمیرات الکترونیکی
روش های شناسایی قطعه ی معیوب در برد
سلام جناب مهندس در بردهای الکترونیکی و در مواقعی که اشکال در قطعه خاصی مثلا خازن وجود داشته باشه حالا اگه مشکل کلا از اول به برق زدن دستگاه وجود داشته باشه یا…
مهارتجوموسی ابولی۴پاسخ۱٬۲۳۱بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره بازرسی مخازن تحت فشار
بررسی امکان استفاده از بند UG-34 استاندارد ASME Sec VIII برای محاسبه ضخامت فلنج Blind سیستم پایپینگ
سلام. در بند UG-34 درباره تعیین ضخامت Blind Flange بحث شده. آیا این صرفا برای فلنج هایی است که به نازل های یک مخزن تحت فشار متصل می شوند؟ یا می توان با استفاده…
مهارتجومحمدجواد مرآتی۱پاسخ۲۶۵بازدید۰رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره طراحی فرآیند
بررسی الزامات تبدیل یک واحد پلی اتیلن 500 هزارتنی به دو واحد 250 هزارتنی
سلام تبدیل یک واحد پلی اتیلن سنگین 500هزارتنی به دو واحد پلی اتیلن سنگین 250 هزار تنی را از نظر عملیاتی و اقتصادی چگونه است؟ لطفا توضیحاتی بفرمایید با تشکر از…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۱۵۸بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
راهنمایی جهت تعیین سایز خط Bypass و Control Valve
سلام طبق عکس پیوست شده مربوط به ابزاردقیق کاربردی، فرمودید سایز کنترل ولو 2 اینچ است و ولو بای پس 4 اینچ. که نیاز است ولو به 2 اینچ عوض شود. خوب با توجه به شکل…
عرفان مسلمی زاده۱پاسخ۲۶۳بازدید۱رأی مثبت
- ۱پاسخدوره تهویه مطبوع مرکزی
راهنمایی در خصوص تعیین دمای مناسب برای نقطه ی شبنم نیتروژن در فیلتر Dryer های جذبی
تصویر1920×2560 148 KB سلام ما در کارخانه ای که مشغول فعالیت هستیم از گاز نیتروژن برای انجام یک سری واکنش و گرمایش استفاده میکنیم که بر سر راه این گاز فیلتر…
مهارتجوسید فرهنگ سید فرهنگ بالوایه۱پاسخ۱۵۶بازدید۰رأی مثبت
- ۳پاسخحل شده پاسخ استاددوره ابزار دقیق
بررسی علت بروز پیغام خطای netframework هنگام نصب برنامه FSM و نحوه ی برطرف کردن آن
سلام،در بخش کنترل ولو ها نرم افزار fsm روی سیستم ما نصب نمیشه، ارور netframework میزنه ک بعد از نصب این برنامه مجددا همین مشکل دارم
مهارتجوداود محسنی مهر۳پاسخ۱۷۷بازدید۰رأی مثبت